Καλημερα παιδιά .
Βάσω μου

, ευχαριστώ που με σκέφτηκες.Το νοσοκομείο μας είναι στην Νεα Ιωνία.....ο μπαμπας του μικρού μου είναι στο αλλο κοντα στην Αλεξάνδρας ...
Απο χθες δεν προλαβαίνουμε τα αναπνευστικά και καρδιολογικά περιστατικά. Βέβαια αυτό δεν εχει αμεση σχέση με τις γεννήσεις ....αλλά η αναταραχή εκδηλώνεται σε όλους τους ορόφους αφου ολα λειτουργούν ακατάστατα...
Αυτοί οι ανθρωποι δεν πρόκειται να απαλλαγούν σε μια η δυο ημερες ....θα εχουν θέματα για πολύ καιρό μια και τα χημικά δρούν με πολλούς τρόπους.
Ομως αυτό που θα εχει την μεγαλύτερη κίνηση σε λίγο είναι το ψυχιατρικό. Οι σκηνες που υπάρχουν και η οργή θολώνουν το μυαλό και σκίζουν την ψυχή ....οσων δεν εχουν ήδη κάποιο εσωτερικό στήριγμα.
Μου ερχεται στη σκέψη μια φράση που ακουσα πριν καιρό σε μια ταινία.. << Η επανάσταση είναι η κανονικότητα >>...
Προσωπικά συμφωνώ απολύτως..
Για να επιβιώσουμε και να ζήσουμε χρειάζεται καθαρή θεώρηση των καταστάσεων και αναγνωριση ορίων. Ο συμβιβασμός είναι απαραίτητος και είναι αυτή η εννοια της ταπεινότητας που επεξεργαζόμασταν πριν λίγο καιρό.
Δεν εξελισσόμαστε όλοι συγχρόνως.... αλλα είμαστε όλοι εδω και πρέπει να συνυπάρχουμε ειρηνικά για να υπάρχει κάποια στοιχειώδης αρμονία μεταξύ μας .
Και μια και με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα ...και μια και δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε κάτι αλλο περαν της συγκέντρωσης στο κέντρο της καρδιάς μας....ας προσπαθήσουμε να στείλουμε τις θετικότερες σκέψεις μας στο κοσμικό ....και ας δούμε πως θα διαφυλάξουμε τα του οικου μας ....[ αν μπορούμε να το κανουμε και αυτό.....] και μετα σώζουμε και τους υπόλοιπους...
Δεν είναι εγωιστικό , ουτε εγωκεντρικό....
Αν όλοι αυτοί εκει εξω , αγαπούσαν τον εαυτό τους και το δωρό της ζωής , δεν θα κατεστρεφαν αλλα θα δομούσαν ....
Αν οι γονείς τους κατα κυριο λόγο , τους είχαν εμπνέυσει ως προς τα ανώτερα ιδανικά , θα είχαν τουλάγχιστον ενα σφίξιμο στην καρδιά για οσα εγιναν...
Για την πολιτεία και τους νόμους δεν αναφέρομαι , .....πάει πολύ μακριά και πάλι η βάση είναι τα προηγούμενα.....
Αν πω οτι δεν νιώθω φόβο , θα πω ψέμματα... Χθες το απόγευμα σχεδόν όλοι οσοι εργαζόμασταν αναρωτηθήκαμε .....σε τι κόσμο φέραμε και αλλους ανθρώπους και πως θα γίνει να μην επαναλάβουν την ιστορία...