Χωρισμός..

Συντονιστής: Emmaki

Liana

Δημοσίευση από Liana »

Μπορεί ένας χωρισμός να μας κάνει πιο δυνατούς??
Σίγουρα μας διδάσκει πολλά. Αλλά οταν πληγώνεσαι τι κάνεις, πρέπει να πάρεις εκδίκηση?

Οχι...δεν κάνεις τίποτα,απολύτως τίποτα. δεν κάθεσαι σπίτι σου να κλαίς επειδή χώρισες γιατί θα εσύ θα χάσεις στιγμές που θα είναι μοναδικές,κανείς άλλος!!! βγαίνεις έξω και αντιμετοπίζεις την αλήθεια..

Χωρισα μετα απο 7 χρονια σχεσης. τα τελευταια 2μιση χρονια με απατουσε και ομως τα αρνιοταν ολα.ενω ειχε ερθει να με βρει η κοπελα με την οποια διατηρουσε επαφες,ενω μου τα ειπε ολα, εγω συνεχιζα να λεω : "κι αν δεν ειναι αληθεια ολα αυτα? κι αν αυτη απλα προσπαθουσε να με παραπλανησει για να χωρισω?" Με αποτελεσμα να τα πω ολα αυτα στον φιλο μου και να την βριζει με μισος που του κατεστρεψε την ζωη λεγοντας ψεματα, η κοπελα επισης το ιδιο, τον εβριζε τον κατηγορουσε κτλ. ειχα φτασει στο σημειο να μην ξερω ποιον να πιστεψω και τρελενομουν.
Τελικα πριν 3 μηνες χωρισαμε...εκανε πολλα για να μου αποδειξει οτι τιποτα απο ολα αυτα δεν ειναι αληθεια,μου εκανε "προταση γαμου" κτλ κτλ....
Όταν γυρισα απο Παρισι, κατεβηκα με την παρεα μου να πιουμε ενα ποτο και ειδαμε τον πρωην φιλο μου μαζι με την κοπελα, που διατηρουσαν κρυφη σχεση, οι δυο τους να τα πινουν...και ακολουθησαν πολλες βραδιες που εβγαιναν μαζι.
Δεν θελω να παρω εκδικηση, ουτε να τους κανω κακο,ουτε με πηρε "απο κατω" πους τους ειδα μαζι.Πηγα και εγω και εκατσα ακριβως διπλα τους χωρις να κανω τιποτα, ηπια το ποτο μου χορεψα και περασα πολυ καλα....
Τους ειδα και καταλαβα ποιος με κοροιδευε περισσοτερο αυτα τα 2μιση χρονια...Ειμαι πολυ καλα και το εχω παρει πολυ λογικα το ολο θεμα..Η ζωη συνεχιζεται...αυτο που καταλαβα ειναι οτι ημασταν μαζι περισσοτερο απο συνηθεια. Το οτι με απατησε σιγουρα καπου θα φταιω κι εγω που τον οδηγησα σε αυτο το σημειο...απο κει κ υστερα προσπαθω να φτιαξω την ζωη μου, και το κανω με επυτυχια σκεφτομενη οτι εχω μια υπεροχη οικογενεια και μια πολυ καλη δουλεια!!!!

Αρα ενας χωρισμος,οσο κι αν εχουμε πληγωθει, μας κανει πολυ καλο!!!
Δεν γυριζουμε πισω, κοιταμε μπροστα και κανουμε την καθημερινοτητα μας καλυτερη απο χθες....

Σας φιλω γλυκα ολου!!!!!!!!
Στην ψυχή αγκάθι το όνειρο μου!!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

:-( :-( :-(
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

απο κει κ υστερα προσπαθω να φτιαξω την ζωη μου, και το κανω με επυτυχια σκεφτομενη οτι εχω μια υπεροχη οικογενεια και μια πολυ καλη δουλεια!!!!

