σε κεντρο υγειας εδω στο χωριο αλλα εχει αρκετη δουλιτσα γιατι καλυπτει και τα γυρω χωρια-ειμαι νοσηλευτρια. η Καλλιοπιτσα με προλαβε και μου ειπε οτι εισαι μαια, συναδελφοι λοιπον χαιρομαι αετε μου
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Madraoulas έγραψε:Ζητω η λασπη λοιπον!..πεσανε στα μαλακα...ευτυχως για τα παλικαρια...
κατι ξερω εγω που γινομαι σαν γουρουνι και κυλιεμαι στις λασπες ;)
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Καλημέρα σε όλους!!!! Σήμερα ότι ζήτησετε κατά την παράδοση γίνεται!!! " Το Πνεύμα εν είδει Περιστεράς'' ....Αφήστε λοιπόν την καρδιά σας να ζητήσει και θα λάβετε...!!!!!
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πολέμα και Οραματίσου
Πολέμα και Οραματίσου
HARIDEA έγραψε:Καλημέρα σε όλους!!!! Σήμερα ότι ζήτησετε κατά την παράδοση γίνεται!!! " Το Πνεύμα εν είδει Περιστεράς'' ....Αφήστε λοιπόν την καρδιά σας να ζητήσει και θα λάβετε...!!!!!
Χρυσουλίτα!
Θα το κάνω...... εκείνη η ισορροπία αρσενική-θυλική 8)