Χωρισμός..

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

[quote]φτηνη δικαιολογια ολων αυτων που *κερατωνουν* αντι να παραδεχτουν οτι την βρισκουν με το παρανομο.

απο δω η γυναικα μου κι απο κει το αισθημα μου. [/quot

Aυτή ειναι η άποψη σου για το τι πρεπει να παραδεχθουν οι αλλοι ,για το ότι την κατα βρισκουν οι αλλοι, και φυσικ΄αειναι τω αλλων το απο δω το αίσθημα κι απο κει η γυναίκα μου....
αρα ειναι η αποψη σου για τους αλλους!
Πες το οπως θες αν δεν ειναι κριτική!
ΑΠοψη λοιπον δικη σου για τους αλλους,δεκτον.
Τωρα..........
Νομιζω οτι δεν ανηκω σε κανέναν και δεν μου ανηκει κανενας.

Δενξερω τι εννοείς απατημενος κι απατημενη....γιατι ο μονο ςπου εξαπαταται ειναι ο εαυτος μας.

Και οταν κανεις φτανει στην ανευρεση αλλου συντροφου,σημαίνει οτι μεσ στην σχεση υπαρχει ρηξη σε καποιον τομεα.
Σημαίνει οτι η ροή της ενεργειας στην σχεση καπου ,εχει παψει να υφίσταται.
Ειναι το θεμα πιο βαθυ απο την επιφανεια του απατω κάποιν ή απατωμαι απο καποιον ο μονο που παταω τελικ΄αειναι ο εαυτος μου που δεν μπορει ν αδει την αληθεια του και μεσα στην σχεση.
ΑΥτο ειναι η αποψη μου περα πο το τι κανουν οι αλλοι απατημενοι και μη!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Υπάρχει και ενας πάραγων που λέγεται πλήξη και που αν και όλοι λέμε και ξαναλέμε οτι θα προσπαθήσουμε να τον αποφύγουμε , στην πραγματικότητα δεν είναι εφικτό ....υπάρχουν φορές που βαριόμαστε και τον εαυτό μας.....πόσο μάλλον τον αλλον.
Επίσης αν το δούμε μεταφυσικά, το σεξ απο την αποψη της ύλης βασίζεται στον μαγνητισμό και τους νόμους του.
Στην αρχή αυτός είναι εντονος , αργότερα συνηθίζουμε σε αυτή την συχνότητα και χρειάζεται να απομαγνητιστούμε για να επιθυμίσουμε ξανά....
Φυσικά μια ''ολοκληρη σχέση'' δεν στηρίζεται μόνο εκεί αλλα ας μην αγνοούμε το βάρος της ύλης....εν σχεση με τα πιο λεπτοφυή πεδία.
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Μπερδεψαμε λιγακι το θεμα και μαλλον καταλαβατε λαθος η'εγω δε το
διετιπωσα σωστα.

δεν κρινω αν καποιος ,γυναικα η΄αντρας αποφασισει να κανει μια αλλη σχεση .Αυτο ειναι επιλογη του καθενα και καλα το κανει αν αυτο θελει.

δεν κατακρινω μια τετοια πραξη και ξερω πολυ καλα τους παραγοντες που μας οδηγουν εκει.

Το απλουστευω λοιπον για να τοποθετηθω καλυτερα.

αν για παραδειγμα ο συντροφος μου εχει παραλληλη σχεση ,δε θα μπω στην διαδικασια να σκεφτω τι εκανα εγω λαθος και τον εχασα.

ειναι πολλες και πολλοι ομως που τους βαζει απο κατω σκεπτομενοι οτι δεν αξιζουν επειδη τους απεριψε ο συντροφος τους και ψαχνουν να βρουν τα λαθη τους.γεμιζουν με ανασφαλειες και ενοχες.(δεν κρινω,διαπιστωνω)

σε αυτους αναφερθηκα και με λυπει να τους βλεπω να βουλιαζουν στις ενοχες και τις τυψεις αντι να σκεφτουν οτι η σχεση ειχε φθαρει απο πριν και οχι απο την μεσολαβηση τριτου προσωπου.

Δεν ξερω να το εκφρασω αυτο, που εγω πιστευω, με πιο φιλοσοφικο τροπο και για αυτο μιλησα πιο λαικιστικα (κερατωσε,απατησε).

αν ακουγα λοιπον καποιον να κλαψουριζει λεγοντας μου οτι (εγω τον εσπρωξα)δε θα του απαντουσα οτι αυτη ειναι και η σωστη σκεψη .
Σεβαστη η κριση του και η σκεψη του και δεν θα επιλεξω εγω για το πως θα νιωθει αλλα δε μου αφαιρει κανεις το δικαιωμα να εκφρασω και την δικη μου γνωμη
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Νομιζω οτι δεν ανηκω σε κανέναν και δεν μου ανηκει κανενας.

Δενξερω τι εννοείς απατημενος κι απατημενη....γιατι ο μονο ςπου εξαπαταται ειναι ο εαυτος μας.
σφαιρουλα μου το ξερω οτι δεν ανηκει κανενας σε κανενα
ασχετα αν ειναι μια τρυφερη εκφραση στον συντροφο σου λεγοντας του οτι (σου ανηκω)

δε συμφονω ομως οτι ο μονος εξαπατημενος σε αυτη την περιπτωση ειναι ο εαυτος μας.
ισα ισα που επιλεγοντας να πας με καποιον αλλον-η βγαινεις απο την εξαπατηση να μενεις σε μια σχεση που εχει τελειωσει.
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Liana

Δημοσίευση από Liana »

Ο κάθενας μας έχει την δική του άποψη πάνω σε αυτό το θέμα.
Σίγουρα πονάει το να ακούσεις ότι ο σύντροφός σου σε απάτησε.
Το θέμα είναι πως αισθανόμαστε εμείς μετά απο αυτο.Πάνω απο όλα για τις γυναίκες είναι υποτιμιτικό.
Δεν λέω ότι έχω τύψεις ή ότι εγώ κυρίως τον έσπρωξα σε αυτό, αλλά ότι μπορεί η δική μου συμπεριφορά όπως και η δική του,σε όλους τους τομείς, να μας έφερε ανία και πλήξη πάνω στη σχέση,
Αυτο ειναι επιλογη του καθενα και καλα το κανει αν αυτο θελει.
Μου δώθηκαν κι εμένα ευκαιρίες, που αυτό σημαινει οτι και αυτός μετά απο πολλά χρόνια δεν με κάλυπτε 100%,γιατί μπηκα στην διαδικασία να τις σκεφτώ,αλλά οκ, εγώ μάλλον είχα μόνη μου την σχέση..
Απο κεί και ύστερα ότι κάνει ο καθένας στο "κρεβάτι" του είναι πρόβλημα του....

Μετά απο τον χωρισμό, δεν νιώθω "μικρή" ούτε οτι σταμάτησε να περνάει η "μπογιά" μου ουτε ότι δεν θα βρώ πια σύντροφο...
Αυτό που έμεινε ειναι ο "φόβος ότι ο "επόμενος" θα με κερατώσει,με αποτέλεσμα να μην δίνω αυτά που έχω να δώσω και να βγάζω τα αποθημένα του πρωην, πάνω του. Κρίμα δεν είναι?
Μα γιατί σας φαίνεται τοσο παράδοξο μεσα σε μια σχέση που υπάρχει πολλα χρόνια με οσα αυτα συνεπάγονται να θέλει κανείς να δεί και κάτι διαφορετικό?
Αν θέλουμε να δούμε κάτι διαφορετικό, καλό θα ήταν να χωρίσουμε πρώτα,γιατί όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο προβλέπεις αμέσως το μέλλον της σχέσης σου,οτι κάποια μέρα αυτο το σενάριο θα λάβει τέλος...Ας μην πληγώνουμε ανθρώπους για να κάνουμε το κέφι μας...
Στην ψυχή αγκάθι το όνειρο μου!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ας μην πληγώνουμε ανθρώπους για να κάνουμε το κέφι μας...
για μένα σ' αυτό που λες Λιάνα είναι η ουσία...χωρίς να θεωρώ "πληγή" την πράξη του έρωτα, παρ' όλα αυτά είναι ένα σημείο που υποδηλώνει "επιφανειακό πόνο"...

Χωρίς να δεσμεύομαι στις έννοιες "πίστη" και "απιστία", για την δική μου κατανόηση, έχει να κάνει με την ειλικρίνεια..Δηλαδή την αλήθεια, που εκφράζουμε μέσα σε μια σχέση.

Αν η ανάγκη του συντρόφου μου είναι αυτή, θα ήθελα να το γνωρίζω. Αλλιώς νιώθω την σχέση να μένει στην επιφάνεια και να γίνεται συνήθεια και επιδερμική.
Δυστυχώς οι περισσότερες σχέσεις είναι έτσι, οπότε κάθε τι επιδερμικό έχει και συνέπειες...

Η σεξουαλική συνεύρεση του συντρόφου με κάποιον άλλον άνθρωπο, είναι, για μένα, η μικρότερη συνέπεια στην σχέση...

Γιατί σίγουρα, δεν υπάρχει βαθύτερη επικοινωνία μαζί του, δεν υπάρχει μοίρασμα και αλήθεια, την στιγμή που κάποιες ανάγκες δεν επικοινωνούνται με ειλικρίνεια, και περνάνε από τα κοινωνικά και θρησκευτικά πρότυπα, που στέκονται με κριτική σε πράξεις, χωρίς να εμβαθύνουν στην ουσία... Και αυτό για μένα είναι η μεγαλύτερη συνέπεια, που κάνει την σχέση "συνήθεια"...

