Ο πεθερός μου τελικά σκοτώθηκε, έπεσε από 2,5 μέτρα ύψος και χτύπησε με το κεφάλι σε μαρμάρινη σκάλα όπου και διέλυσε το κεφάλι του, είχε γίνει αγνώριστος.
Το γεγονός αυτό έπεσε σαν κεραμίδα στο κεφάλι μας.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Έχω κάνει πολλές προσπάθειες να συμφιλιωθώ με την ιδέα του θανάτου και νομίζω ότι είμαι σε καλό δρόμο.
Αυτό που φοβόμουν ήταν για τον Θοδωρή, λόγο της κατάθλιψης, πως θα το βίωνε και πόσο θα κλεινόταν πάλι στον εαυτό του.
Όμως θαύματα γίνονται συνέχεια. Ο Θοδωρής μου ήταν συγκλονιστικός, γιατί όλες αυτές τις μέρες έβγαλε από μέσα του πάρα πολλά συναισθήματα και τα εκτόνωσε.
Από την Τρίτη και μετά είναι ο Θοδωρής που γνώρισα με πάθος για τη ζωή, με πίστη και πάρα πολύ μεγάλο κουράγιο.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Οταν έρχεσαι αντιμέτωπος με τον θάνατο(με όποιον τρόπο) τότε αποφασίζεις να ζήσεις την ζωή!
Η απώλεια αγαπημένων πολλές φορές μας κάνει να δούμε το σημείο στον δικό μας χάρτη και να ξεκινήσουμε σε νέα βάση!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλημέρα κι από μένα.
Ζεφίρα όλα καλά να πάνε για σας>:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα