Σκάβεις εε???ΜΠΕΤΤΥ έγραψε:οκ αλλού τις έψαχνα τις απαντήσεις από αλλού μου ήρθαν...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Συντονιστής: Emmaki
Σκάβεις εε???ΜΠΕΤΤΥ έγραψε:οκ αλλού τις έψαχνα τις απαντήσεις από αλλού μου ήρθαν...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ απόλυτα σε όλο αυτΌ Βασούλα μου!Βασούλα έγραψε:το να μην παίρνεις την αγάπη έτσι όπως θέλεις, δεν σημαίνει ότι ο άλλος δεν σ' αγαπάει! Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να δίνει και να παίρνει αγάπη. Αν είχαμε όλοι τα ίδια παιδικά βιώματα, θα ήταν διαφορετική και η έννοια της αλήθειας!! Μα βλέπεις διαφέρουν και ο τρόπος και η έκφραση των αναγκών από άνθρωπο σε άνθρωπο. Και μην συγχέεις την ερωτική αγάπη με την αλήθεια, γιατί τότέ οι μεγαλύτεροι ψεύτες θα ήταν οι ανά τον κόσμο ερωτευμένοι!
Ο έρωτας περνάει και παραμένει η ουσία των δύο συντρόφων που έχουν μάθει να σέβονται ο ένας τον άλλον. Και αυτό άραγε δεν είναι αγάπη?
Μιλάμε πάντα για την κοινωνική αγάπη!
Αυτή η αγάπη που δεν έχει όρια και όρους είναι κάτι άλλο...
Vasoula έγραψε: ↑04 Οκτ 2020 9:43 pm Κοίτα Μανούλη μου, θα στο πω πολύ απλά, για να μην αναρωτιέσαι...
Αν δεν συγκλίνουν ο τρόποι μας, που αγαπάμε ο ένας τον άλλον, και αν δεν υπάρχει αυτή η βαθιά ψυχική επικοινωνία ώστε να βρεθεί ένας κοινός δρόμος έκφρασης των αισθημάτων μας, απλά οι άνθρωποι χωρίζουμε...
Λάθος σωστό? δεν ξέρω να σου απαντήσω...Ξέρω μόνο ότι σίγουρα κάποιος πληγώνεται, επειδή ακριβώς δεν βρέθηκε αυτός ο κοινός δρόμος έκφρασης των αισθημάτων...
Είδα μια ταινία σήμερα...Να την δείτε οπωσδήποτε
"Οι ρυθμιστές"
Μπορεί να φαίνεται ρομαντική και να λέμε όλοι ότι τέτοιοι έρωτες δεν υπάρχουν, αλλά το φινάλε και οι ατάκες του τέλους είναι όλα τα λεφτά, για να προσπαθούμε ξανά και ξανά...
![]()