να σας γραψω κατι που θυμηθηκα..
πριν πολλα χρονια ενας ξαδελφος του αντρα μου ,εφερε στην γιορτη μου μια πετρα και μου ειπε οτι ειναι για προστασια του σπτιου.
εγω ασχετη εντελως σκεφτομαι(μια πετρα για δωρο ....τι μας περασε)
οταν ηρθε η ψυχολογος μου πρωτη φορα στο σπιτι ετυχε να εχω την πετρα ως στηριγμα μιας κορνιζας.Την βλεπει και παθαινει σοκ.
(βρε μαρια δεν ειναι η θεση του κρυσταλου εδω)
μου μιλησε σχετικα με τους κρυσταλους λοιπον και μου ειπε να βαλω τον κρυσταλο σε νερο με αλατι .μετα στον ηλιο για 2 με 3 ωρες και
να τον τοποθετησω στο μερος του σπιτιου που αισθανομαι οτι ειναι πιο βεβαρημενο ενεργιακα.(στο σημειο του νεροχυτη στην κουζινα ,ενιωθα και νιωθω παντα ζαλη λες και κουνιετε το εδαφος)
εκανα λοιπον οτι μου ειπε και εβαλα τον κρυσταλο στο καγκελο στην βεραντα να τραβηξει ηλιο.
αλλα.....απο καποια αδεξια κινηση μου ο κρυσταλος βρεθηκε στον γκρεμο ,σε σημειο που δε γινετε να τον πιασω .με λιγα λογια βρεθηκε στην βαση της οικοδομης.
στεναχωρεθηκα αλλα μου ειπε η ψυχολογος μου οτι επεσε εκει οπου χρειαζοταν να πεσει και να μη στεναχωριεμαι
θα ρωτησω τηνονομασια του κρυσταλου και θα σας πω...

Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου