ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Καηκε ολοσχερώς το γραφείο της εταιρείας μας στη Συγγρού !!
και αυτοκίνητα.... :-(
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Efthimia

Δημοσίευση από Efthimia »

Μαρια ξανθουλα απο την Κρητη καλα εισαι?
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

καλημέρα :D :D

χαμός εχθές :?
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Καλημέρα ......... από το κέντρο της καρδιάς @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

@};- @};- @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Efthimia

Η κατασταση με τις ταραχες ειναι τουλαχιστον ΤΡΑΓΙΚΗ.......
Καλο ταξειδι στον Αλεξανδρο....=htt[urlp://www.freesmileys.org]Εικόνα[/url]=htt[urlp://www.freesmileys.org]Εικόνα[/url]=htt[urlp://www.freesmileys.org]Εικόνα[/url]
Efthimia

Κατι εγινε παλι με τα freesmileys. Δεν πειραζει, τα τριανταφυλλα ειναι για τον Αλεξανδρο (χωρις τα γραμματα)....
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

καλημερα!!! @};- :x
Επισκέπτης

Καλημερα παιδιά .
Βάσω μου @};- , ευχαριστώ που με σκέφτηκες.Το νοσοκομείο μας είναι στην Νεα Ιωνία.....ο μπαμπας του μικρού μου είναι στο αλλο κοντα στην Αλεξάνδρας ...

Απο χθες δεν προλαβαίνουμε τα αναπνευστικά και καρδιολογικά περιστατικά. Βέβαια αυτό δεν εχει αμεση σχέση με τις γεννήσεις ....αλλά η αναταραχή εκδηλώνεται σε όλους τους ορόφους αφου ολα λειτουργούν ακατάστατα...
Αυτοί οι ανθρωποι δεν πρόκειται να απαλλαγούν σε μια η δυο ημερες ....θα εχουν θέματα για πολύ καιρό μια και τα χημικά δρούν με πολλούς τρόπους.
Ομως αυτό που θα εχει την μεγαλύτερη κίνηση σε λίγο είναι το ψυχιατρικό. Οι σκηνες που υπάρχουν και η οργή θολώνουν το μυαλό και σκίζουν την ψυχή ....οσων δεν εχουν ήδη κάποιο εσωτερικό στήριγμα.

Μου ερχεται στη σκέψη μια φράση που ακουσα πριν καιρό σε μια ταινία.. << Η επανάσταση είναι η κανονικότητα >>...
Προσωπικά συμφωνώ απολύτως..
Για να επιβιώσουμε και να ζήσουμε χρειάζεται καθαρή θεώρηση των καταστάσεων και αναγνωριση ορίων. Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος και είναι αυτή η εννοια της ταπεινότητας που επεξεργαζόμασταν πριν λίγο καιρό.
Δεν εξελισσόμαστε όλοι συγχρόνως.... αλλα είμαστε όλοι εδω και πρέπει να συνυπάρχουμε ειρηνικά για να υπάρχει κάποια στοιχειώδης αρμονία μεταξύ μας .

Και μια και με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα ...και μια και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε κάτι αλλο περαν της συγκέντρωσης στο κέντρο της καρδιάς μας....ας προσπαθήσουμε να στείλουμε τις θετικότερες σκέψεις μας στο κοσμικό ....και ας δούμε πως θα διαφυλάξουμε τα του οικου μας ....[ αν μπορούμε να το κανουμε και αυτό.....] και μετα σώζουμε και τους υπόλοιπους...
Δεν είναι εγωιστικό , ουτε εγωκεντρικό....
Αν όλοι αυτοί εκει εξω , αγαπούσαν τον εαυτό τους και το δωρό της ζωής , δεν θα κατεστρεφαν αλλα θα δομούσαν ....
Αν οι γονείς τους κατα κυριο λόγο , τους είχαν εμπνέυσει ως προς τα ανώτερα ιδανικά , θα είχαν τουλάγχιστον ενα σφίξιμο στην καρδιά για οσα εγιναν...
Για την πολιτεία και τους νόμους δεν αναφέρομαι , .....πάει πολύ μακριά και πάλι η βάση είναι τα προηγούμενα.....

Αν πω οτι δεν νιώθω φόβο , θα πω ψέμματα... Χθες το απόγευμα σχεδόν όλοι οσοι εργαζόμασταν αναρωτηθήκαμε .....σε τι κόσμο φέραμε και αλλους ανθρώπους και πως θα γίνει να μην επαναλάβουν την ιστορία...
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Αν οι γονείς τους κατα κυριο λόγο , τους είχαν εμπνέυσει ως προς τα ανώτερα ιδανικά , θα είχαν τουλάγχιστον ενα σφίξιμο στην καρδιά για οσα εγιναν...
Α ρε Λενάκι αυτοί οι έρμοι οι γονείς .....
αυτους πιοός άρραγε να τους εμπνεύσει;
Και παει λεγοντας..........
Εγω παλι τρια μωρα εχω ολα εμπνεονται κατα καιρους τοσο για τα αρνητικά οσο και για τα θετικά.
Και εχουν εμενα μανα τους που κι εγω εμπνεομαι απο τα ιδια που ειναι δικα μου.

