galazia_sfaira έγραψε:Ξύπνησσσσσσσα!!!
Εκανα έναν ελληνικο μ ενα σταρενιο παξιμάδι μμμμμμμμμμ! κια μια μερα θεϊκή μετα απο ένα ομορφο κατακλυσμό!
Αγαπες μου καλημερα!
θΕ'Ι'ΚΗ ΠΑΠΑΡΑ ΕΝΝΟΕΙς ...μια που εβαλεσ το παξιμαδι και μια που το εφαγες..που να μεινει καφες......μουφα καφε ηπιες...πειναγε θες να πεις και τσακισες εναν παπαροκαφε
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Και εδω εμεις εχουμε φάει απίστευτα πράγματα κατόπιν απόπειρας του μπαμπά του μικρού να φτιάξει αυτό το εδεσμα...
Εκανε κατι τετράγωνα μαυρα αντικείμενα [ το ήθελε και υγιεινό] με κάτι μπεζ σπόρους μεσα ...ολο μαζί εμοιαζε με λάστιχο ..
Τελικά τι να κάνουμε ..το φάγαμε σε τοστ για να σκεπάζουμε την γεύση με τα τυριά....και το υπόλοιπο το εβαλα στον καταψύκτη για να το ''φυλάξουμε '' ..τι να ελεγα ......μέχρι να το ξεχάσει......
Χα, χα!!!εμένα ούτε που τρώγεται!!σαν πέτρα έγινε!!ο Κωσταντίνος το ονόμασε "ΨΩΜΙ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"και πρότεινε να το δώσουμε στους κουκουλοφόρους που εξακολουθούν να περνάν κάτω απο το σπίτι μας!!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Γειά σου ρε Ισιδα με τον κατάλογο σου..
Καλα που μου θύμισες να παρω τηλέφωνο ενα Μελχισεδεκ και μια Ιωβία που ''γνωρίζω'' ....
Για φαντάσου να σε φωνάζουν ετσι στο νηπιαγωγείο...σκεψου τι τράυμα θα εχει μετα το παιδάκι.....