αξυριστη εισαι ρε αχρηστη παλι?Anna έγραψε:ανατρίχιασα τώρα που το έμαθα![]()
![]()
![]()
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- Madraoulas
- Madraoulas
σκασε(με το μπαρντον..αλλα παει τωραangela_al έγραψε:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ουρλιάζωωωωωωωωω θα ξυπνήσω τη γειτονιά!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Γιαννη δεν νομιζω να ειναι επιλογη τους...υπαρχουν πολλα προβληματα που οδηγησαν καποιους στον δρομο...Ετσι πιστευω εγω τι να πω...παντως για τους αστεγους δεν υπαρχει ουσιαστικη βοηθεια. Η Εκκλησια μονο λαχεια για αποπερατωση του ναου μου φαινεται θελει να παιρνουμε...
Παντως αυτο με τους αστεγους με προβληματιζει χρονια...νιωθω τυψεις που εγω εχω ενα κρεββατι ενω αλλοι κοιμουνται στο πεζοδρομιο...ειναι φυσιολογικο?
ΕΣεις νιωθετε τυψεις που βρισκεστε σε καλυτερη κατασταση απο καποιους αλλους?η μονο εγω το εχω?
Παντως αυτο με τους αστεγους με προβληματιζει χρονια...νιωθω τυψεις που εγω εχω ενα κρεββατι ενω αλλοι κοιμουνται στο πεζοδρομιο...ειναι φυσιολογικο?
ΕΣεις νιωθετε τυψεις που βρισκεστε σε καλυτερη κατασταση απο καποιους αλλους?η μονο εγω το εχω?
Eσύ παιδί μου δεν ψάχνεις να βρεις γυναίκα, ψάχνεις μπάλα με πόδια...
Μάδρυ, αν κάνω δεύτερη ομάδα σίγουρα θα είσαι μέσα...
Θα έχει ενδιαφέρον να αναλύσουμε αυτό το πάθος σου παιδάκι μου...
Μάδρυ, αν κάνω δεύτερη ομάδα σίγουρα θα είσαι μέσα...
Θα έχει ενδιαφέρον να αναλύσουμε αυτό το πάθος σου παιδάκι μου...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

εγω καθολου! δουλευω απο 12 χρονων και παντα ειχα 2 δουλειες..ΕΣεις νιωθετε τυψεις που βρισκεστε σε καλυτερη κατασταση απο καποιους αλλους?η μονο εγω το εχω?
εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις ολοι οι αλλοι ειναι τεμπεληδες και αεργοι... ξερεις ποσοι ζητιανοι πεθαινουν σε τρωγλες και βρισκουν κρυμμενα πολλα εκατομυρια?
Στον φυσικό κόσμο διαμορφώνεται έτσι η πραγματικότητα για να μας δώσει τις προϋποθέσεις να εργαστούμε για την εξέλιξή μας.εγω καθολου! δουλευω απο 12 χρονων και παντα ειχα 2 δουλειες..
εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις ολοι οι αλλοι ειναι τεμπεληδες και αεργοι... ξερεις ποσοι ζητιανοι πεθαινουν σε τρωγλες και βρισκουν κρυμμενα πολλα εκατομυρια?
Κανείς άνθρωπος δεν είναι για λύπηση.
Η ελεύθερη βούληση έχει και την αρνητική της πλευρά, όταν αφορά τον φυσικό κόσμο.
Οι επιλογές στην φυσική μας ζωή μας είναι πάντα δύο...
΄Η ακολουθούμε αυτό που θέλει η ψυχή μας να βιώσει, οπότε εναρμονίζεται με την φυσική μας ζωή
΄Η ακολουθούμε αυτό που θέλει το εγώ μας να βιώσει, οπότε η φυσική μας ζωή χαρακτηρίζεται από δυσαρμονία και πόνο...
και τα δύο υπάγονται στην ελεύθερη βούληση, ο στόχος όμως διαφέρει και έτσι αντιστρέφεται η θετική της κατεύθυνση, με την αρνητική, μια και αυτός ο νόμος, πνευματικά, έχει κατεύθυνση μόνο την ένωση με το ΕΝΑ.
απλά τα πράγματα...

Παρασκευη σήμερα!