Εσύ που είσαι μέσα σε όλα αυτά?
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Liana

Δημοσίευση από Liana »

"Εγώ που είμαι μέσα σε όλα αυτα??? "
Σε ποιά? ? ? ? >:\
Σε αυτά που πέρασα ή σε αυτά που θα κάνω απο δω και στο εξής?

Πολύ καλή ερώτηση ’ννα μου.
Στην ψυχή αγκάθι το όνειρο μου!!!
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Ξέρουμε πάντα ποιά είναι η αλήθεια Λιάνα...
Μέσα μας. Απλά ψάχνουμε την απάντηση απέξω.
Και συνήθως κάνουμε ότι μπορούμε να διαψευσουμε το μέσα μας...
Είμαι σίγουρη ότι ήξερες τι συμβαίνει.

Νομίζω ότι η Αννα σε ρωτάει, αν έχεις ξεψαχνίσει τα συναισθήματα που προκείπτουν από΄μιά τέτοια περίπτωση... την προδοσία που ένιωσες, απόριψη ίσως... μπορεί να έπινες δίπλα τους ποτό, ξέροντας ότι τους ξεμπρόστιασες , αλλά τι ένιωθες μέσα σου πραγματικά???
ΕΣΥ ! :x :x
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

Και αυτό που λέει η Ντάνυ, αλλά και σε αυτή την πρόταση που μου έκανε κλικ και την τόνισα βλέπω μόνο το τι έχεις, όχι το που βρίσκεσαι εσύ μέσα σε αυτά που έχεις... τι ρόλο παίζεις εσύ δηλ. στη ζωή σου...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

:thumbsup:
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

βλέπω μόνο το τι έχεις, όχι το που βρίσκεσαι εσύ μέσα σε αυτά που έχεις...
Κι αν δεν είχες... οικογένεια υπέροχη, μια πολύ καλή δουλειά;
Πες για τη Λιάνα που έχεις, πόσο υπέροχη είναι, πες το κι αυτηνής...
:*
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Το οτι με απατησε σιγουρα καπου θα φταιω κι εγω που τον οδηγησα σε αυτο το σημειο..
Δε μπορω να το ακουω πια αυτο... :-o

δε μπορω να δεχτω πως για τις επιλογες του αλλου θα πρεπει παντα να φταινε και οι δυο.

με εσπρωξε...τον εσπρωξα...

φτηνη δικαιολογια ολων αυτων που *κερατωνουν* αντι να παραδεχτουν οτι την βρισκουν με το παρανομο.

απο δω η γυναικα μου κι απο κει το αισθημα μου.

.
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Επισκέπτης

Μα γιατί σας φαίνεται τοσο παράδοξο μεσα σε μια σχέση που υπάρχει πολλα χρόνια με οσα αυτα συνεπάγονται να θέλει κανείς να δεί και κάτι διαφορετικό?

Γιατί εθελοτυφλούμε ?

Ανεξάρτητα του αν μας βολέυει η όχι...
αν μας ταράζει την ησυχία μας και την ασφάλεια μας ....
ασχετα απο τα ηθικά πρότυπα για οσους τα εχουν...
εξω απο τις κοινωνικές τυπικότητες κλπ....

αν συνομιλήσει κανείς με τον εαυτό του χωρίς να τον ακούει κανείς , λίγοι θα είναι αυτοί [ εως ελάχιστοι] που θα δεχθούν οτι δεν θα τους αρεσε που και που λίγο σασπένς...

Στοχαστείτε ....
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

ksan8oula έγραψε:
Το οτι με απατησε σιγουρα καπου θα φταιω κι εγω που τον οδηγησα σε αυτο το σημειο..
Δε μπορω να το ακουω πια αυτο... :-o

δε μπορω να δεχτω πως για τις επιλογες του αλλου θα πρεπει παντα να φταινε και οι δυο.

με εσπρωξε...τον εσπρωξα...

φτηνη δικαιολογια ολων αυτων που *κερατωνουν* αντι να παραδεχτουν οτι την βρισκουν με το παρανομο.

απο δω η γυναικα μου κι απο κει το αισθημα μου.

