ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βγήκα μια βόλτα στην πόλη να περπατήσω λίγο πριν, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη!!!πόσο λυπάμαι!!παντού κυριαρχεί φόβος και το αισθάνομαι τόσο έντονα στην καρδιά που με πιάνει ταχυπαλμία!!! :-(
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
blue eagle

Δημοσίευση από blue eagle »

Kalispera sas!
paramithi xoris telos..
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αμαλίτσα , απο χθες εψαχνα να βρω ενα νεαρό ατομο να ακουσω μια αποψη επάνω σε ολο αυτό μια και οι υπόλοποι το εχουμε αναγει επάνω σε εμας .....
Ο θάνατος δεν είναι συγκρίσιμος ως προς οτιδήποτε αλλο επειδή αυτος δεν ανατρέπεται. Απο αυτή την αποψη δεν μπορεί να γίνει συσχετισμός στα γεγονότα.
Αλλα δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την θλιψη και την απελπισία που θα βιώσουν κυριως αυτοί που η καταστροφή τους εχει αγγίξει αμεσα...
Αν παρατηρήσουμε πως εχουμε αντιμετωπίσει ως τωρα το όλο θέμα , θα δούμε οτι απο κάτω απο κάθε τι κρύβεται το συναίσθημα μας και οχι η ανωτερη λογική που μόνο αυτή θα μπορούσε να διευθετήσει τόσο ζωτικά θέματα.
Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο εδω αλλα και γενικά σε όλους.

Κρίνουμε τα γεγονότα εξ ιδίων , σκεπτόμενοι οτι αυτό που λέμε είναι και το σωστό επειδή ...κάποτε ετσι κάναμε...επειδή δεν μπορούμε να πράξουμε αλλιώς τωρα....επειδή αποτύχαμε οταν δοκιμάσαμε.....επειδή θέλουμε να βολευτούμε.....επειδή φοβόμαστε για το μέλλον ...η το παρόν......

Οι περισσότερες αποφάσεις μας και τα θέλω μας δεν ορίζονται απο το πνευματικά αρμονικό του Εαυτού μας αλλα απο τα θέλω και τις επιθυμίες του εγώ μας. Αυτού του εγω που αναλύουμε και που οπως εχουμε δει κινείται απο τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες μας...

Αλλα αυτό δεν σημαίνει οτι είναι και ορθό.

Οσο θα δικαιολογούμε τον εαυτό μας και οδο θα αποφεύγουμε να τον δούμε απο μεσα η απο ψηλά ....καμία αλλαγή δεν θα μπορέσει να γίνει ειτε μεσα είτε εξω απο εμας....
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αν παρατηρήσουμε πως εχουμε αντιμετωπίσει ως τωρα το όλο θέμα , θα δούμε οτι απο κάτω απο κάθε τι κρύβεται το συναίσθημα μας και οχι η ανωτερη λογική που μόνο αυτή θα μπορούσε να διευθετήσει τόσο ζωτικά θέματα.
Συμφωνώ!!! @};- παρόλα αυτά ο δρόμος προς την απόλυτη κατάκτηση και την εναρμόνιση με την ανώτερη διάνοια, είναι όχι ακριβώς μακρής αλλά συνεχείς!!!όσο τον διανύουμε, άλλος πιο μπροστά, άλλος πιο πίσω το συναίσθημα θα υπάρχει όπως και η συναισθηματική νοημοσύνη!!!

το παν είναι να μπουν όλοι στη διδικασία του να διανύσουν αυτην την πορεία, ας ξεκινήσουμε απο εκεί!!! @};-

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

ANGELS ON EARTH έγραψε:Συνεχίζω απο το άλλο τόπικ και ανρωτιέμαι!!η ψήφος έχει ισχύ!!η ολική αποχή δεν έχει???? :-? δεν θα ταρακουνηθούν αν δεν πάει κανείς στις κάλπες να ασκήσει τα διακαιώματά του???δε θα είναι μήνυμα ανασυγκρότησης και ανασύστασης!!έχω πολλά χρόνια να ψηφίσω και δε με βλέπω ούτε αυτη τη φορά γιατί δεν κατανοώ το νόημα του ψηφίζω κάποιον απο αντίδραση και όχι γιατί με εκφράζει ιδεολογικά!!!! @};-
Δωρούλα μου, συμφωνώ με την Αγγέλα πιο κάτω..που γράφει πως ούτε άκυρες ουτε λευκές έδρες έχει η Βουλή. Κάποιος και πάλι θα βγει.
Στην Αμερική μέχρι και τις τελευταίες εκλογές η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ! Ακριβώς γιατί υπήρχε αδιαφορία. Το αποτέλεσμα όμως ήταν να κυβερνήσει 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ Ο ΜΠΙΠ ΜΠΙΠ... ΜΠΟΥΣ!!!
Στις πρόσφατες εκλογές, και αφού άρχισαν να ξυπνάνε επιτέλους ως λαός και είδαν ότι πήγαν στα χειρότερα και εκεί όπου δεν πάει άλλο..κινητοποιήθηκαν και με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ κατάφεραν να βγάλουν τον Ομπάμα.

