ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
βρε ξανθε!!!!!!! κανε παραθεση το ποστ μου και μετα σβησε τα guote δεξια και αριστερα!!!! αντεγραψε το και καπου προχειρα να το εχεις ετοιμο και αυτο ειναι ολο...
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
χαχαχα...κανεις δεν ξερει τι κραταω ομως εκει καταχαμα
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ε λοιπον Βασω περσι που τον γνωρισα πρωτη φορα τον Μανδρυ ....
να ρωταει απε εξω απε εξω... να μιλαει ηρεμα... κτλ...
Δεν φανταζομουν την μεταλαξη αυτη.. με τιποτα... μα με τιποτα ομως...
Τωρα προσεχε τι φωτογραφιες τραβας ... γιατι βλεπεις το αποτελεσμα......
Apla ama kserei kapoios kati i mporei na dialogisti pano se aytin tha tou imoun ipoxreos...
apla paraeinai dinato to sinaisthima pou mou vgazei gia na to kano monos mou opote...
Κωστή, η Αννούλα έχει δίκιο είναι η γιορτή της!!!εμείς πουλάκι μου πως είναι δυνατόν να σου πούμε κατι που ξεκινάει απο εσένα και αφορά εσένα????
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΗΤΕ ΜΕ 'ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ' ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑς
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου