Και χίλια συναισθήματα αναδύονται…
Όχι συναισθήματα λύπης και απόγνωσης, ούτε απογοήτευσης…
Μου βγάζεις εκείνο το θάρρος που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να μην βολευτεί ποτέ, ότι κι αν έχει…
Μου βγάζεις εκείνη την συνειδητοποίηση ότι η αδιαφορία δεν έχει να κάνει με τους λαούς και τα σύνορα, ούτε με την θρησκεία τους, ούτε με τα ήθη και τα έθιμα τους. ΄Εχει να κάνει με την ψευδαίσθηση και την πλάνη, ότι όλα συμβαίνουν για το κέρδος των ισχυρών και είναι κάτι που ακινητοποιεί κάθε διάθεση για δράση
Μου βγάζεις εκείνη την Αγάπη, που λέει ότι οι άνθρωποι της Γης δεν χωρίζονται σε μικρούς και μεγάλους, γιατί όλοι είμαστε περαστικοί από τούτον τον τόπο
Μου βγάζεις εκείνη την Σοφία, που λέει ότι δεν υπάρχουν άτυχοι και τυχεροί άνθρωποι
Γιατί θέλω να σου πω, ότι γνωρίζω χιλιάδες άλλα παιδιά του δυτικού κόσμου, που είναι πολύ πιο δυστυχισμένα από εσένα και η διαφορά σας είναι ότι εκείνα δεν το ξέρουν
Κοιτάω την φωτογραφία σου αγαπημένο μου πλάσμα και προσεύχομαι για όλους τους ανθρώπους και γι’ αυτούς που βρίσκονται στην δική σου θέση, αλλά και για τους άλλους που νομίζουν ότι δεν θα βρεθούν ποτέ στην δική σου θέση…
Ίσως αυτοί χρειάζονται περισσότερη βοήθεια…
Σ’ αγαπώ