Μπορεί όπως λες ο σωτήρας να έχει φάει χρόνια και χρόνια από τη ζωή μας, αλλά προσωπικά δεν σκοπεύω να του δώσω να μου φάει κι άλλα... Μέχρι εδώ ήτανε!
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Παιδάκια γλυκά, θα ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας.
Επιτέλους βρήκα μια δουλειά σε ένα πανεπιστήμιο ψυχολογίας και ψυχοθεραπείας σαν senior academic co-ordinator και ήδη πέρασε η πρώτη μου εβδομάδα!!! Δουλέω σε ένα ευχάριστο περιβάλλον με φιλικούς συναδέλφους (πενθήμερο και 8ωρο επίτέλους, που σημαίνει ότι θα έχω ελεύθερα ΣΚ και απογεύματα να τα διαθέσω όπως εγώ θέλω) και γενικά νιώθω μεγάλη Ευγνωμοσύνη για όλο αυτό που μου συμβαίνει. Έχω να διαχειριστώ βέβαια ένα χάος στο γραφείο, με πολλές εκρεμμότητες και μεγάλες ευθύνες γιατί η προκάτοχος μου τα άφησε όσο πιο χύμα μπορούσε. Όλοι όμως γνωρίζουν την κατάσταση που επικρατεί, εισπράττω την χαρά τους που είμαι μαζί τους και όλοι οι συνάδελφοι μου είναι αρκετά υποστηρικτικοί. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Λίγο χρόνο μόνο χρειάζομαι να δώσω σε εμένα ώστε να προσαρμοστώ στα νέα μου καθήκοντα, να βρω τα πατήματα μου και να βάλω μια τάξη στη ροή των εργασιακών μου υποχρεώσεων.
Η απόσταση βέβαια του σπιτιού που μένω τώρα είναι αρκετά μακριά από την εργασία μου και αυτό με αναγκάζει να ξυπνάω κάθε πρωί στις 5.30 ώστε να είμαι πάντα στην ώρα μου. Αυτό όμως είναι κάτι προσωρινό γιατί παράλληλα βρήκα νέο σπιτάκι μόλις 15 λεπτά περπάτημα από το γραφείο και στις 7 Δεκεμβρίου μετακομίζω!!!
Επίσης:
Έκλεισα εισητήρια για τις 18/12 μέχρι 7/1!!! Αυτό και αν ειναι ανέπληστο!!! Το πανεπιστήμιο θα κλείσει λόγω Χριστουγέννων αυτό το διάστημα και όχι μόνο θα κλείσει, αλλά θα πληρωθούμε κανονικά, χωρίς να μας αφαιρεθούν μέρες από την άδεια μας!!! Οπότε θα περάσουμε τις γιορτές παρεούλα!!! Χαρά και Ευγνωμοσύνη, Ευγνομωσύνη και Χαρά! Εναλλασσόμενα συναισθήματα που νιώθω αυτή τη στιγμή!
Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου