Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
ψεματα..δεν παει για υπνο....κατι αλλο εχει στο μυαλο της ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
ναι γιαννιοο την εκανα την προσπαθεια και μολις πριν επιστρεψαμε.
αλλα βρε παιδια αντι να ειμαι μεσα στον φοβο ,ημουν σε τρομερη ενεργητικοτητα και ο ποπος μου φυσικα δε καθησε λεπτο σε καρεκλα.
ενεργητικοτητα λογω αναμονης πανικου μου φανηκε αλλλα τελος παντων τα καταφεραααααααααααααααα
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
gildaki....προσεχε μη σου ερθει κανενα μπουλονι στ ονειρο