Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Διαβάζω το βιβλίο μετά απο αρκετά χρόνια πάλι. Όταν είχα πρωτοακούει ότι υπάρχει και μπορεί να εκδοθεί, η σκέψη που μου ήρθε αμέσως ήταν ποιος αλήθεια θα το αγοράσει και θα το διαβάσει και γιατί; Αφού τα υπέροχα κειμενα που υπάρχουν στο Φόρουμ μπορεί να περασει κάποιος μια όλοκληρη ζωή για να τα διαβάσει όλα. Επίσης η συγγραφέας ανα περιόδους είναι πολυγραφότατη στα κοινωνικά δίκτυα. Γιατί να το διαβάσει καποιος; Η απάντηση μου είναι πιο ξεκάθαρη τώρα. Νομίζω ότι έχει 'κομματακια" της συγγραφέως που δεν υπάρχουν καπου αλλου. Προσωπικά, ανθρωπινα, γεμάτα αγάπη, που φωτίζουν λίγο και σε εμάς τον υπέροχο κόσμο της.
Εχει και και κάτι άλλο όμως. Εχει μικρά "κομματάκια" απο την ζωή του Ιησού. Μας φωτίζει με την δικιά του παρουσία, μας συγκινεί ο πόνος του, νιώθουμε τον μανδύα που του καλύπτει τις πληγές για να τις απαλύνει (μπορώ να πω πολλά μπράβο για αυτό;). Η σχέση Του με την συγγραφέα μας κάνει να κοιτάξουμε ξανά την δικιά μας ζωή, την σχέση μας μαζί Του.
Υστ. Οπως καταλάβατε όσοι το έχετε διαβάσει είμαι ακόμα στο πρώτο μέρος και δεν θελω να τελειώσει. Ευχαριστούμε πολύ Βασούλα που μας το πρόσφερες.
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πολέμα και Οραματίσου
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!