Eπίσης, κάτι που προέρχεται από την δική μου εμπειρία..
Όταν ένας άνδρας πείσει πραγματικά μια γυναίκα ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, ας είναι και ο πιο άσχημος άνδρας, τότε δεν υπάρχει περίπτωση αυτή να τον περιφρονήσει..
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Επιτρέπω...σημαίνει ότι μειώνεις την απόσταση εσένα με ΕΣΕΝΑ!!!
ετοίμασε την καρδιά ένα ναό να έρθει να κατοικήσει ο Θεός.
αν τον αφήσεις μισοτελειωμένο δεν μπορεί να έρθει να κατοικήσει
Ομως η Ανζελινα Τζολί και ο Μπραντ Πητ δεν καταφεραν να "νικησουν" τα προβλήματα τους και τελικά χώρισαν χωρίς να θεωρώ τον χωρισμό κάτι υποχρεωτικά αρνητικό...
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.
Μανούλη μου δεν κάνει λάθος,
πεταξα εκει μια φραση και αντε να καταλάβεις. Η κυρια αναφορα του κειμενου είναι αυτή και έχεις δικιο.
Οτι η συνεχή προσφορα αγαπη σε μια γυναίκα μπορεί να την κάνει να ανθήσει.
Ας μεινουμε σε αυτό!
Ας αφησουμε την κριτική για τους ανθρώπους γύρω μας και ας ακολουθησουμε τον δρόμο που δείχνει η καρδιά μας.