ΥΠΝΩΣΗ
Να με συγχωρείται αλλά δεν μπορώ έχω πέσει κάτω από τα γέλια

Βρε Γιαννάκη που το τραγουδάς αυτό το τραγούδι? Δεν ήξερες ότι ο τραγουδιστής ήταν gay και το έλεγε για τον γκόμενό του? Μα τέτοια ταύτιση!!! Και τι ακριβώς είπες ότι θα δώσεις?

δεν σου άρεσε το next year
Ευχαριστώ για τα λουλουδάκια, φιλιά και να προσέχετε.

Βρε Γιαννάκη που το τραγουδάς αυτό το τραγούδι? Δεν ήξερες ότι ο τραγουδιστής ήταν gay και το έλεγε για τον γκόμενό του? Μα τέτοια ταύτιση!!! Και τι ακριβώς είπες ότι θα δώσεις?

fab1612 έγραψε:Να με συγχωρείται αλλά δεν μπορώ έχω πέσει κάτω από τα γέλια
Eσύ μπορείς να κρατήσεις το φέτος από την υπογραφή του!!!!
Αυτό που είπε ότι θα δώσει ο Γιαννάκης, fab, είναι ένα ανδρικό τμήμα από τα γεννητικά του όργανα...Και τι ακριβώς είπες ότι θα δώσεις
Αυτά που προφανώς θα ήθελες να έχεις, έστω και νοερά, μια και μπήκες εδώ μέσα σαν άντρας!!
Κατάφερες και με θύμωσες!!!
Θα προσέχουμε, αλλά να προσέχεις κι εσύ!!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Έτσι είναι!!! Ο ....φαλλός κλπ αξεσουάρ ήταν εμμονή για κάποιες γυναίκες που είχαν πρόβλημα να εκφράσουν ελεύθερα την θηλυκότητα τους..... Βλέπεις κάποια αρχέγονα σύμβολα μένουν στο υποσυνείδητο ιδιαίτερα αν η γυναικεία φύση έχει υποστεί κάποιας μορφής κακοποίηση είτε στην παιδική ηλικία ή ίσως αργότερα σαν γυναίκα από κάποιο σύντροφο... Οπότε το να έχεις @@@@ίδια κατήντησε σήμερα σαν έκφραση να μπορείς να πεις ανεμπόδιστα αυτό που σε εκφράζει. χωρίς τον φόβο της απόρριψης....!!!!

Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Σε συγχωρουμε που εχεις πεσει κατω και σε λυπομαστε συγχρονως γιατι εχεις πεσει πολυ χαμηλα...Να με συγχωρείται αλλά δεν μπορώ έχω πέσει κάτω
(συγχωρητε με ε γιατι ειναι πληθυντικος αριθμος) βλεπε Γραμματικη Ε' Δημοτικου
ποτε τραγουδησα και δεν το ξερω?Βρε Γιαννάκη που το τραγουδάς αυτό το τραγούδι?

ποιο τραγούδι?

Οχι δεν το ηξερα!!!! εσυ που το εμαθες βρε θηριο?Δεν ήξερες ότι ο τραγουδιστής ήταν gay και το έλεγε για τον γκόμενό του?
ωχ!!!! λες να ειμαι αδερφαρα του ελεους??Μα τέτοια ταύτιση!!!
Και τι ακριβώς είπες ότι θα δώσεις?

ΥΓ: Μη κανεις κλικ πανω στο αγγουρακι... θα τρομαξεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 10 Δεκ 2008 6:17 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Χρυσουλίτσα, τι είπες τώρα!!!!αυτό που θέτεις είναι θέμα προς αυτοπαρατήρηση και δουλειά για πολλές γυναίκες!!!θυληκή υπόσταση!!πάντως δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ μπαίνοντας σε αυτό το τόπικ ανισορροπία θυληκής και αρσενικής ενέργειας μυρίστηκα!!!σε όλο της το μεγαλείο!!μια παίζουμε το κρυφτούλι και την κολοκυθιά μεταξύ άνδρα και γυναίκας, στη συνέχεια προβάλουμε τάσεις προς το ίδιο φύλο σε μέλος του φόρουμ!!!Οπότε το να έχεις @@@@ίδια κατήντησε σήμερα σαν έκφραση να μπορείς να πεις ανεμπόδιστα αυτό που σε εκφράζει. χωρίς τον φόβο της απόρριψης....!!!!
μήπως λέω μήπως να προβληματιζόμασταν λίγο κατ ουσίαν και όχι θεωρητικά????λέω εγώ τώρα fab 1216!!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Λοιπον τις σας ελεγα αγαπουλες μου?
Η φαβ φοβ οπως την λενε και οτι νομιζει οτι ειναι ... θα ξαναμπαινε γρηγορα.....
ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ.....ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
FΑΒ....επειδη γνωριζω πολυ καλα τα παιδια παραπανω και εξω απο το φορουμ..... σε πολλες στιγμες........
Και επειδη αναφερεσαι στον Γιαννη κρατα αυτο που σου εγραψε η Ελενα το ΦΕΤΟΣ.....
Δεν σου τραγουδησε ο Γιαννης και μην διαχωριζεις τους ανθρωπους σε γκει ,λεσβιες, αντρες γυναικες....
Αυτο επρεπε να το ειχες εμπεδωσει ....
Το οτι ειναι ο καθενας μας εδω μεσα δεν εισαι σε θεση να το αξιολογησεις... και κατα επεκταση να το κρινεις......
Και δεν σου επιτρεπουμε κριτικη....
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΕ αυτα που ξερεις ...
ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ .... ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!!!
ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!!!
Η φαβ φοβ οπως την λενε και οτι νομιζει οτι ειναι ... θα ξαναμπαινε γρηγορα.....
ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ.....ΕΔΩ ΜΕΣΑ....
FΑΒ....επειδη γνωριζω πολυ καλα τα παιδια παραπανω και εξω απο το φορουμ..... σε πολλες στιγμες........
Και επειδη αναφερεσαι στον Γιαννη κρατα αυτο που σου εγραψε η Ελενα το ΦΕΤΟΣ.....
Δεν σου τραγουδησε ο Γιαννης και μην διαχωριζεις τους ανθρωπους σε γκει ,λεσβιες, αντρες γυναικες....
Αυτο επρεπε να το ειχες εμπεδωσει ....
Το οτι ειναι ο καθενας μας εδω μεσα δεν εισαι σε θεση να το αξιολογησεις... και κατα επεκταση να το κρινεις......
Και δεν σου επιτρεπουμε κριτικη....
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΕ αυτα που ξερεις ...
ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ ΣΟΥ .... ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!!!!
ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!!!!