Ειμαστε μελη κι οργανα αυτης της κοινωνίας.Ολοι επιτελουμε τον σκοπο μας αναλογα με την πορεία της ψυχής μας.
ΑΛΛΑ ζουμε σε ένα οργανωμένο κρατος.
Ειμαστε και πολιτες κι οχι μονο Ανθρωποι.
Δεν ξερω πως να το πω διαφορετικά για να γινει κατανοητο.

Κράτος -Πολιτης
Κοινωνία- Ανθρωπος :x

Ως προς τον φοβο,με ολο μου τον σεβασμο ,με ολη μου την αγαπη ,με ολη μου την ευαισθησια θα πω τουτο με ελαχιστα λογια σε σχεση με τον φοβο.
Το συγκεκριμενο παιδι ηταν ισως απο τις περιπτωσεις που κανει ςδεν θα βιωνε φοβο ότι θα του συνεβαινε.Βρέθηκε εκει περα απο λογικες εξηγήσεις. @};- ^:)^
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Elissavet έγραψε:Καλημέρα ......... από το κέντρο της καρδιάς @};-
:x
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Επισκέπτης

Καλλιόπη δεν πιστεύω οτι κάποιο απο τα δικα σου παιδιά θα μπορούσε να καταστρέφει το κέντρο της πολής του με λοστούς κλπ...ουτε να φωνάζουν χωρίς να ξέρουν το γιατί...
Μπορεί να εχουν αντιδράσεις οπως όλοι μας ....αλλα εχουν ορια και λογική ευθιξία..ακόμη και ο μικρούλης που είναι πιο ατίθασος, απο τον τρόπο που μιλάει στο τηλέφωνο , φαίνεται οτι είναι παιδί που σκέφτεται και σέβεται....
Αυτα τα παιδιά μας , τα εισάγουν εσωτερικά απο εμας χωρίς λόγια....

Ας κάνουμε οτι μπορούμε ....οτι γνωρίζουμε ....
Βρέθηκε εκει περα απο λογικες εξηγήσεις.
Δεν ξέρω αν είναι περαν απο λογικες εξηγήσεις ,....μια και αυτα που λέγονται είναι αντιφατικά...
Πάντως η περιοχή που βρέθηκε είναι γνωστή για την βία της εδω και χρόνια.....είναι δλδ ενα σημείο συγκέντρωσης ταραχών και ως επι το πλείστον αποφεύγεται.....
Ας αναπαυθεί η ψυχή του και ας γίνει αυτό εναυσμα να σκεφτούμε την δική μας ευθύνη ως άνθρωποι.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Αετε μου μεγαλη κουβέντα μην πεις μεγαλη ......μπουκια μην φας!!
Εμπιστεύομαι ότι ,ότι κι αν κανουν θα εινα μάθημά τους και δικο μου ταυτόχρονα.

Οταν ο Παναγιώτης ηταν 16-17 εκανε τον αναβάτη σε μηχανε΄ς λογω βαρους.Δηαλδή κοινως λαμβανε μερος σε στοιχηματα με κινδυνο της ζωής του.Εγω δεν ειχα παρει ειδηση και το εμαθα πριν καποια χρονια.
Σημερα ομως ο Παναγιώτης ειναι ενας απο τους πιο συνειδητοποιημένους οδηγους αφ'ενος,μπορεί να κατανοήσει την τρελα πολυ περισσοτερο κι απο μενα,και γενικά η τοτε "αλητεία 'του τον εκανε να γινει αυτο που ειναι τωρα με καλα στοιχεια.Ταυτοχροα θεωρω οτι καθολου τυχαία εχει ένα ρίσκο παντα για την ζωή του.Τι θέλω να πω....ολα τα σκατα μπορει ν ατα φας και να καθεσαι στα συγκαλα σου.
Αλλα οταν το μαθαίνεις .....εχει ληξει το θεμα.

Εγω την περιοχή την ξερω για τις καφετριες και για τα ωραια της μαγαζια.
Σαν εφηβη δε αποκλειεται να μην πηγαινα λογω επικινδυνότητας στην περιοχή.
Επισης εχω βιωσει την αντιφαση στο πετσι μου Και μπορω να την νοιωσω.
:x

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Εγω την περιοχή την ξερω για τις καφετριες και για τα ωραια της μαγαζια.
Σαν εφηβη δε αποκλειεται να μην πηγαινα λογω επικινδυνότητας στην περιοχή.
Και εγώ σύχναζα στα Εξάρχεια, ήταν και είναι πολύ όμορφη περιοχή γεμάτη ταβερνάκια ροκ σκηνές και φανταστικές καφετέριες!!είχα σχέση λέτε με τους αναρχικούς και δεν το πήρα χαμπάρι???όχι είναι η απάντηση!!το θέμα είναι ότι είχα τάσεις προς τον αντιεξουσιασμό και αυτό δεν γίνεται να το αρνηθούμε για το μεγαλύτερο ποσοστόα υτων που συχνάζουν εκεί!!!βέβαια δεν έφτασα ποτέ να λογομαχήσω με αστυνομικό, αλλά στη συνέχεια και άν δεν στρεφόμουν έγκαιρα να δω τι μου καθρεφτίζει όλο αυυτό δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι θα επακολουθούσε!!! @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

:*

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”