Πόσο καιρό ασχολείστε;
Πόσο καιρό ασχολείστε;
Γεια σε όλους, καλές γιορτές και χαρούμενη Πρωτοχρονιά! Ήθελα να ρωτήσω πόσο καιρό ασχολείστε με την αστρολογία και τι σας ώθησε προς αυτήν την αναζήτηση; Εγώ ασχολούμαι δύο χρόνια και με γοήτευσε ο πλούτος των νοημάτων που προκύπτουν μέσα από τα αστρολογικά αρχέτυπα, πρώτον, και η δυνατότητα να έχω μια γενική εικόνα για τις τάσεις του μέλλοντος, δεύτερον.
Re: Πόσο καιρό ασχολείστε;
Καλώς ήρθες Γιώργο
Νομίζω ότι έλειπε ένας "αστρολόγος" από την παρέα μας
Ασχολήθηκα πριν χρόνια μέχρι ενός σημείου, αλλά μετά το άφησα...

Νομίζω ότι έλειπε ένας "αστρολόγος" από την παρέα μας

Ασχολήθηκα πριν χρόνια μέχρι ενός σημείου, αλλά μετά το άφησα...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Ασχολήθικα πριν χρόνια. Είχα "πέσει με τα μούτρα" ένα διάστημα (τώρα το έχω αφήσει). Ήθελα κυρίως να δω πως δουλεύει, τι σημαίνει το κάθε ζώδιο, κάθε στοιχείο, κάθε πλανήτης, κάθε γωνία, κάθε συνδιασμός, αλλά και τι πληροφορίες δίνει ο γενέθλιος χάρτης για τις τάσεις της προσωπικότητας. Το κομμάτι των μελλοντικών προβλέψεων που αναφέρεις, από την άλλη, ποτέ δεν με απασχόλησε.

Ασχολήθικα πριν χρόνια. Είχα "πέσει με τα μούτρα" ένα διάστημα (τώρα το έχω αφήσει). Ήθελα κυρίως να δω πως δουλεύει, τι σημαίνει το κάθε ζώδιο, κάθε στοιχείο, κάθε πλανήτης, κάθε γωνία, κάθε συνδιασμός, αλλά και τι πληροφορίες δίνει ο γενέθλιος χάρτης για τις τάσεις της προσωπικότητας. Το κομμάτι των μελλοντικών προβλέψεων που αναφέρεις, από την άλλη, ποτέ δεν με απασχόλησε.

Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Καλώς μας ήρθες Γιώργο!

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Καλώς ηρθες!

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

Καλώς ήρθες
Για πες μας και τι ζώδιο είσαι. Αν είσαι κριός μπορείς να πας να ψηφίσεις, αν δεν είσαι περίμενε, δε βιαζόμαστε

Για πες μας και τι ζώδιο είσαι. Αν είσαι κριός μπορείς να πας να ψηφίσεις, αν δεν είσαι περίμενε, δε βιαζόμαστε

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου

Καλώς ήρθες Γιώργο

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

- Giorgos Agelis
γεια σου Γιώργο καλώς ήρθες 

Καλώς σας βρήκα