Πρώτα βήματα στον Εσωτερισμό
Re: Πρώτα βήματα στον Εσωτερισμό
Μόνο ευλογία είναι ο Κριός Παναγιώτη μου 

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

-
Αφήστε τα παιδιά, ειδικά εγώ που είμαι Κριός και 20 το αστρικό σώμα μου θα είναι σίγουρα γεμάτο ατακτούλες σκεπτομορφές 

Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
- konstantinos s.
Παναγιώτη τον δοκίμασες το διαλογισμό? Πως ήταν?
- Δεκατριούλης
Αυτό ονομάζεται ψηφοθηρία και χειραγώγηση ψήφου! Ετσι θελετε να κερδίζετε;konstantinos s. έγραψε: ↑01 Αύγ 2023 10:21 pm Παναγιώτη με την ευκαιρία ρίξε κ εσύ μια ψήφο στο τοπικό που σου έβαλε η Αννούλα, να ξαναπάρουμε τη πρωτιά!
![]()
![]()
![]()

Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Εμ, πες ταΔεκατριούλης έγραψε: ↑03 Αύγ 2023 3:43 pmΑυτό ονομάζεται ψηφοθηρία και χειραγώγηση ψήφου! Ετσι θελετε να κερδίζετε;konstantinos s. έγραψε: ↑01 Αύγ 2023 10:21 pm Παναγιώτη με την ευκαιρία ρίξε κ εσύ μια ψήφο στο τοπικό που σου έβαλε η Αννούλα, να ξαναπάρουμε τη πρωτιά!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Απλή ενημέρωση, δεν εξαναγκαστηκε κανείς!
Και η νίκη μας ανήκει!

Και η νίκη μας ανήκει!

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

Τίμια προεκλογική εκστρατεία λέγεται

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Και νίκησαν τα κριαράκια

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

-
Έτσι και αλλιώς το ζώδιο μου θα ψήφιζα είτε με ψηφοθηρία είτε χωρίς (Κριός)Δεκατριούλης έγραψε: ↑03 Αύγ 2023 3:43 pmΑυτό ονομάζεται ψηφοθηρία και χειραγώγηση ψήφου! Ετσι θελετε να κερδίζετε;konstantinos s. έγραψε: ↑01 Αύγ 2023 10:21 pm Παναγιώτη με την ευκαιρία ρίξε κ εσύ μια ψήφο στο τοπικό που σου έβαλε η Αννούλα, να ξαναπάρουμε τη πρωτιά!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
Όχι Κωνσταντίνε, διότι διαβάζω το θρυλικό βιβλίο "Τα εννιά πρόσωπα του Χριστού" του Ευγένιου Ουΐτγουερθ για πολλοστή φορά

-
Καλησπέρα παιδιά
. Πήρα ένα μικρούλι βιβλιαράκι του Αϊβανχώφ χθες, το "Αρμονία και Υγεία". Τα γράφει πολύ ωραία και απλά μέσα ! Ένιωσα να με αγγίζει βαθιά στην καρδιά μου.