Δεν θέλω να μιλήσω εκ μέρους της Καλλιόπης αλλά όταν μιλούσε για χειραγώγηση (δεν ξέρω αν είναι σωστή η λέξη και πιθανόν να διαφωνώ), δεν εννοούσε προς τον εαυτό της.Καλλιόπη που έχεις γράψει διάφορα και ποτέ δεν σου έχω απαντήσει.
Λυπάμαι που μιλάς για χειραγώγηση και κοιτάς προς το μέρος μου διότι ουδέποτε μου πέρασε από το μυαλό όλο αυτό που έχεις περιγράψει. Ούτε το τηλέφωνό σου έχω ούτε το mail σου με τι να σε χειραγωγήσω με ταχυδρομικό περιστέρι?
’στο αυτό, μην το πιάσουμε γιατί θα ξημερωθούμε...silver29 έγραψε:Αυτο ακριβως μου ειπε και η Βασω και ηταν ο λογος που δεν τα εσβησε..
Παιδια οσο και αν σας φαινεται απιστευτο την αγαπω την φαμπ και την αγαπω μεσα απο την καρδια μου και οχι για συμφερον μη με βρει καμια συμφορα...
και εσας σας αγαπω πολυ!!
Αγαπω ολο τον κοσμο!!!ακομα και τον Μπους!!!
γιατι ανθρωπος δεν ειναι κι αυτος?
Kαλέ μου Γιάννη να ξεμπλοκάρω το παιδι μεσα μου;Μα είδα κι επαθα να το φέρω στην επιφάνεια και να το εκφράζω,να το "κόψω"....μπα σε καλο σου.silver29 έγραψε:Σφαιρουλα εγω σε αγαπαω και με βουλωμενα κεντρα! ετσι οπως εισαι.. αλοιμονο αν ειμασταν ολοι τελειοι. Πιστευω σε σενα γιατι εχεις το παιδι μεσα σου και θα ερθει ο καιρος που θα ξεμπλοκαριστεις
Πολλα φιλακια μπεμπεκα μας!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ούτε κι εγώ!Της είπα ότι έχεις πρόβλημα με συγκεκριμένο κέντρο λόγω των πεποιθήσεών σου και βιωμάτων σου και δεν θέλω να σε συναναστραφώ.