Αυτά.. :-?
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αγγελούδι δεν σου κρύβω οτι απο σενα αρχισα να σκέφτομαι επάνω σε αυτό...μετα πήγα σε εμενα και υστερα κατέληξα στους νόμους..
όσο τον διανύουμε, άλλος πιο μπροστά, άλλος πιο πίσω το συναίσθημα θα υπάρχει όπως και η συναισθηματική νοημοσύνη!!!
Συμφωνω και αυτό θέλησα να τονίσω...
Οσο θα είμαστε σε αυτό το στάδιο και θα απέχουμε απο το όλον [ εκεί είναι η αρμονία] ...αλλοι θα είμαστε εδω αλλοι εκεί και αλλοι πιο μακριά ...ολοι ομως είμαστε μαζί.....

Επειδή αυτό εγινε γνωστό απο παλιά ....οι ''σοφοί'' προσπάθησαν να θέσουν νόμους και κανόνες που θα επρεπε ολοι να σέβονται για να συνυπάρχουν αλλιως ....[ εγω είπα σήμερα οτι αν οπλοφορούσα δεν ξέρω μεχρι που θα εφτανα ....αφου κάποιες φορες ο φόβος μου είναι υπεράνω της λογικής μου....οποτε καλα που δεν το κάνω] .
Αυτό είδαν και οι δάσκαλοι της ανθρωπότητας και διέδωσαν την διδασκαλία της αγάπης ....αφου απο εκεί και μετα δεν μπορείς να βλάψεις κανεναν....

Οι νόμοι χρειάζονται εως οτου εξελιχθούμε , μετα θα τους ακολουθούμε μόνοι μας αφου η Θεότητα είναι ο ιδιος ο νόμος.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

παντού κυριαρχεί φόβος και το αισθάνομαι τόσο έντονα στην καρδιά που με πιάνει ταχυπαλμία!!! Trist
Δώρα γιατι μπαίνεις μεσα σρον φόβο;
Αυτο δεν βοηθαει ουτε την κατασταση ,ουτε την ελευθερία την δικη σου.
Βγες απο κει και νοιωσε το τι γινεται.
Βρες τις αιτιες και τις αφορμές.
Βρες ποσα κίνητρα εχει ο καθενας για τις αποψεις του.
Κια νοωσε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αν εκπορεύεται απο καπου.
Και αν μποροεις κι εσυ κι ολοι μας ας λειτουργησουμε με εν -συναισθηση.
Νοιωσε οπως οταν στελενεις ενεργεια.
ΑΥτο εννοουσα οτι ειμαστε μελη της κοινωνίας.
Συναισθανσου ολους απο το σημειο που βρίσκονται.
Παιδια
Γονεις
εργαζομενους
καταστηαματαρχες
Αστυνομικους
Κοματα
Κυβέρνηση
και βρες τι υπαρχει πισω αποτον καθενα.
ΚΙ απο που γενναται.
:x
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Οι περισσότερες αποφάσεις μας και τα θέλω μας δεν ορίζονται απο το πνευματικά αρμονικό του Εαυτού μας αλλα απο τα θέλω και τις επιθυμίες του εγώ μας. Αυτού του εγω που αναλύουμε και που οπως εχουμε δει κινείται απο τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες μας...
Οπως ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ και οι ΜΗ αποφασεις μας.
Γιατί όσο οι αποφασεις μας ορίζοντια πολύ σωστά απο τα θελω μας,και τις επιθυμιες μας ΑΛΛΟ τόσο απο τα ίδια ορίζονται και οι μη αποφασεις μας.

Και ίσως εγω σαν ατομο κρίνοντας απο μενα παντα βλεπω και μου επιβεβαίωνεται καθηεμρινά ότι τα θελω μας οι επιθυμίες μας οι φοβοι μας ειναι ιδανικοί μοχλοι όχι μονο για οσακανουμε αλλα και γαι οσα δεν κανουμε.
Το ζητουμενο ειναι αλλο....ειτε κανουμε,ειτε δεν κανουμε να εχουμ εσωτερική αρμονία.
Μπορεις να τα κανεις λαμπογιαλο και να εισαι καλα;
Μπορείς να καθεσαι και στον καναπε και να εισαι καλα;
Μοο αν ξερεις το γιατί σου μπορεις να υποστηρίξεις και την σταση σου ενεργητκή ή παθητική.Κι αλοιμονο σε όποιον αυτο που ενεργει (παθητικά ή ενεργητικά) του δημιουργεί εσωτερικά δυσαρμονία.

:x Σκέψεις!

