Μετα από μια μερα ταλαιπωριας, μπηκα στο σπιτακι μου!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
-
Επισκέπτης
Καλησπέρα σας γλυκούλια.
Εχει πέσει πολύ δουλειά και μου λείπετε
Εχει πέσει πολύ δουλειά και μου λείπετε
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
- galazia_sfaira
Kαλησπέρα αγαπουλες,στόλισα το δε΄ντρο μου χεχεχε...το πιο Κιτσε δένδρο που εχω κανει ποτε....αλλα μου αρεσει.
Φυσικά καθε χρονο το κανω μυ αρεσει και μετα μπορει ν ατο ξαναφτειάχνω αποτ ην αρχη..
Αλλα ότι και να γίνει το απολαμβανω.
Στολισα κι εξω και μεσα και παραμεσα...μου αρεσει μουαρεσει και το στολισμα των γιορτων,Ξεχασα να σας πω πως προχθες μετα απο αρκετα χρονακια εκανα μελομακαρονα,μουρλια,κοντευω να τα φαω ολα!!!
Φυσικά καθε χρονο το κανω μυ αρεσει και μετα μπορει ν ατο ξαναφτειάχνω αποτ ην αρχη..
Αλλα ότι και να γίνει το απολαμβανω.
Στολισα κι εξω και μεσα και παραμεσα...μου αρεσει μουαρεσει και το στολισμα των γιορτων,Ξεχασα να σας πω πως προχθες μετα απο αρκετα χρονακια εκανα μελομακαρονα,μουρλια,κοντευω να τα φαω ολα!!!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
- galazia_sfaira
Αγκαλιές κοριτσια.
Εχω μια κουραση αλλα ομορφη κουραση.
Δοξα τον καλο Θεουλη περασε αλλος ενας χρονος κι ερχονται γιορτουλες και μαρεσει αυτό ολο το νταβαντουρι με ολα του τα καλα και τα άχγη του.
Παλια ηταν η χειρότερη μου.
Που θα φαμε,ποιον θα φωναξουμε,τι θα κανουμε.
Πωπωπω κανω ολα οσα μου αρέσουν και γονονται ολα χωρίς την υποχρεωση και τον καθωςπρεπεισμο,ολα με την ψυχη μας.
Κι αν δεν προλαβουμε να ψησουμε τον κοκορα μπορει να φαμε και σουβλακι πειραζει;
Αχ παιδακια ας εναι καλα ο κοσμος με οποον τρόπο μπορει .
Ας κερδισει την αρμαονια μεσα του κι ας μπορει να απολαμβανει στιγμες γεματες ζωή.

Εχω μια κουραση αλλα ομορφη κουραση.
Δοξα τον καλο Θεουλη περασε αλλος ενας χρονος κι ερχονται γιορτουλες και μαρεσει αυτό ολο το νταβαντουρι με ολα του τα καλα και τα άχγη του.
Παλια ηταν η χειρότερη μου.
Που θα φαμε,ποιον θα φωναξουμε,τι θα κανουμε.
Πωπωπω κανω ολα οσα μου αρέσουν και γονονται ολα χωρίς την υποχρεωση και τον καθωςπρεπεισμο,ολα με την ψυχη μας.
Κι αν δεν προλαβουμε να ψησουμε τον κοκορα μπορει να φαμε και σουβλακι πειραζει;
Αχ παιδακια ας εναι καλα ο κοσμος με οποον τρόπο μπορει .
Ας κερδισει την αρμαονια μεσα του κι ας μπορει να απολαμβανει στιγμες γεματες ζωή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος galazia_sfaira την 11 Δεκ 2008 9:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
- galazia_sfaira
Καλησπέρα και απο μενα!!! 
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι