ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- galazia_sfaira
Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια
και ιδιαίτερα το νεραιδόπαιδο της παρέας.... και γω σ' αγαπώ Γιαννάκη και θα συμφωνήσω με την Καλιόππη.... Δεν παίζεσαι...
Καλώς την Μαίρη... Μαιρούλα δεν θα μπορούσα παρά να είμαι μια ξανθιά και εγώ... αλλά και εσύ βλέπω δεν πας πίσω... ξανθόσογο και εσύ...
Καλώς την Μαίρη... Μαιρούλα δεν θα μπορούσα παρά να είμαι μια ξανθιά και εγώ... αλλά και εσύ βλέπω δεν πας πίσω... ξανθόσογο και εσύ...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Γιαννάκη φέρε αύριο φωτογραφική μηχανή να κάνουμε φωτογράφηση για το φόρουμ ;), θα βάλω κάτι πρόχειρο και θα έρθω... μην αφήσουμε τη Μαιρούλα με την απορία... όλοι έχετε βάλει φωτογραφίες, εγώ στο πηγάδι δηλαδή???
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πολέμα και Οραματίσου
Πολέμα και Οραματίσου
Καλως ορησες λοιπον.Εγω ειμαι η καινουρια της παρεας και η προσπαθω η ξανθια να μαθω τον υπολογιστη.Σας γραφω απο τη Μυτιληνη οπως η σφαιρουλα... 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαιρη την 04 Ιαν 2009 11:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
-
Επισκέπτης
- galazia_sfaira
-
Επισκέπτης
- galazia_sfaira