ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όχι μωρέ Γιαννάκη...!!!χαχαχαχα!!!

Μαράκι, τα συναισθήματα είναι αυτά που λειτουργούν υπόγεια και με αυτά αντιδρούμε στην ζωή μας.

Τα αισθήματα καταλαμβάνουν τον χώρο της καρδιάς μας και είναι αυτά με τα οποία δρούμε στην ζωή μας.

Δηλαδή, αν υπάρχουν συναισθήματα απόρριψης μέσας σου, πχ., αυτό που αισθάνεσαι μπορεί η λογική να λέει ότι είναι αγάπη, αλλά στην ουσία είναι υποχώρηση για να γίνεις αποδεκτή...
ή αντίδραση γιατί φοβάσαι να μην απορριφτείς...υπάρχουν πολλά που "κρύβονται" πίσω από το "εγώ" μας!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ksan8oula »

και ο γιος μου Γιαννη οταν τον ρωταω τι κανει μου απανταει,τα παντα μανα αλλα αυτη η απαντηση μου αρεσει.

δεν νομιζω οτι παντα αρνητικες οι αοριστες απαντησεις αλλα στο θεμα (κανω πλακα )οντος πρεπει να προσεχουμε!!

Θυμαμαι οτι οταν παντρευτηκα μετα απο λιγο καιρο χτυπησε την πεθερα μου ο καρκινος και την χασαμε !!

καποια μερα μου λεει ο πεθερος μου (για πλακα) (λες και εφερες Μαριω μου την γρουσουζια)

πλακα ξεπλακα εγω ακομα νιωθω παραξενα με τον πεθερο μου και με την σκεψη αυτη :-?
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

χμ...ο πεθερός σου Μαράκι!!
Πλάκα ειναι αυτό?

:-? :-?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

είναι αδιάφορος αμφιβάλλω αν θα ασχοληθείς ....
Eδω έιναι η διαφορα....καμία σχέση με τον άνθρωπο κι αν αυτος σου ειναι ,αδιάφορος ή ...ενδιαφέρων,γνωστός ή άγνωστος.συμπαθής ή όχι..
Αυτο που δημιουργείται έχει να κάνει με το ΤΙ ακουμπαει στο υποσυνέιδητο,κι ας φαινεται αδιαφορία.Εγω μαλλον θα το ελεγα"κλεινω τα ματια"ή κατεβαζω τους διακοπτες!ΑΜΥΝΟΜΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ!!!!!! :*
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Αν ειναι ετσι Βασω μου τοτε εμενα με επνιξαν τα συναισθηματα !!

εχω ενα υπογειο γεματο μουχλιασμενα ,πολυκαιρισμενα συναισθηματα που η μποχα της υγρασιας και της μουχλας εφτασε στα πανω πατωματα :-(
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Βασω μου πλακα ηταν για τον πεθερο μου αλλα για μενα ηταν ενα ακομα λιθαρακι στην ζυγαρια των τυψεων μου.Λατρευα την πεθερα μου και ενιωσα ενοχη..τελος παντων...περασμενα ξεχασμενα ...στο υπογειο @};-
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Kαλησπερα!!!!!!
Μαρακι μου θυμησες κατι που μου εκανε συνεχεια για πλακα ο πεθερος μου .... καθε φορα που μαλωνα τον γιο μου μου ελεγε οτι θα με στειλει κολυμπωντας στην μανα μου....πλακα ξεπλακα στα 20 μου με χαλαγε παρα πολυ και ενω αυτον τον αγαπουσα σε αντιθεση με την πεθερα μου μου ερχοταν να τον σκοτωσω εκεινη την στιγμη..
ολα τελικα ειναι καταχωρημενα μεσα μας και ενα τσαφ τα ξεβραζει..
Επισης θυμηθηκα φασεις που ενω γενικα ειμαι γλυκομιλητη αναλογες πλακες μου βγαζουν τον πιο στριμενο μου...

(κατι σαν το θελω να αγιασω αλλα δεν με αφηνουνε..) :P
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

aetos έγραψε:Καλησπέρα παιδιά΄ :x
Μάντρυ εσυ ειδικα μου εχεις λείψει πιο πολύ απ ολους..
O:-)

Παιδιά ποτε θα ξανασυναντηθούμε???? >:d<
αετουλι κ εγω σ αγαπαω..αληθεια :x

..παιδια...25/12-5/1 εχω αδεια...παρτε με και τηλ (6942-777077)να βρεθουμε ή κανονιζουμε Μπακοσυναντηση..οτι θελετε...ή ταβερνοκατασταση >:d<
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

αχχ αμαλιτσα μου γι αυτο λενε οτι η γλωσσα λυγιζει σιδερα :-D
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Γιωργο μαζεψε τους!!!!!!
οταν γυρισω απο Κρητη θα ειμαι Αθηνα απο 4/1 εως 8/1 σιγουρα!!!!! να φιληθουμε και να αγκαλιαστουμε με το νεο ετος!!!!!!

>:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Καλησπέρα!!καλέ τι κρύο είναι αυτό??? :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Eδω έιναι η διαφορα....καμία σχέση με τον άνθρωπο κι αν αυτος σου ειναι ,αδιάφορος ή ...ενδιαφέρων,γνωστός ή άγνωστος.συμπαθής ή όχι..
Αυτο που δημιουργείται έχει να κάνει με το ΤΙ ακουμπαει στο υποσυνέιδητο,κι ας φαινεται αδιαφορία.Εγω μαλλον θα το ελεγα"κλεινω τα ματια"ή κατεβαζω τους διακοπτες!ΑΜΥΝΟΜΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ!!!!!!
Σίγουρα περιέχει και το ¨¨αμυνομαι αδιαφορώντας αλλα έίναι και αδιαφορώ επειδη δεν με ενδιαφέρει.
Εχω παρατηρήσει οτι οσον αφορά εμενα, οταν ακούω η διαβάζω κάτι , αυτό αντανακλά και στην λογικη και στο συνάισθημα.

Οπως δόθηκε και η προηγούμενη εξήγηση απο την Βάσω [συμφωνω με το κείμενο] εκτός απο την συνείδηση επιδρά και το υποσυνείδητο. Μάλιστα θα πρόσθετα οτι ακόμη και αν κάποιος βρίσκεται σε εγρήγορση και το αντιληφθεί αμέσως , πάλι στο βάθος μπορεί να υπάρξει μια αίσθηση αδιόρατη που σημαδεύει ....

Γι αυτό και θεωρώ οτι η εκφραση μας , ειναι σημαντική , ιδιως στο γραπτό λόγο που θέλοντας και μη , υποβάλει απο μόνος του.
Ομως κατα την γνώμη μου και την αντίληψη μου , ο λόγος αποκτά μεγαλύτερη ισχύ ανάλογα της προέλευσης του.
Δλδ η θέση που καταλαμβάνει στη σκεψη μας ο ομιλητής δίνει χροια και ενταση στο λόγο...ειτε επειδή τον αγαπάμε, είτε επειδή τον θαυμάζουμε η τον φοβόμαστε κλπ...

Με τον ίδιο μηχανίσμό και ενα πείραγμα η μια ατυχης εκφραση εχεί αλλη δύναμική αν προέρχεται απο κάποιον αγνωστό η κάποιον με τον οποίο δεν εχουμε συναισθηματική δέσμευση παρά με κάποιον αλλο με τον οποίο εχουμε πιο στενη σχέση ....μεσα στην οποία υπάρχουν και οι ιδεες περι αγαπης αποδοχής φιλίας κλπ..

Εμενα ας πούμε δεν με ενοχλεί οταν η κομμωτρια μου , μου λεει οτι τα μαλλιά μου δεν της αρέσουν γιατι δεν με ενδιαφέρει αν της αρεσω η οχι....να τελειώνει θέλω και να φεύγω....απο την φασαρία..
Αν ομως το ακούσω απο τον σύντροφο μου ...θα ρωτησω ...σε τι δεν συμφωνεί και ανεξάρτητα του τι θα κάνω , θα εχω επηρεαστεί.

Με τον ίδιο μηχανισμό , θεωρώ οτι αν χαρακτηρίζουμε κάτι ως μαύρο δεν είναι , επειδή αυτό ΕΙΝΑΙ οντως ετσι αλλα επειδή εμεις το εκλαμβάνουμε ετσι.
Θα μπορούσε και να είναι αλλα πάλι η ενταση του χρωματισμού εξαρταται απο την δική μας οπτική.
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Αετουλη μου...
συμφωνω απολυτα με το κειμενο σου.... με καλυπτει απολυτα!!!
θα ηθελα επισης να προσθεσω οτι εκτος τον γραπτο λογο, σημαδευουν και οι εκφρασεις με την ιδια δυναμη ακομα και αν δε πεις καποιος κιχ που λενε..
Η γλωσσα βεβαια τσακιζει...
Εδω κολαει η παροιμια η γλωσσα κοκαλα δεν εχει και κοκαλα τσακιζει...
Ειναι πολυ ωραιο που εμβαθυνουμε σε αυτο γιατι σιγουρα εκτος απο θυματα του λογου εχουμε γινει και θυτες...
και οτι βρισκουμε ειναι ενα ακομα συν στην ζωη μας ... αλλα και στις ζωες των αλλων...

>:d<
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

αγαπόυλες μπηκα να σας στειλω μια αγαπούλα και αγκαλίτσα διαρκειας >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

:x :x :x :x :x :x :x

τα λέμε απο Δευτερα φευγω αυριο εκδρομουλα :D O:-)
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Να περάσετε όμορφα Φωτεινούλα!
>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”