Πάρα πολύ σωστά το έθεσες!!!

και εγώ το πρώτο προτιμώ γιατί όπως όλοι βλέπουμε γύρω μας οι άνθρωποι δεν έχουν καμία διάθεση να αναλάβουν την ευθύνη της ζωής τους και των πράξεων τους ,και για να είμαι ειλικρινείς πολλές φορές όταν ζορίζομαι κάτι να το διαχειριστώ και το παλέυω μέρες ,λέω ότι ίσως αυτοί είναι πιο τυχεροί μέσα στο βόλεμα τους ( βλακείες που σκέφτομαι και εγώ στα ζόριαΟπότε μεταξύ δύο κακών, δηλαδή της ασυνείδητης δυστυχίας και της συνειδητής δυστυχίας, προτιμώ το πρώτο για τους ανθρώπους...
Εσείς τι λέτε?
Βασούλα μου διαφωνώΣτους μη συνειδητούς δεν χρειάζεται καν να απαντήσεις, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα τους πεις ότι η οικονομική κρίση είναι φούσκα, γιατί θα τους διαλύσεις, θα τους θυμώσεις, θα τους βγάλεις έξω από τις δικαιολογίες τους και κάτι τέτοιο δεν θα στο συνιστούσα Μανούλη μου
Μόνο όταν γνωρίζεις ότι Μπορείς να κολυμπήσεις ;)Πριν 15 χρόνια δεν μπορούσα να φανταστώ ότι τα "βαθιά" είναι τα πιό ασφαλή νερά..
Αν είναι να πάρεις το χάπι της αφύπνισης και να το μετανοιώσεις γιατί ήταν άλλες οι προσδοκίες έχω την αίσθηση ότι είναι χειρότερο το μετά από το να κάτσεις στα αβγά σου, είναι και πιο έντιμο να κάτσεις στα αβγά σουVasoula έγραψε: ↑14 Σεπ 2019 2:58 pm
Όμως ξέρω και κάποιον που πήρε το χάπι της αφύπνισης γιατί νόμιζε οτι θα του λύσει όλα του τα προβλήματα και όταν τα προβλήματα πολλαπλασιάστηκαν κρύφτηκε, γιατί νόμιζε ότι με το να κρυφτεί, θα ξεχάσει κιόλας...Αμ έλα όμως που ορισμένα πράγματα καλύτερα να τα αφήσεις κοιμισμένα...
![]()
Στα πέντε του χρόνια πήρα το παιδί μου στο κολυμβητήριο ... Αυτός έκλαιγε συνέχεια , αλλά σε κατι άλλα παιδάκια άρεσε πολύ.
Όμως ξέρω και κάποιον που πήρε το χάπι της αφύπνισης γιατί νόμιζε οτι θα του λύσει όλα του τα προβλήματα και όταν τα προβλήματα πολλαπλασιάστηκαν κρύφτηκε, γιατί νόμιζε ότι με το να κρυφτεί, θα ξεχάσει κιόλας...Αμ έλα όμως που ορισμένα πράγματα καλύτερα να τα αφήσεις κοιμισμένα...
Άμα δεν είναι κάποιος διατεθειμένος να τα φέρει όλα τούμπα, να ξεκολλήσει από προγραμματισμούς και δεδομένα, τότε ναι, είναι προτιμότερη η "κοσμάρα", όπως το λες Βασούλα.Vasoula έγραψε: δύσκολα χρόνια παιδάκια...
Το ευχάριστο είναι ότι οι άνθρωποι δεν παίρνουν είδηση την δυστυχία τους...έχουν πολλούς περισπασμούς για να τους κοιμίσουν.
Και λέω "ευχάριστο", γιατί καλύτερα να ζει κανείς στην κοσμάρα του, παρά να μάθει τι του συμβαίνει, αλλά να μην μπορεί να ξεκολλήσει από τα δεδομένα του. Εκεί θα νιώσει πολύ ανίκανος και ανάξιος και τότε η δυστυχία του θα είναι πολύ συνειδητή πια...
Οπότε μεταξύ δύο κακών, δηλαδή της ασυνείδητης δυστυχίας και της συνειδητής δυστυχίας, προτιμώ το πρώτο για τους ανθρώπους...
Εσείς τι λέτε?