ΘΕΛΩ......!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αγαπημενη μου @};- @};- @};- @};- @};-
Επισκέπτης

Μητσο γερα!!!!!! ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^ ^:)^

γερομπισμπίκη την έριξες την μικρούλα ε?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

γερομπισμπίκη την έριξες την μικρούλα ε?
Μη λετε ονοματα, σας παρακαλώ =)) =)) =))
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

maria έγραψε:Λατρεμένες μου Κερκυραίες!!!!!!!!!
...Αμαλίτσα μου... :x :x :x
...Ντάνυ μου... :x :x :x :x ...θα προσπαθήσω Ντάνυ μου και θα τα καταφέρω! ;) ;) ..κατάλαβες εσύ!

Αγαπουλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >:d< >:d< >:d<
Ασε τις προσπαθειες και βουτα!!!!!
καλη αρχη!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΥΜΙΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!

ΔΗΜΗΤΡΗ........ :-? ΔΗΜΗΤΡΗ..........!!!!!!ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ!!! @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

:x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

:-?
Εχασα τίποτα??
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Δημητρη προχωρα!!!!!!!!!!!!!! σε θελει ολη η χωρα!!!!!!!

>:d< >:d<
Επισκέπτης

Παιδιά :-?

Εγω γιατι να ζω στο σκοταδι? :-?
Άβαταρ μέλους
Maraki
Site Admin

Δημοσίευση από Maraki »

Παιδιά :-?
Εγώ γιατί να ζώ στο σκοτάδι επίσης? :-? Σε ποια αναφέρεστε? Έχασα και εγώ κάτι? Ε..να τη παθαίνει ο άνθρωπος όταν δεν συμμετέχει στο φόρουμ…!

Μετά από ένα τεράστιο μεσημεριανό ξεκατίνιασμα και γέλιο ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΟΥΣ (με κάτι φιλαράκια μου…ας τα αποκαλέσω έτσι…)…
Θέλω να εκφράσω την οργή μου για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες σε όλη την Ελλάδα! Δεν μπόρεσα να σκεφτώ καλύτερη ενότητα και είμαστε φυσικά ένα φόρουμ που έχει να κάνει με πνευματικά θέματα, όμως φυσικά κάνουμε και τις πλάκες μας, γελάμε και ξεκαρδιζόμαστε ΔΩΡΕΑΝ γιατί άλλοι στην Αμερική και σε πολλές πλέον άλλες χώρες δίνουν χρήματα σε κέντρα γελωτοθεραπείας για να πετύχουν αυτό που κάνουμε πολύ απλά εμείς εδώ, στο δικό μας φόρουμ και στις δικές μας συναντήσεις.. !! .... και λέμε ανοιχτά και τις απόψεις μας για οτιδήποτε μας απασχολεί.

Ενας Μ…… μπάτσος γουστάρει να σκοτώσει μια ψυχή - χωρίς ουσιαστικό λόγο όπως μέχρι στιγμής φαίνεται για μια τέτοια φρικτή πράξη - και αμαυρώνει όλη την αστυνομία!..και πάλι οι μπάτσοι γίνονται «γουρούνια, δολοφόνοι» και θέλουμε να εξαφανιστούν από προσώπου γης!
Οι λεγόμενοι αντι – εξουσιαστές καίνε ασυνείδητα περιουσίες και παρ’ ολίγο να κάψουν ανθρώπους!!... και οι καλοί μπάτσοι??....... που είναι τώρα γαμώ το να μας προστατέψουν αντί να κάθονται να βλέπουν τους μπιπ μπιπ??
Πρόκειται τελικά για μια έκρηξη οργής και ο θάνατος του παιδιού ήταν η αφορμή για να πυρποληθεί όλη η χώρα??

Υπήρξα από μικρή πολιτικοποιημένη και κομματικοποιημένη με την παράταξη της δεξιάς. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά αφού από μικρή μου είχε γίνει πλύση εγκεφάλου (τι να λέμε τώρα? Εμφύλιος ήταν αυτός)!
Οσα και να διάβασα όσα και να συζήτησα για να αποκτήσω την δική μου καθαρή άποψη στα γεγονότα οι απόψεις ήταν πάντα διφορούμενες. Δεν έζησα την εποχή του Πολυτεχνείου αφού γεννήθηκα το ’72. Πίκρα όμως βλέπω πλέον και από αυτούς που τότε «πολέμησαν» για τα ιδανικά τους!
Ψήφιζα πάντα στις εκλογές γιατί ήθελα να είμαι ενεργός πολίτης!
………..ΚΑΙ ΤΩΡΑ……….? Τί κάνω??
Να χτυπήσω τον διπολισμό οκ!...μήπως και πάρουν το μάθημά τους όλα τα λαμόγια!!!! Και μετά???? Τι θα ψηφίσω??

Μήπως τελικά…………. είμαστε η φάρα μας λαμόγια και γι’ αυτό τόσα πολλά λαμόγια και στην Βουλή? Αυτοί που μας εκπροσωπούν είναι απλά ένα μικρό δείγμα των Ελλήνων! Δεν δικαιολογείται διαφορετικά!

Τα τελευταία 2-3 χρόνια – δεν ξέρω πως και γιατί μου βγήκε εκείνη την στιγμή… ίσως επειδή απέκτησα παιδί..δεν ξέρω – προσπαθώ και εγώ με τον τρόπο μου να είμαι συνειδητοποιημένος και ευσυνείδητος πολίτης και δεν προσπερνάω – όπως στο παρελθόν – οποιονδήποτε δεν το κάνει!
Ζητάω πάντα αποδείξεις και τηλεφωνώ στα delivery όταν δεν φέρνουν απόδειξη.
Δεν μπαίνω σε δρόμους με απαγορευτικά (για να δείξω λίγο την μαγκιά μου), δεν παραβιάζω "βαθύ"πορτοκαλί (για να δείξω ακόμη μεγαλύτερη μαγκιά και να γελάσω με τους φίλους μου)! 2-3 φορές έως τώρα έχω γλιτώσει πολύ πολύ χοντρό ατύχημα (για να μην το αποκαλέσω αλλιώς..) με το παιδί στο πίσω κάθισμα όταν κάποιοι ανεγκέφαλοι έτρεχαν κάνοντας κόντρες παραβιάζοντας ΒΑΘΥΤΑΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και τρέχοντας ως δαιμονισμένοι στη λεωφόρο Κύμης.
Βρίζω ηλίθιους υπαλλήλους ή προσπαθώ να τους νουθετήσω με τον τρόπο μου, σε δημόσιους οργανισμούς που βγάζουν την ανασφάλειά τους και τα κόμπλεξ τους σε ανήμπορα γεροντάκια (ενώ στο παρελθόν.. απλά δεν μιλούσα)!!!
Zήτησα πολυ ευγενικά από μια νεαρή κοπελίτσα - τις προάλες στο μετρό- να παραχωρήσει την θέση της σε μια ετοιμόγεννη που ήταν από πάνω της!

Ενας, ένας, ας προσπαθήσουμε να μην κλείνουμε τα μάτια και προσπερνάμε οτιδήποτε στραβό βλέπουμε γύρω μας. Ας βάλουμε όλοι μας ένα ένα λιθαράκι και ο κόσμος μας θα γίνει σιγά σιγά καλύτερος! Ο καθένας μας όσο και όπως μπορεί. Με τον δικό του τρόπο.

…οι σκέψεις μιας ξανθιάς, αθώας αλλά υποψιασμένης φορουμίτισας…
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...

Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Μαρακι μου....
>:d< :x :*
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

maria έγραψε:Πρόκειται τελικά για μια έκρηξη οργής και ο θάνατος του παιδιού ήταν η αφορμή για να πυρποληθεί όλη η χώρα??
Ακριβώς Μαράκι !! :-(
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Danny έγραψε:
maria έγραψε:Πρόκειται τελικά για μια έκρηξη οργής και ο θάνατος του παιδιού ήταν η αφορμή για να πυρποληθεί όλη η χώρα??
Ακριβώς Μαράκι !! :-(
Ηταν η αφορμή για να εκφραστεί η κοινωνική οργή.

Ηταν η αφορμή για να εκφραστουν τα συναισθήματα τα καταπισμένα των παιδιών των γονιών των εργαζομενων των πολιτών της κοινωνίας.
Ηταν η αφορμή για να δεί κανείς ότι ενας οπλισμένος "άντρακλας"μπορεί να φοβηθεί ενα παιδάκι οπλισμένο με το χαμόγελο κι ενα αδειανό μπουκάλι νερό,ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΜΑς ΣΩΝΟΥΝ ΜΗΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΝΟΥΝ ΜΗΤΕ ΤΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ
ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΝΟΥΝ ΜΗΤΕ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΗΤΕ ΟΙ ΝΟΜΟΙ

θΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΜΑς
ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΝ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ

Με αγάπη μια γήινη Καλλιοπη
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Πόσο δίκιο έχεις Καλλιόπη μου !! :-(
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ενεργοποιήθηκε κανένας πολίτης?

μμμ...γιατί εγώ δεν "είδα" κανέναν εχτές?

κλειστήκαμε στα σπίτια μας, και αφήσαμε την πόλη μας στα χέρια των αταξικών...

Οι ενέργειες εχτές είναι πιο βαθιές, από τον θάνατο ενός παιδιού...

γιατί μας αποδεικνύουν τι κάνει ο φόβος σαν μέρος της ζωής μας, που τοποθετεί την συνειδησή μας....πόσο μακρυά είναι από την ψυχή μας...

Σφαιρουλα, δεν είναι το θέμα ο θάνατος ενός παιδιού, που δημιουργησε αυτό το χάος εχτές!

Αυτό ήταν τάχα μου το κίνητρο, για να εδραιωθεί το χάος!!!

Λυπάμαι, γιατί κανείς από αυτούς που έκαψαν την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, δεν ήταν ένας απλός πολίτης, που ένιωσε πόνο για τον θάνατο!

Λυπάμαι, γιατί αφήσαμε μια χουφτα ανθρώπων, να ξεφτυλίσουν ακόμα και το πένθος...και μαζί με αυτό και την ζωή μας!!

΄Επεται συνέχεια...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”