ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Ναι, Δημήτρη μου, κάθε ημέρα και μια καινούργια ζωή
αν την αφήσουμε ελεύθερη, και δεν την δεσμεύουμε με ανιαρά «πρέπει».
Αν καλοδεχόμαστε τα δώρα της κάθε ημέρας, σαν μοναδικά «στολίδια» της ζωής που θέλουμε να βιώσουμε έως το βάθος της, για να βρούμε και την ουσία της.
Κάθε μέρα μικρές καθημερινές στιγμές αγάπης, που φωτίζουν ολοένα και περισσότερο την ζωή μας, κάνοντας τα εμπόδια «διάφανα», ώστε να αντιληφθούμε το εσωτερικό τους δώρο!
Κάθε μέρα μικρά ευρήματα, που μας φέρνουν συγκλονιστικές επιβεβαιώσεις για την ζωή, αρκεί να μπορέσουμε να τα αντιληφθούμε
Καλημέρα στην τέλεια ζωή μας!
Αν καλοδεχόμαστε τα δώρα της κάθε ημέρας, σαν μοναδικά «στολίδια» της ζωής που θέλουμε να βιώσουμε έως το βάθος της, για να βρούμε και την ουσία της.
Κάθε μέρα μικρές καθημερινές στιγμές αγάπης, που φωτίζουν ολοένα και περισσότερο την ζωή μας, κάνοντας τα εμπόδια «διάφανα», ώστε να αντιληφθούμε το εσωτερικό τους δώρο!
Κάθε μέρα μικρά ευρήματα, που μας φέρνουν συγκλονιστικές επιβεβαιώσεις για την ζωή, αρκεί να μπορέσουμε να τα αντιληφθούμε
Καλημέρα στην τέλεια ζωή μας!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Καλημέρα!
μεσα στην "μαγεία" και σήμερα...

μεσα στην "μαγεία" και σήμερα...

ας πούμε..."μαγεία για μένα είναι να νιώθω την καρδιά μου να ανταποκρίνεται σε όλα τα "καλέσματα", κάθε στιγμή!!"

"μαγεία είναι να νιώθεις κάθε στιγμή την ζωή σε όποια μορφή"

"μαγεία είναι να "βλέπεις" την γη σαν απέραντη καρδιά"

Μπορείς να το περιγράψεις?
ας πούμε..."μαγεία για μένα είναι να νιώθω την καρδιά μου να ανταποκρίνεται σε όλα τα "καλέσματα", κάθε στιγμή!!"

"μαγεία είναι να νιώθεις κάθε στιγμή την ζωή σε όποια μορφή"

"μαγεία είναι να "βλέπεις" την γη σαν απέραντη καρδιά"

:idea: :idea: :idea:
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."
Μα ναι, δεν είναι. Αν προσέξεις τη σύνταξη που χρησιμοποίησα:δεν είναι αυτονόητο....γιατί πολλοί φοβούνται να την ακούσουν....και να ενεργήσουν σύμφωνα με αυτό που τους θέτει η καρδιά τους!!!!
Είναι μαγεία, και πρέπει να το κατέχεις αυτό προκειμένου να λες ότι ξέρεις ποιος είσαι, αλλιώς....
"Είμαστε φτιαγμένοι από αστροσκόνη, είμαστε η ενσάρκωση του σύμπαντος που προσπαθεί να καταλάβει τον εαυτό του."