Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...
Re: Μόνο θα ήθελα να μοιραστώ...
Εύχομαι να σου πάνε όλα όπως θέλει η καρδιά σου Μάνο μου... 

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Μανούλη μου 

Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. 

Μανούλη, εύχομαι να πάνε όλα καλά 

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!!
Μανούλη μου

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Μανουλη,

Μανούλη μου

Θυμάμαι-Πιστεύω-Ζω
Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Όσο μακρύτερα ο Θεός, τόσο μακρύτερα πηγαίνω...

Μανούλη μου, είναι πολύ φυσιολογικό αυτό το συναίσθημα...Μην το πολεμάς, δεν είναι όλα τα συναισθήματα για να τα εξοντώσουμε, θεωρώντας ότι έτσι κατακτάμε μια συναισθηματική ωριμότητα...
Θα σου μοιραστώ και μια δική μου κατάσταση...
Η Εμμούλα είχε προσληφθεί στην εταιρία που δούλευα και μάλιστα στο τμήμα μου. Απώτερος σκοπός ήταν να την εκπαιδεύσω, ώστε όταν έφευγα από την εταιρία να έπαιρνε την θέση μου.
Δύο χρόνια έμεινε, μα στην πορεία κατάλαβε ότι δεν της πήγαινε αυτή η εργασία...Οπότε αποφάσισε να φύγει και ενημέρωσε τους υπεύθυνους.
Εγώ δεν είχα καμία αντίρρηση για την απόφασή της, γιατί έτσι την μεγάλωσα...να κάνει πάντα αυτό που θέλει η Ψυχή της...Οπότε δεν στενοχωρήθηκα καθόλου κιόλας με την απόφαση της.
Την τελευταία ημέρα, μας κέρασε και μας χαιρέτισε, όλοι της έδωσαν ευχές για μια νέα πορεία...Και άνοιξε την πόρτα και έφυγε...
Όταν συνειδητοποίησα ότι έφυγε και ότι δεν θα την ξαναδώ στον εργασιακό μου χώρο, με έπιασε μια μεγάλη θλίψη...Έκλαιγα και την πήρα τηλέφωνο, όσο ήταν καθ οδόν για το σπίτι της
Έκλαιγε και εκείνη...Δεν ήταν ότι μετάνιωσε, ούτε και είχε αλλάξει την απόφαση της, όπως και εγώ, εννοείται ότι δεν ήθελα να μείνει...
Σεβαστήκαμε και οι δύο αυτήν την κατάσταση που μας συνέβαινε, είπαμε λόγια αγάπης και αφήσαμε το συναίσθημα να μας παρασύρει για λίγο, να πενθήσουμε αυτήν την αλλαγή και να της δώσουμε χώρο να συμβεί μέσα μας.
Κάποιος θα μπορούσε να πει "μα τι χαζό που είναι το συναίσθημα...αφού το απόγευμα πάλι μαζί θα είστε"...
Όμως όχι, δεν είναι έτσι...Το συναίσθημα δεν είναι χαζό, ξέρει να βιώνει την στιγμή χωρίς εκλογικεύσεις...
Βέβαια είναι άλλο πράγμα ο συναισθηματισμός...Εντελώς άλλο. Που σημαίνει ότι αν δεν είσαι εσύ ο γονέας του, τότε θα αρχίσει να κάνει ότι θέλει για να καταστρέψει την ισορροπία...
Σαν ένα παιδί που του δίνεις μπογιές να ζωγραφίσει και εκείνο αρχίζει να ζωγραφίζει τους τοίχους, τον καναπέ, τα τραπέζια και εσύ το κοιτάς με απόγνωση χωρίς να μπορείς να το αναχαιτίσεις και δύο πράγματα σκέφτεσαι ή να μην του ξαναδώσεις ποτέ μπογιές ή να το περιορίσεις σε μαντρωμένο χώρο...και όλα αυτά γιατί εσύ είσαι ανίκανος γονέας να το εκπαιδεύσεις με σοφία και αγάπη.

