ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
zefi

Δημοσίευση από zefi »

Καλή επιτυχία και καλή απόλαυση στο γεύμα που ετοίμασες!!!!
Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο

Δεν έχουμε ανάγκη από ναούς ούτε και από πολύπλοκες φιλοσοφίες. Ναοί μας, ο νους και η καρδιά μας
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλλιόπη ο κότος είναι το αρσενικό της κότας? χι χι χι
Να μην είσαι κοντά μωρέ...... >:d<
Εγω απλα ειπα οτι η λεξη αισθημα εχει να κανει μονο με τα αισθητηρια οργανα (νιωθω ζεστη, κρυο κλπ) ή με τον οργανισμο μας (αισθημα πεινας, διψας, ζαλης κλπ) οποτε δεν εχουν καμια σχεση με το πνευμα.
Ενω το συναισθημα ειναι αυτο που εκφραζει την ψυχη μας ή το πνευμα μας (χαρα ,λυπη , φιλια, μισος κλπ)
Το λεμε συχνα ομως (απο λαθος) πχ εχω αισθηματα για καποιον ενω το σωστο ειναι εχω συναισθηματα.

Οποτε θα συμφωνησω μαζι σου (αφου εχω καταλαβει τι εννοεις και δεν βρισκεις την καταλληλη θεση να το εκφρασεις) εφοσον τη λεξη αισθημα την χρησιμοποιησεις καταχρηστικα βαζοντας την αναμεσα σε ""

οπως το χρησιμοποιουν και στο τραγουδι.. Απο εδω η γυναικα μου κι απο εδω το "αισθημα" μου

Γιαννάκη , αυτό το θέμα εχει συζητηθεί πολύ ....

Αισθηση είναι η αντίληψη των αισθήσεων
Αισθημα είναι η μορφή της ψυχής μας απέναντι στον Εαυτό
Συναίσθημα είναι η αντίληψη του αισθήματος , εν σχέση με κάποιον αλλο. Αυτό επειδή είναι ποσό ανάλογο....επηρεάζεται απο τό υποσυνείδητο και ετσι το αρχικό αισθημα αλλιώνεται απο την εικόνα που προσδιδουμε στον αλλο η στο αντικείμενο με το οποίο εχουμε αλληλεπίδραση.

Το γνωστό ασμα καλα τα λέει..

Δίότι συνήθως διαλέγουμε συζύγους με κριτήρια που εχουν μια μεγάλη δόση συναισθηματική ...δλδ αυτο που νιώθουμε οταν ο αλλος προβάλλεται μεσα απο την εμφάνιση του , την εξυπνάδα του, την μόρφωση του, την οικονομική του κατάσταση και αλλα που πιστεύουμε οτι ταιριάζουν με εμας ..μονο που κατα βάθος ταιριαζουν με την εξωτερική μας προσωπικότητα.
Ενω εραστες εκ των υστέρων διαλέγουμε αυτούς που θέλει η ψυχη μας , οταν ελέυθερη πλέον απο τα κοινωνικά πρέπει, ψάχνει αυτό που της αναλογεί....το αίσθημα ...
Αυτη η επίγνωση θα ήταν πολύ βοηθητική πριν παντρευτούμε , ωστε να γνωρίσουμε τι και γιατι θέλουμε και πως να το βρούμε...

Μπας και βρούμε τα δύο σε ενα και ησυχάσουμε ..... ;) :P
Επισκέπτης

Αισθημα είναι η μορφή της ψυχής μας απέναντι στον Εαυτό

αυτο ειναι 100% λαθος (το εξηγησα αρκετες φορες οτι το μπερδευετε. Δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου. Δεν θελω να ξαναασχοληθω με αυτο... αν δεν το πιστευετε ανοιξτε οσα λεξικα θελετε και θα το δειτε)
Αισθηση είναι η αντίληψη των αισθήσεων
Συναίσθημα είναι η αντίληψη του αισθήματος
φυσικα κι αυτα ειναι λαθος....

Καλα χριστουγεννα Ελενακι!! @};- @};- @};- :x :x :x :x
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 24 Δεκ 2008 10:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επισκέπτης

Γιαννακη Χρονια Πολλα :-D :-D
Επισκέπτης

Μητσακοοοοοοοοοο καλα χριστουγεννα φιλε @};- @};-
Επισκέπτης

Να χαίρεσαι παιδί σου , να περάσετε όμορφα!!! >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Kαλά να περάστε αγόρια μας!
Αγκαλίτσες και φιλακια.

Λενιώ μο έτοιμος ο κότος,εννοω γεμισμενος κι αυριο μπαινει σοτν φουρνο.Εκανα και σελινατο...τι να σα κανω μακρια ειστε....αλλά φετος με εχουν πιασει μερακια.Περυσι θυμαμαι ειμουν στα μαυρα μου αγκρρρρρρρρρρρρ

Α εκανα και κυδωνι αψητα ρε παιδια τι μορφια ,μοσχοβολησε το σπιτι .
Εφαγα ενα με γιαουρτακι ....μμμμμμμμμμμ!!! :*
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

sfairοula φιλια πολλα :x :x :x
Επισκέπτης

Σφαιρουλααααααααααααα :-D >:d< >:d< >:d< >:d<

πες κι αλλα να παρω το αεροπλανο πρωι πρωι :D :D :D :D
Επισκέπτης

sfairοula μην λες το εχει ετοιμο το ....πλανο θα την φαει ολη την κοτα :))
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Ωρέ μάσα που θα κάνει η Μυτιλήνη, αυτός ο κότος με τα κάστανα και τα συκωτάκια θα γίνει ανάρπαστος!
=)) =)) =))
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Επισκέπτης

Μητσο να χαιρεσαι κι εσυ τον γιο σου αλλα δυστυχως εγω δεν θα περασω μαζι του τις γιορτες... Του πηρα δωρο το τηλεκατεθυνομενο ρομποτακι wall-e...ανυπομονω να του το δωσω για...να παιξω :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Σαλατα μαρουλακι με αβοκάντο και προσουτο και τριμμενη παρμεζανα!!
Ντοματινια σε τυρι ροκφορ και φετα μαλακή πασπαλισμενο με άνθηθο και ......τζατζικακι μμμ
Αντε βρε έλα,και κρασακι απο τον καλο μου τον αγαπημενο μου φιλο απο την Δραμα!!! :x
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Βρε καλως το το παιδι μας Αγγελα :x :x >:d<
Επισκέπτης

Σαλατα μαρουλακι με αβοκάντο και προσουτο και τριμμενη παρμεζανα!!
Ντοματινια σε τυρι ροκφορ και φετα μαλακή πασπαλισμενο με άνθηθο και ......τζατζικακι μμμ
Αντε βρε έλα,και κρασακι απο τον καλο μου τον αγαπημενο μου φιλο απο την Δραμα!!!
ρε παιδια τι ωρα εχει πρωινη πτηση για Μυτιλινη, ξερει κανενας?

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”