ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!.....και καλα κολληματα στη λασπη τωρα που εβρεξε..οποιος θελει ερχεται;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
καλημεραααα!!!!!! σημερα ειμαι χαρουμενος! μου βαλαν τηλεφωνο κι ετσι θα μπορω να μιλαω χωρις να εχω προβλημα στο σημα και απεριοριστα και θα εχω και επιτελους γρηγορο ιντερνετ!
Γιαννο ειναι καλα η Μαρια?
καλα πρεπει να ειναι.. ειχε μπει μια μερα απο το κινητο της και εγραψε οτι δεν εχει ιντερνετ!
Σφαιρουλα..γιατι το διορθωσες? ..μου χαλασες το ποστ ...αντε να φτιαξεις κανενα κουραμπιε καλυτερα..αααα...και μην τους ξεσκονισεις μετα ..δεν ειναι σκονη
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....