Μιλάει κατά την γνώμη μου για το πως είναι τωρα οι άνθρωποι-κούκλες και πως μπορούν να νιώσουν συναισθήματα και να ζήσουν πραγματικά
Εγώ πάλι που διάβασα χθες βράδυ την υπόθεση, μάλλον για τις πατριαρχίες και τις μητριαρχίες κατάλαβα ότι μίλαγε (και με όλο αυτό το ρεύμα στις μέρες μας, κάπου πια το έχουν παραξηλώσει), αλλά από την άλλη δεν την έχω δει κιόλας για να ξέρω από πρώτο χέρι.
Ελλάκι έγραψε:εγώ προτείνω να ντυθούμε όλοι στα ροζ και να πάμε να την δούμε
Vasoula έγραψε: ↑31 Ιούλ 2023 7:09 pm
μέσα είμαι
αλλά θα έρθει και ο Παναγιωτάκος μαζί μας, ντυμένος στα ροζ
αυτές είναι υπερβάσεις, όχι αστεία
Σιγά την υπέρβαση, τίποτα πιο δύσκολο παρακαλώ! Ροζ φοράω έτσι κι αλλιώς! Έχω και κοντομάνικο μπλουζάκι και πουκάμισα και παντελόνι!
Δεν τα συνδυάσω βέβαια πάνω και κάτω ίδιο χρωμα ποτε, αλλά ευχαρίστως να το κανω!
Και τώρα που το θυμήθηκα έχω και κάτι αθλητικά Nike λευκά με ροζ!
Μέσα αν θέλετε να πάμε να το δούμε!!!
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Πολύ ντόρο έχω ακούσει κι εγώ από εδώ και αναρωτιέμαι το γιατί…
…Αν όμως δεν την δω, δεν θα πω τίποτα!
Έχω μια αίσθηση πάντως πως πρόκειται για τίποτα άλλο πέρα από μια πλάνη… …μπορεί όμως να κάνω και λάθος. Τίποτα δεν δένω κόμπο…
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!