Καλλιόπη εγω το πίνω στο σπίτι με το μπουκάλι και εκείνα τα πατατάκια που λέγαμε....αμα ήσουν κοντά , θα σου εφερνα ..μου την δίνει το αιγαίο μερικες φορές....
Καλο είναι και το χουζούρι τέτοιες ημέρες..με το δέντρο, τα φωτάκια του .....εκαψα και λίγο τριαντάφυλλο λιβάνι , εβαλα και την μουσικη των αγγέλων και κάθησα να σας βρω....
Χρονιαααααααααααααα Πολλααααααααααααααααα σε ολους....!!!!
Χρηστακια...Χριστινες...Χρυσουλακια να σας χαιρονται!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Εγω μολις γυρισα απο την βολτουλα που ειχα παει με τον θεμη.. πηγαμε σινεμα και ειδαμε το Μαδαμασκαρη2 και μετα λιγο λουναπαρκ τωρα ετοιμαζομαι να παω στο καζινο του Λουτρακιου.. λεω να δοκιμασω την τυχη μου αποψε..
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "