Vaso έγραψε:Μαράκι όλα αυτά που ρωτάς υπάρχουν μέσα στο φόρουμ σε κάποια άλλα τόπικ. Γι' αυτό άρχισα να τα βγάζω προς τα έξω υπό μορφή άρθρων...
...........α!! είναι αυτά που δίνεις σε μια κοπέλα για να τα βάλει στο site -ποιά να είναι ??

- που δεν προλαβαίνει όμως να τα διαβάσει???? Καλά να πάθει!!!
Λοιπόν..αν η σφαιρούλα χρειάστηκε αρχικά να πιεί καφέ..εγώ μιας που μόλις η κόρη μου κοιμήθηκε και έχω όλο τον χρόνο μπροστά μου τώρα..άναψα μόλις κατά λάθος..ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ 2 ΤΣΙΓΑΡΑ!! Τί να κάνω βρε Βασούλα?? Είναι... που για μενα τουλάχιστον... κάποια πράγματα που γράφεις περιέχουν τόσο μεστά & δύσκολα νοήματα που πολλές φορές είτε δεν τα καταλαβαίνω και τα αφήνω για το μέλλον...

είτε χρειάζεται να τα διαβάσω 10 φορές και φωναχτά για να τα εμπεδώσω...
Λοιπόν..για να μιλήσω και λίγο σοβαρά..κάποια κομμάτια που γράφεις Βάσω τα κατάλαβα και κάποια όχι. Δεν θέλω όμως να ζητήσω διευκρινίσεις γιατί ξέρω ότι επειδή δεν τα έχω βιώσει ακόμη γι'αυτό και δεν μπορώ να τα καταλάβω..οπότε δεν βιάζομαι καθόλου..σιγά σιγά...Κρατάω το πολύ καλό παράδειγμα που έδωσες για την κοπέλα καθώς και τα παρακάτω:
Vaso έγραψε: Οι πράξεις της προηγούμενης ζωής έχουν σημασία μόνο στο συναισθηματικό μπλοκάρισμα, που όμως προκύπτει πάντα από αυτήν την ζωή.
Vaso έγραψε: Αυτό που αναφέρεις για την θάλασσα, είναι απλά ψυχικές μνήμες.
Eπίσης, ό,τι έγραψες πιο κάτω για το κάρμα είναι για εμένα κατανοητά σχεδόν όλα οκ...
Αυτό που γράφεις για το DNA, ότι δηλαδή έχει γίνει ξανά αναφορά κάπου..το θυμόμουν και εγώ αλλά δεν είχα χρόνο να το ψάξω..κακώς βέβαια γιατί μάλλον ήθελα έτοιμη "τροφή" από σένα...
Θα κοιτάξω να το βρώ και εγώ και αν χρειαστώ περαιτέρω επεξηγήσεις θα επανέλθω... και προφανώς πρέπει να μελετάω σχετικά θέματα και του φόρουμ και του site πριν κάνω τις ερωτήσεις μου ;)
Το παρακατω δε που γράφεις:
Vaso έγραψε:Ο πρώτος κλονισμός στον εγωισμό μας έρχεται με την αντίληψη των ψευδών αξιών, με βάση τις οποίες κρίναμε κάθε εκδήλωση των άλλων, και με βάση τις οποίες απομακρυνθήκαμε από την βαθιά εσωτερική αλήθεια του αυθεντικού αγαθού.
...τι να πώ?? Εχει πάρα πάρα πολύ δουλειά..ειδικά για εμένα που δουλεύω την προτυπάρα του πατέρα μου...!!
Σ' ευχαριστώ Βασουλίνι μου...