παιδακια!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
-
Επισκέπτης
καλημερα!!!!!!Silver, ematha oti me zitises...An theleis na se paro tilefono
Μαριετα το τηλεφωνο μου ειναι 6936912652, του σπιτιου 2105064542, του γραφειου 2102756432 (ειναι και φαξ) , της μαμας μου 2105906456.
Παιδια απιστευτο!!! Μολις εχθες πηγα στην Εκκλησια του αγιου Φανουριου και αφου προσφερα ενα καρβελι ψωμι στον αγιο τον παρακαλεσα να μου στειλει την Μαριετα...
και ω του θαυματος οπως ολοι ειδατε γραφτηκε στο φορουμ μας....
Τι ηλιθιος που ειμαι να μη ζητησω την Μονικα μπελουτσι....
- Madraoulas
Τι ηλιθιος που ειμαι να μη ζητησω την Μονικα μπελουτσι....
Γιαννάκη, θύμισε μου να σου πω την ιστορία με την γυναίκα του ψαρά... Είναι μια αγαπημένη μου, με πολύ σημαντικό νόημα
΄Οταν δεν ικανοποιείσαι με αυτό που σου χαρίζεται, θέλοντας κάτι περισσότερο, στο τέλος χάνεις κι αυτό που σου χαρίστηκε γιατί δεν το έχεις χαρεί...
Βολέψου τώρα με αυτό που έχεις!
Μάλλον η Μαριέτα θα προσβλήθηκε...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Καλημερα!Καλως τα καινουργια τα παιδια!
Γιαννακη .........απιστε δεν το περιμενες εεεεεεε
Ζητα και θα λαβεις ;)

Γιαννακη .........απιστε δεν το περιμενες εεεεεεε
Ζητα και θα λαβεις ;)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
- Madraoulas
silver29 έγραψε:
Παιδια απιστευτο!!! Μολις εχθες πηγα στην Εκκλησια του αγιου Φανουριου και αφου προσφερα ενα καρβελι ψωμι στον αγιο τον παρακαλεσα να μου στειλει την Μαριετα...
αφου δεν σου ηρθε η Μαριετα Γιαννακου-Κουτσικου παλι καλα
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
-
Επισκέπτης
ναι την ξερω... ηταν το αγαπημενο παραμυθι του γιου μου και με εβαζε να του το διαβαζω πολλες φορες...Γιαννάκη, θύμισε μου να σου πω την ιστορία με την γυναίκα του ψαρά... Είναι μια αγαπημένη μου, με πολύ σημαντικό νόημα
λετε να με τιμωρησει και μενα για την απληστια μου και η Μαριετα τελικα να ειναι η...Γιαννακου-Κουτσικου?
Μια γλυκια και ομορφη καλημερα και απο μενα σε ολα τα παιδακια!!!! 
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Γειά σου ομορφούλα ,είσαι καλά ?
Τα παιδάκια λάκισαν
Τα παιδάκια λάκισαν
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Αλεξια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Ωωωωωωωωωωω........που εισαι εσυ θεα μου....???
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- anastasios