ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
gilda έγραψε:
Μου κάνουν παρέα τα φωτάκια....ιδιαίτερα αυτή την ώρα που αρχίζει να σκοτεινιάζει και υπάρχει κίνδυνος να μελαγχολήσω!
να υπαρχει 'κινδυνος' να νιωσεις καλυτερα ;) ..ετσι να σκεφτεσαι....
τα αισθηματα ειπαμε..μας βοηθουν να βιωσουμε το πνευμα μας..δεν ειναι μονο αυτα η ζωη μας...οποτε δεξου με χαρα και τη μελαγχολια και χτυπα παπαρα ενα κουλουρακι στον απογευματινο καφε...(ψιτ..1 κουλουρακι..οχι ολο τον φουρνο απο απεναντι ).....και προχωρα με αγκαλια στην ψυχη σου
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Madraoulas έγραψε:
να υπαρχει 'κινδυνος' να νιωσεις καλυτερα ;) ..ετσι να σκεφτεσαι....
τα αισθηματα ειπαμε..μας βοηθουν να βιωσουμε το πνευμα μας..δεν ειναι μονο αυτα η ζωη μας...οποτε δεξου με χαρα και τη μελαγχολια και χτυπα παπαρα ενα κουλουρακι στον απογευματινο καφε...(ψιτ..1 κουλουρακι..οχι ολο τον φουρνο απο απεναντι ).....και προχωρα με αγκαλια στην ψυχη σου
Και τη μελαγχολία μου τη δέχομαι.....δικη μου ειναι και τη βιώνω....η λέξη "κινδυνος" ηταν κακή επιλογή....
Οσο για το κουλουράκι....ακουσα τη συμβουλή σου...αλλα τα εκανα τέσσερα....
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! ΑΥΤΗ Η ΑΣΧΗΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΚΛΙΖΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΣΤΩ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!