Επισης κατι που θα επαναλαβω.ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ.ΟΛΑ ΓΥΡΑ ΜΑΣ ΜΑς ΑΦΟΡΟΥΝ.
ΑΣ ΤΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΟΥΜΕ.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
blue eagle

exo diavasei sxedon ola ta post sas.
tha mporousa na sas po kai ego istories,,,apo prosopika viomata mou ala den exei noima.
Antitheta thelo na doso mia eyxi kati san pos peripou vlepo ego ta pragmata kai to pos einai tora o kosmos kai an den ginei tora eyxomai na einai sintoma.
Fantazomai loipon olous mas kai den enow mono se ayto to forum
anthropous gematous agapi gia to eayto mas kai ton sinanthropo ton kosmo olo...san tous mathites tou ihsou(ayto niotho diavazontas sas ala ayto einai i theoria kai mono) kai vlepo ton kosmo gyro mas kai vlepo pos pleon exei anagi apo prakseis apo foteina paradeigmata kai thisies.
kai an den thisisastoume emeis prota pou eneoeitai pos presvevoume kati tetoio oste na ginoume to paradeigma pros tous alous stin praksi poios tha to kanei?
Apla ksero pos merikoi mas kseroume ti prepei na ginei kai mas pnigoun oi fovoi ama aksizei kati tetoio...
San ton ihsou loipon "ston kipo tis gesthimanis"
Makari na min ginei tipota asximo i manlon na ginoun ola ta eyxarista pou skeftomaste ala afou pleon o xristos den perpataei stin gi ala mesa stis kardies kai sta somata mas,
kapoioi aloi twra prepei na pioun to pikro potirion touto....
Kali anastasi se olous sas!!!!
paramithi xoris telos..
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Δώρα γιατι μπαίνεις μεσα σρον φόβο;
Αυτο δεν βοηθαει ουτε την κατασταση ,ουτε την ελευθερία την δικη σου.
Βγες απο κει και νοιωσε το τι γινεται.
Βρες τις αιτιες και τις αφορμές.
Βρες ποσα κίνητρα εχει ο καθενας για τις αποψεις του.
Κια νοωσε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αν εκπορεύεται απο καπου.
Και αν μποροεις κι εσυ κι ολοι μας ας λειτουργησουμε με εν -συναισθηση.
Νοιωσε οπως οταν στελενεις ενεργεια.
ΑΥτο εννοουσα οτι ειμαστε μελη της κοινωνίας.
Έχεις πολύ δίκιο!!!το κατάλαβα εκείνη την ώρα ότι μπήκα!!!μετα συνήλθα και αποστασιοποιήθηκα όσο μπορούσα!!!το οπτικό υλικό είναι που με έστιλε!!το βιωματικό θα έλεγα!!είναι σαν να βλέπεις μια συρραξη απο την τηλεόραση και οκ, αλλά όταν περνάς απο το πεδίο μάχης είναι πολύ διαφορετικά!!!μυρίζεις το μπαρούτι, καίνε τα ματια και ο λαιμός σου απο τα δακρυγόνα και διασταυρώνεσαι με κόσμο που τρέχει έντρομος να κριφτεί!!! :?

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

διασταυρώνεσαι με κόσμο που τρέχει έντρομος να κριφτεί!!! Confused

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

kai an den thisisastoume emeis prota pou eneoeitai pos presvevoume kati tetoio oste na ginoume to paradeigma pros tous alous stin praksi poios tha to kanei
Εγώ θα έλεγα Κώστα μου , να μην θυσιαστούμε, το έκανε μια φορά εκείνος και ήταν αρκετό.......!!ας αγαπήσουμε τα κύτταρά μας, με ότι εμπεριέχουν αυτά και ας τα χαρτογραφήσουμε!!! @};-

πότε θα κατέβεις καλέ καμια βόλτα Θεσσαλονίκη να πάμε για καφέ???? ;) :x

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
blue eagle

meta tis 14 kai me tin proti eykairia!!!!
Alaksa noumero tha sto steilo filia stin foteini
sta epeisodia stin aristotelous imoun ekei....
skeftomouna na se paro ala eilikrina den eixa xrono ta leme!!!
paramithi xoris telos..
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Πάλι πρωτοτυπήσαμε ως πόλη...!
^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

Συγκροτήθηκε έκτακτη διαδήλωση, μετά τα επεισόδια που λάμβαναν χώρα, στο κέντρο της Πάτρας και 5,000 πολίτες (τεράστιος αριθμός για μια μικρή πόλη), απομόνωσαν τους κουκουλοφόρους στο παράρτημα του Πανεπιστημίου, πάνω από την ασφάλεια.
Σε λίγο προβλέπω να απομονώνουν και τους αστυνομικούς στην Ερμου :D
Μήπως αρχίσαμε να κατανοούμε, πως δεν χρειαζόμαστε σωτήρες;
Μήπως αρχίσαμε να ψυχανεμιζόμαστε την δύναμή μας;
Μήπως αποφασίσαμε να ενωθούμε και αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε τον χειρισμό;

Σκέφτομαι... :-?
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Καλησπέρα

Εύη πολύ καλό, μπράβο στους Πατρινούς
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”