Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
εγω επινα ΗΕΜΟ να μη χ@@σω ...ουτε εγω επινα με ποναγε η κοιλια μου και η μανα μου δεν με πιεζε να πιω..αλλα carnation το εσκιζα..χαχαχα
αλλωστε τοτε ειχαμε αυτη τη μαλακια το ζαχαρουχο
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Vaso έγραψε:α, γι' αυτό οι υπόνομοι γέμισαν λευκά σκ@@@@????
τοτε μας ελεγαν αγγελουδια δλδ
σκατα αγγελων!!!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Εμένα μου άρεσε το γάλα...πολύ!
Το τσάι δεν άντεχα, που μου έδινε η μητέρα μου όταν μας νήστευε :evil:
Κάποτε έκανα διακοπές σε συγγενείς, που είχαν ένα υπέροχο αγρόκτημα και τα παιδιά τους έπιναν κατσικίσιο γάλα.
Εγώ στην αρχή το σιχαινόμουν αλλά μετά το λάτρεψα.
Καλέ τί παθατε και...
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
Κάποτε έκανα διακοπές σε συγγενείς, που είχαν ένα υπέροχο αγρόκτημα και τα παιδιά τους έπιναν κατσικίσιο γάλα.
Εγώ στην αρχή το σιχαινόμουν αλλά μετά το λάτρεψα.
Εγώ έπινα το γάλα αν και θυμάμαι μου φερνε πάντα φούσκωμα.
Αυτό που ξαπόστελνα ήταν οι απογευματινές φέτες με βιτάμ και μέλι. Τις έριχνα ή στον πάτο βαρελιού με ασβέστη σε διπλανή οικοδομή ή τις κολλούσα στον τοίχο της οικοδομής από την πίσω μεριά όμως, μην περάσει η μάνα μου και τις δει...
Η αδερφή μου- συνένοχη κι αυτή.
Παιδιά ενωμένα ποτέ νικημένα!
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri