ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
-
Επισκέπτης
Καλημερα παρέα
Εχει δίκιο η Βάσω για την αίσθηση της παγωνιάς που νιώθουμε οταν βρισκόμαστε σε φοβικη κατάσταση.
Οταν μου συμβαίνει παγώνω κυριολεκτικά ακόμη και με 30 βαθμούςκαι είναι τόσο χαρακτηστικό το είδος του κρύου που ακόμη και εντελώς ασχετος να είναι κανείς απο την εργασία μας , πάλι αντιλαμβάνεται κάτι ¨¨περίεργ﨨...
Υπέροχος ο ήλιος σήμερα ...
Εχει δίκιο η Βάσω για την αίσθηση της παγωνιάς που νιώθουμε οταν βρισκόμαστε σε φοβικη κατάσταση.
Οταν μου συμβαίνει παγώνω κυριολεκτικά ακόμη και με 30 βαθμούςκαι είναι τόσο χαρακτηστικό το είδος του κρύου που ακόμη και εντελώς ασχετος να είναι κανείς απο την εργασία μας , πάλι αντιλαμβάνεται κάτι ¨¨περίεργ﨨...
Υπέροχος ο ήλιος σήμερα ...
- Madraoulas
- margaritarenia
Καλημερα Μαιρουλα,Ελενιτσα και Γιωργακη!

δεν έμειναν πολλές μερούλες που επιτέλους θα σε δω απο κοντά
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
-
Επισκέπτης
- galazia_sfaira
Μαιρη έγραψε:Βασουλα καλημερα!
τι εννοουες για τα κρυα ποδια;;
Τα παγωμένα πόδια, Μαιρούλα, είναι το σημείο που αναγνωρίζουμε ότι δεν έχουμε καμία σύνδεση με την γη...
Η ζωή μας φαίνεται "βαριά" και προσπαθούμε να ξεφύγουμε από αυτό με διάφορους τρόπους πνευματικούς μεν, αλλά που δεν συμμετέχουμε σ' αυτούς παρά μόνό με τον νου μας!
Η γείωση μας κάνει να νιώθουμε την ενέργεια της γης, τα οφέλη της και την σύνδεσή μας μαζί της. Η ζωή μας εδώ είναι δική μας επιλογή και δεν φταίει η γη για ότι μας συμβαίνει...
Η ψυχή Τζιλντάκι, όταν αυτοπραγματώνεται, έχει πάντα θέρμη!
Γιατί, απλά, βιώνει την αγάπη μέσα σ' όλη την ζωή...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό