Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Vaso έγραψε:Ανάσα, τι όμορφα που έχουμε "ανταπόκριση" και στην Καβάλα!!
Μέχρι Στοκχόλμη έφτασε η ΧΑΡΗ μας!...ε Τασούλη??
Καλησπερα φορουμ!
Βασω μου εχουμε κανει μια καλη ομαδα εδω στην Καβαλα αλλα εχουμε δρομο ακομη....Υπαρχει ομως η θεληση απο ολους να μεταδωσουμε την γνωση!Οσο μπορει ο καθενας απο εκει που εχει φτασει.ευχωμαι να μην αργησει να λαμψει το φως στις καρδιες ολων!!!!!
Καλησπερα ανασα....παντα υπαρχει χωρος για λαμψη και φως ε???
Γειά σου Ανάσα !!
Ολοι έχουμε δρόμο....Το Φως όμως λάμπει καθόλη τη διάρκεια !! ;)
Εμμα μου!!
Πως πάνε τα λελούδια ??
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ντανυ μου τελος τα λελουδα...την παρασκευη!!!μετα μονο στα μπουζουκια...
εσεις τι κανετε εκει στην Κερκυρα...?σας λειπουμε???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Emmaki την 11 Δεκ 2008 12:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΑα στα μπουζούκια τα εκτιμώ και εγώ ... (Από ότι θυμαμαι δηλαδή #-o )
Μας λείπετε τρελλά !!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Danielli την 11 Δεκ 2008 12:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...