Μια σχέση, κακά τα ψέμματα, δεν χαλάει για μια "απιστία"...
Χαλάει γιατί δεν περιέχει την ψυχή μας μέσα σ' αυτήν, και από τις δύο πλευρές...

Οι ενοχές δεν έχουν θέση, αν κατανοήσουμε ότι η παρατήρηση δεν έχει σχέση με κριτική, αλλά με την αξιολόγηση των βαθύτερων συναισθημάτων που κάνουν μια σχέση "αρένα"...

Συνήθως κλαίμε πάνω από το πηγάδι ενός χωρισμού...
Κανείς δεν μπαίνει μέσα να βρει τον εαυτό του...

Οπότε το εξελίσιμο πεδίο μας παραμένει στην επιφάνεια του άλλου και έτσι στην επόμενη σχέση θα ξαναγίνουν τα ίδια...

Δεν έχετε αναγνωρίσει πόσο πανομοιότυπα είναι τα προβλήματα μεταξύ δύο συντρόφων? Ο κοινωνικός άνθρωπος εργάζεται με τους καθρέφτες και την επιφάνεια του άλλου...Δυστυχώς!

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Η σεξουαλική συνεύρεση του συντρόφου με κάποιον άλλον άνθρωπο, είναι, για μένα, η μικρότερη συνέπεια στην σχέση...

Και σχεδόν η τελευταια σε μια ανυπαρκτη σχέση.Ειναι αποτέλεσμα ακριβως αυτης της ανυπαρξίας κι όχι αιτία!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

αν για παραδειγμα ο συντροφος μου εχει παραλληλη σχεση ,δε θα μπω στην διαδικασια να σκεφτω τι εκανα εγω λαθος και τον εχασα.
Μαράκι, προσωπικά πιστέυω ότι μια σχέση τροφοδοτείται, ενεργοποιείται και απο τους δυο αλλιώς δεν υπάρχει βαθύτερη σχέση!!όταν λοιπόν έρθει πλέον σε ολοκληρωτική ρίξη, η ευθύνη κατανέμεται και στους δύο, όχι για να δημιουργηθούν τύψεις και ενοχές, αλλά για να ψάξει ο καθένας μεσα του και να γνωρίσει τι ώθησε τη σχέση του στη διάλυση!!αν δεν στραφούμε μεσα μας να κάνουμε τον απολογισμό μας μετα απο κατι τέτοιο τότε πως θα εξελιχθούμε, πως θα προχωρήσουμε τα σκαλοπάτια!!η ευθύνη για τις επιλογές μας είναι ολοκληρωτικά δική μας Μαράκι και ο καθένας οφείλει να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί!!! ;) @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Χαλάει γιατί δεν περιέχει την ψυχή μας μέσα σ' αυτήν, και από τις δύο πλευρές...
Συμφωνώ απόλυτα.
Για να μπορέσει μια σχέση να σταθεί σε όλα τα επίπεδα χρειάζεται κατάθεση ψυχής .....μιας ψυχης που πρώτα πρέπει να γνωρίζουμε.
Επισκέπτης

aetos έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα.
Για να μπορέσει μια σχέση να σταθεί σε όλα τα επίπεδα χρειάζεται κατάθεση ψυχής .....μιας ψυχης που πρώτα πρέπει να γνωρίζουμε.
Ευτυχως που εστω και σ΄αυτή την ηλικια.....το κατάλαβα...και δεν θελω πια σχεσεις εξαρτησης και καθρεφτισματος της κάθε ανασφάλειας μου πάνω στον άλλον που μονο καθαρη αγαπη δεν περιεχουν...
Άβαταρ μέλους
vidas

Δημοσίευση από vidas »

για σας είναι το πρώτο μου δημοσίευμα στο forum και απλά θέλω να σας ευχαριστήσω. βρίσκομαι σε παρόμοια κατάσταση που ήταν η εμμανουέλα και διαβάζοντας αυτά τα παλιά post κατανόησα πολλά πράγματα που μου έδωσαν αρκετή δύναμη. και πάλι σας ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Καλώς ήρθες Βιδάκι... ;) O:-)
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Madraoulas »

Ο vidas ειναι καλο μου φιλαρακι...και ο 1ος λασπομαχος 4χ4 ;) :D :D
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Emmaki
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Βιδα καλωσηρθες....και καλο κουραγιο!!!!! :-D
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
vidas

Δημοσίευση από vidas »

Emmanouela έγραψε:Βιδα καλωσηρθες....και καλο κουραγιο!!!!! :-D
σε ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου. μακάρι να πιάσει τόπο γιατί σήμερα δεν είναι και η καλύτερη μου!αλλα το έχω!! ;)

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”