Καλη περιηγηση!!!!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!
Καλωσηρθαν ολα τα νεα φορουμακια!!!!!
Καλη περιηγηση!!!!
Καλη περιηγηση!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Να απαντήσω για σενα Ξενοφώντα μου??? Ο Ξενοφώντας είναι απο Κέρκυρα αλλά σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη!!! 
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
-
Επισκέπτης
χι χι χι!!!

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Γλυκα κοριτσια η Δωρα και η Φωτεινη? με εκπληξεις... εγω τις ειχα για στριμενες...
κι εγώ!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Κατ'αρχάς σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!
Την ksanthoula, emmanouela,amalia,Danny και silver29 καθώς και όσες/όσους το νιώθετε πραγματικά να μεγαλώνει η παρέα και η ενέργεια
Δώρα από μένα έχεις το ελεύθερο, αφού με γνωρίζεις
χεχε
Danny, πράγματι από Κέρκυρα είμαι και σπουδάζω εδώ Θεσσαολονίκη. Θα χαρώ πολύ στις διακοπές των Χριστουγέννων αν μας δωθεί η ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά.
Όσο για τα κορίτσια που είναι πολύ γλυκά και φυσικά ισχύει και φυσικά το γνωρίζετε, ίσως πολύ καλύτερα από μένα. Αλλά γενικεύοντας δράττομαι της ευκαιρίας να υπενθυμίσω πως ακόμη κι όταν ένα άτομο δείχνει σκληρό,ιδίως τότε, είναι επειδή υποσυνείδητα προσπαθεί να διαφυλάξει και να περισώσει ό,τι πιο τρυφερό κι ευαίσθητο φυλάει μέσα του. Ίσως και χωρίς να το γνωρίζει.
Τα φιλιά και την αγάπη μου στη συνέχεια της μέρας σας!
Δώρα από μένα έχεις το ελεύθερο, αφού με γνωρίζεις
Danny, πράγματι από Κέρκυρα είμαι και σπουδάζω εδώ Θεσσαολονίκη. Θα χαρώ πολύ στις διακοπές των Χριστουγέννων αν μας δωθεί η ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά.
Όσο για τα κορίτσια που είναι πολύ γλυκά και φυσικά ισχύει και φυσικά το γνωρίζετε, ίσως πολύ καλύτερα από μένα. Αλλά γενικεύοντας δράττομαι της ευκαιρίας να υπενθυμίσω πως ακόμη κι όταν ένα άτομο δείχνει σκληρό,ιδίως τότε, είναι επειδή υποσυνείδητα προσπαθεί να διαφυλάξει και να περισώσει ό,τι πιο τρυφερό κι ευαίσθητο φυλάει μέσα του. Ίσως και χωρίς να το γνωρίζει.
Τα φιλιά και την αγάπη μου στη συνέχεια της μέρας σας!
All we need is Love
Ξενοφών!!!Όσο για τα κορίτσια που είναι πολύ γλυκά και φυσικά ισχύει και φυσικά το γνωρίζετε, ίσως πολύ καλύτερα από μένα. Αλλά γενικεύοντας δράττομαι της ευκαιρίας να υπενθυμίσω πως ακόμη κι όταν ένα άτομο δείχνει σκληρό,ιδίως τότε, είναι επειδή υποσυνείδητα προσπαθεί να διαφυλάξει και να περισώσει ό,τι πιο τρυφερό κι ευαίσθητο φυλάει μέσα του. Ίσως και χωρίς να το γνωρίζει.
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
μα καλά, απορώ μαζί σου, βρε αγγελούδι μου, βρε καρδούλα μου...ANGELS ON EARTH έγραψε:Αλήθεια το λες Βάσω????
είναι δυνατόν να ρωτάς με αυτήν την φατσούλα?
Δεν έχεις νιώσει τίποτα από μένα?
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό