ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
efthimia moyyy κοπελα μουυ εδω ειμαι παλιιιι...δε μπορουσα να μπω λογο συνδεσης αλλα τα βραδυα προσπαθουσα να σας διαβασω απο το κινητο
λιγακι δυσκολο ομως να γραφω εχω και καποια ηλικια :-B
οταν η ριζα ανθισει και το ανθος ριζωσει ..τοτε ισως φυγετε και εσεις απο την καρδια μου

λιγακι δυσκολο ομως να γραφω εχω και καποια ηλικια :-B
οταν η ριζα ανθισει και το ανθος ριζωσει ..τοτε ισως φυγετε και εσεις απο την καρδια μου
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Τι ωραία που τα λες!!!!οταν η ριζα ανθισει και το ανθος ριζωσει ..τοτε ισως φυγετε και εσεις απο την καρδια μου
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Καλησπέρα και απο μενα!!!! 
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
- anastasios
Γεια κ χαρά!!!
Μόλις γυρισα από το νοσοκομείο περνώντας μέσα από το στολισμένο ,γεμάτο φώτα,ιστορικό κέντρο της Στοκχόλμης. Πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα και πόλη μαγευτική η Στοκχόλμη.
Γαλάζια σφαίρα σε σκεφτόμουν!! Κατεβασα το τραγούδι της Κανά (Ζωή μάγισσα... )σήμερα το πρωί. Δε το γνώριζα πριν. Και πρέπει να σου πω οτι η εικόνα που προσπάθησα να σας περιγράψω πριν θα μπορουσε να ήταν το videoclip της μελωδίας αυτού του τραγουδιού.
Φιλιά σε όλους!!!
Με αγάπη
Τάσος
Μόλις γυρισα από το νοσοκομείο περνώντας μέσα από το στολισμένο ,γεμάτο φώτα,ιστορικό κέντρο της Στοκχόλμης. Πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα και πόλη μαγευτική η Στοκχόλμη.
Γαλάζια σφαίρα σε σκεφτόμουν!! Κατεβασα το τραγούδι της Κανά (Ζωή μάγισσα... )σήμερα το πρωί. Δε το γνώριζα πριν. Και πρέπει να σου πω οτι η εικόνα που προσπάθησα να σας περιγράψω πριν θα μπορουσε να ήταν το videoclip της μελωδίας αυτού του τραγουδιού.
Φιλιά σε όλους!!!
Με αγάπη
Τάσος
- anastasios
- anastasios
- galazia_sfaira
Nαμαι κι εγωωωωωωωωωωωωω!
Παιδια μου ξανα στολισα το δενδράκι μου ....είμαστε στην δευτερη φορα...υπομονή μπορεί και να τριτωσει .
Ολο το απογευμα ειμαι ανεβαμσενη στο καναπε και πανω κατω πανω κατω....κι εκανα μια δεντράρα χαχα σκετο πλομιδι ...και λελουδικο και φωτακια και γενικά το σπιτι γο γεμισα φωτισμενα λουλουδια μεσα εξω.Ενα μεγαφωνο θα βαλω μ ονο και θα τους κουφανω με κανενα τραγουδακι.'
Γεια σου Αναστάσιε ...καλε ετσι σε λεν οι γνωστοι σου
(ωραιο ονομα απλα ρωταω)δεν ηξερες το τραγουδι της Κανα βρε ζωή μαγισσα...χεχε τωρα που το εμαθες όμως;Kαλιο αργά παντως παρά αργότερα...η Ζωή ειναι μαγισσα!
Καλησπερα ειπα;
Αγκαλιες;
Φιλια;
ολα μαζι για σας!
Κι αποκλειεται να την βγαλω μονο με την μαγισσα της Κανα....
Πριγκηπέσα
Αλλα θελω κι αλλα κάνω πως να σου το πω
ελεγα πως περνουν τα χρονια να συμμορφωθώ...
αλλα τιποτα εγω...
http://www.youtube.com/watch?v=YYG6Q4O8 ... re=related
Παιδια μου ξανα στολισα το δενδράκι μου ....είμαστε στην δευτερη φορα...υπομονή μπορεί και να τριτωσει .
Ολο το απογευμα ειμαι ανεβαμσενη στο καναπε και πανω κατω πανω κατω....κι εκανα μια δεντράρα χαχα σκετο πλομιδι ...και λελουδικο και φωτακια και γενικά το σπιτι γο γεμισα φωτισμενα λουλουδια μεσα εξω.Ενα μεγαφωνο θα βαλω μ ονο και θα τους κουφανω με κανενα τραγουδακι.'
Γεια σου Αναστάσιε ...καλε ετσι σε λεν οι γνωστοι σου
Καλησπερα ειπα;
Αγκαλιες;
Φιλια;
ολα μαζι για σας!
Κι αποκλειεται να την βγαλω μονο με την μαγισσα της Κανα....
Πριγκηπέσα
Αλλα θελω κι αλλα κάνω πως να σου το πω
ελεγα πως περνουν τα χρονια να συμμορφωθώ...
αλλα τιποτα εγω...
http://www.youtube.com/watch?v=YYG6Q4O8 ... re=related
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
- galazia_sfaira