Θα σου μοιραστώ και μια δική μου κατάσταση...
Η Εμμούλα είχε προσληφθεί στην εταιρία που δούλευα και μάλιστα στο τμήμα μου. Απώτερος σκοπός ήταν να την εκπαιδεύσω, ώστε όταν έφευγα από την εταιρία να έπαιρνε την θέση μου.
Δύο χρόνια έμεινε, μα στην πορεία κατάλαβε ότι δεν της πήγαινε αυτή η εργασία...Οπότε αποφάσισε να φύγει και ενημέρωσε τους υπεύθυνους.
Εγώ δεν είχα καμία αντίρρηση για την απόφασή της, γιατί έτσι την μεγάλωσα...να κάνει πάντα αυτό που θέλει η Ψυχή της...Οπότε δεν στενοχωρήθηκα καθόλου κιόλας με την απόφαση της.
Την τελευταία ημέρα, μας κέρασε και μας χαιρέτισε, όλοι της έδωσαν ευχές για μια νέα πορεία...Και άνοιξε την πόρτα και έφυγε...
Όταν συνειδητοποίησα ότι έφυγε και ότι δεν θα την ξαναδώ στον εργασιακό μου χώρο, με έπιασε μια μεγάλη θλίψη...Έκλαιγα και την πήρα τηλέφωνο, όσο ήταν καθ οδόν για το σπίτι της
Έκλαιγε και εκείνη...Δεν ήταν ότι μετάνιωσε, ούτε και είχε αλλάξει την απόφαση της, όπως και εγώ, εννοείται ότι δεν ήθελα να μείνει...
Σεβαστήκαμε και οι δύο αυτήν την κατάσταση που μας συνέβαινε, είπαμε λόγια αγάπης και αφήσαμε το συναίσθημα να μας παρασύρει για λίγο, να πενθήσουμε αυτήν την αλλαγή και να της δώσουμε χώρο να συμβεί μέσα μας.
Κάποιος θα μπορούσε να πει "μα τι χαζό που είναι το συναίσθημα...αφού το απόγευμα πάλι μαζί θα είστε"...
Όμως όχι, δεν είναι έτσι...Το συναίσθημα δεν είναι χαζό, ξέρει να βιώνει την στιγμή χωρίς εκλογικεύσεις...
Βέβαια είναι άλλο πράγμα ο συναισθηματισμός...Εντελώς άλλο. Που σημαίνει ότι αν δεν είσαι εσύ ο γονέας του, τότε θα αρχίσει να κάνει ότι θέλει για να καταστρέψει την ισορροπία...
Σαν ένα παιδί που του δίνεις μπογιές να ζωγραφίσει και εκείνο αρχίζει να ζωγραφίζει τους τοίχους, τον καναπέ, τα τραπέζια και εσύ το κοιτάς με απόγνωση χωρίς να μπορείς να το αναχαιτίσεις και δύο πράγματα σκέφτεσαι ή να μην του ξαναδώσεις ποτέ μπογιές ή να το περιορίσεις σε μαντρωμένο χώρο...και όλα αυτά γιατί εσύ είσαι ανίκανος γονέας να το εκπαιδεύσεις με σοφία και αγάπη.

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Να πάνε όλα πανέμορφα

Να πάνε όλα πανέμορφα

Πολέμα και Οραματίσου
Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό.

Βασούλα

Vasoula έγραψε: ↑04 Οκτ 2019 11:06 am Όμως όχι, δεν είναι έτσι...Το συναίσθημα δεν είναι χαζό, ξέρει να βιώνει την στιγμή χωρίς εκλογικεύσεις...

""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου!
Πολέμα και οραματίσου!

Μανούλη

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Μανούλη μου!
Βασούλα μου!!!

Και τι όμορφη επαγγελματική διαδρομή και εξέλιξη είχε ο Δρόμος της παρακάτω, επειδή έκανε αυτό που θέλει η Ψυχή της...γιατί έτσι την μεγάλωσα...να κάνει πάντα αυτό που θέλει η Ψυχή της...

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Μανούλη μου
Βασούλα μου
όταν έφυγα από την προηγούμενη δουλειά, μου βγήκαν συναισθήματα πένθους
τα άφησα να ξεδιπλωθούν και μέσα σε αυτό ενυπήρχε και ο φόβος και η εξάρτηση, το σύνδρομο της στοκχόλμης, ο ιδρυματισμός
από την μια αλλά από την άλλη αρνήθηκα να μην αφήσω και το συναίσθημα μου να εκδηλωθεί γιατί μέσα σε όλες τις περικοκλάδες
υπάρχει ναι και ένα απλό αγνό συναίσθημα που θέλει να εκφραστεί υγειώς και δεν έχω το δικαίωμα να το φιμώσω
αφέθηκα σε αυτό, και απλώς είχα τον νου μου να μην παρασυρθώ από όλο αυτό στο σημείο που το υγειώς μετατρέπεται σε εμπαθώς
και εμποδίζει την Αλήθεια, την Διάκριση και την ροή
είναι αυτές οι χρυσές τομές και η μέση οδός

Βασούλα μου

όταν έφυγα από την προηγούμενη δουλειά, μου βγήκαν συναισθήματα πένθους
τα άφησα να ξεδιπλωθούν και μέσα σε αυτό ενυπήρχε και ο φόβος και η εξάρτηση, το σύνδρομο της στοκχόλμης, ο ιδρυματισμός
από την μια αλλά από την άλλη αρνήθηκα να μην αφήσω και το συναίσθημα μου να εκδηλωθεί γιατί μέσα σε όλες τις περικοκλάδες
υπάρχει ναι και ένα απλό αγνό συναίσθημα που θέλει να εκφραστεί υγειώς και δεν έχω το δικαίωμα να το φιμώσω
αφέθηκα σε αυτό, και απλώς είχα τον νου μου να μην παρασυρθώ από όλο αυτό στο σημείο που το υγειώς μετατρέπεται σε εμπαθώς
και εμποδίζει την Αλήθεια, την Διάκριση και την ροή
είναι αυτές οι χρυσές τομές και η μέση οδός

όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 

Μανούλι εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλεις

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Μανούλη μου, εύχομαι να πάνε όλα όπως θελήσεις!

"Πολέμα και Οραματίσου"...