.
Σα πολύ ευκολ αδεν κανεις κριτική Ξανθουλα;
Η μήπως εθελοτυφλεις;
Εδω ειμαστε συνδεδμενοι άνθρωποι που ο ενας δεν ξερει τον αλλον και δεν θα πω οτι ειμαστε ολοι συνδεδεμένοι.Ποσο μαλλον ενα ζευγαρι δεν αλληλοεπιδρα ποικολοτροπα στο καλυτερο αλλα και στο χειροτερο;Φυσικά και οι δυο λειτουργου και δεν θα πως ευθυνονται ωστε μαι σχεση να παει έτσι ή αλλιώς.

Εφω παλι βρίσκω πολύ ευκολο ν ακρινουμε αν δεν μπορουμε τουλαζχιστον να κατανοησουμε.

Εγω παντως και κερατωσα και καρατώθηκα.Και για το ένα και για το αλλο ηξερω την δικη μουο συμμετοζή οπως και την δυναμικη της σχεσης μου ώστε να μου συμβει και το ενα και το αλλο! :*
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

γαλαζια μου δεν εκρινα και δε συνηθιζω να κρινω κανενα.

ειπα την αποψη μου για τις ενοχες που μπορει να νιωθει καποιος η΄καποια απατημενη .

αν καποιος απατησει ,δε σημαινει παντα ,πως τον εσπρωξε ο αλλος εκει .

στεναχωριεμαι αφανταστα να βλεπω απατημενους να γεμιζουν τυψεις για την πραξη του συντοφου τους και ο αλλος να το απολαμβανει

αυτη ειναι η δικη μου αποψη και μονο η δικη μου
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Επισκέπτης

στεναχωριεμαι αφανταστα να βλεπω απατημενους
Ως προς τι ορίζεται η εννοια της απάτης ? Βλέπω την λέξη σε όλες της τις πτώσεις ...της γραμματικής εννοώ....και διερωτωμαι ..
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν είναι θέμα τύψεων Μαρία μου, αλλά συνειδητοποιήσεων των ευθυνών της ζωής μας.

Κανείς δεν σπρώχνει κανέναν εκεί που δεν θέλει να βρεθεί και ο ίδιος...

Οι τύψεις (αν έρθουν) δεν έρχονται απο την σεξουαλική συνεύρεση του συντρόφου με έναν άλλον άνθρωπο, αλλά γιατί θεωρήσαμε την σχέση δεδομένη και δεν φροντίσαμε να την αναπτύξουμε με ευθύνη...

Το σίγουρο πάντως είναι ότι δεδομένης ευκαιρίας όλοι ανεξαιρέτως έχουν συνευρεθεί με κάποιον ακόμα και στην σκέψη...

Και μη μου πεις όχι!

Απλά η σκέψη δεν περιέχει την ευθύνη της πράξης και πόσο λάθος είναι αυτό, το βλέπουμε καθημερινά στην ζωή μας, που άλλα σκεφτόμαστε και άλλα κάνουμε, ή νομίζουμε ότι κάνουμε ό,τι δεν σκεφτόμαστε...

Δεν είναι θέμα κριτικής, αλλά παρατήρησης των πρότυπων που μας έχουν διδάξει για πίστη και απιστία. Να ανήκουμε κάπου, ακόμα και αν αυτό το κάπου, μας οδηγεί μακρυά από την ζωή μας την ίδια...

Νομίζω ότι η "υποκρισία" είναι ένα δεδομένο στιγμιότυπο της ζωής μας, που αναπαράγει τον εαυτό της παντού...

@};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μαρία μου, όταν κάποιος απατήσει τον/ την σύντροφό του, έχει να αντικρίσει τα δικα του θέματα που απορέουν απο το γιατί!όταν κάποιος απατηθεί το ίδιο!!συνήθως ο "κακός" της παρέας είναι αυτός που απατάει, αναλογίστικες ποτέ την συμβολή του απατημένου σε όλο αυτο??? ;)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”