Σφαιρουλα εγω ημουν Ζιζανιο στο σχολειο και ελεγα απειρα ψεμματα στους δικους μου! οταν ετρωγα καμια αποβολη (πιο πολυ λογω του τσιγαρου) φροντιζα να ξεβιδωνω το ακουστικο του τηλεφωνου και η συννενοηση μεταξυ καθηγητων και σπιτιου ηταν σαν να μιλας σε κουφο!
επισης επειδη ημουν λατρης της κοπανας ειχα φροντισει να βγαλω σφραγγιδα γιατρου (την εχω ακομη ) για να δικαιολογω τις απουσιες! Αυτο ομως δεν σημαινε οτι δεν ημουν και καλος μαθητης!
Να εισαι λιγακι αυστηρη με τον γιο σου να μη το παρακανει αλλα καταβαθος να χαιρεσαι που δεν ειναι κανενα μαμουχαλο.
Δειχνει οτι του αρεσει η Ζωη και προπαντως οι γυναικες!
Αχ Γιάννη μου ευχαριστω για τα ψεματα σου.Κι εγ ειμουν σπιρτο ο,ομολογώ.
Θελω να δω γαιτ μου ειπε απλά ψεματα κι οχι το ιδιο το ψεμα.
Ειναι κατ επαναληψη αυτο και δεν μπορω να το "πιασω".Κατι κανω εγω...σε συνδιασμο με την εφηβεια....χιεστα κι αλοιψε τα γμτι μου!!!Με ανακουφιζεις σκασμενο!
Ρε συ δεν ξέρω λίγο υπερβολική σε βρίσκω.Αγοράκι είναι τα κοριτσάκια του αρέσουν. Τώρα θα μου πεις είναι ο τρόπος.... Τα ψέματα αθώα ήτανε αλλά δεν πάβει να ήταν.Δεν ξέρω πως να σου πω να αντιδράσεις,ίσως να του έδινες να καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να σου λέει ψέμματα,να αισθάνεται άνετα μαζί σου,δεν ξέρω....Εντάξει μωρέ ερωτευμένο παιδί είναι Αχ αχ τι κάνουμε για εσάς!!!!
Κριτόλαος έγραψε:Ρε συ δεν ξέρω λίγο υπερβολική σε βρίσκω.Αγοράκι είναι τα κοριτσάκια του αρέσουν. Τώρα θα μου πεις είναι ο τρόπος.... Τα ψέματα αθώα ήτανε αλλά δεν πάβει να ήταν.Δεν ξέρω πως να σου πω να αντιδράσεις,ίσως να του έδινες να καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να σου λέει ψέμματα,να αισθάνεται άνετα μαζί σου,δεν ξέρω....Εντάξει μωρέ ερωτευμένο παιδί είναι Αχ αχ τι κάνουμε για εσάς!!!!
Κάντε καντε!
Ψεματα να μην λετε....
Ευχαριστω πολύ παιδια με ανακουφισατε και τωρα θα παω πιο αγαπησιαρικα στο σχολειο δι ατα υπολοιπα γκουχ γκουχ γκουχ....ρε τι επαθα η γυναικα!!
Ο πρωτος μου ξαδερφος ηταν τελειος μαθητης, καλο παιδι, ταλεντο στο πιανο!
Ηταν τοσο καλος που δεν πηγαινε στην καφετερια μαζι με τους αλητες συμμαθητες του ουτε φυσικα ειχε γκομενα (μεγαλη αμαρτια πριν τον γαμο). Δεν συζηταμε για κλαμπ κλπ
Μια μερα ξεβρακωθηκε τελειως και πηρε τα βουνα!!!
Παρατησε το σχολειο φυσικα και μπαινοβγαινει κλινικες και ειναι με ψυχοφαρμακα...
Ο θειος μου επειτα παρακαλαγε εμενα τον αληταμπουρα να τον παρω μαζι μου σε καμια καφετερια μπας και γινει κατι....
Τον περναω εναν χρονο και ουτε δουλευει ουτε κανει τιποτα. ολη μερα ειναι στο σπιτι με την μανα του και παιζει πιανο...
Καλυτερα δεν ειναι τα ψεμματακια και οι γκομενιτσες σφαιρουλα?
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
ΩΩΩΩΧ Παναγιά μου!
Καλε δεν σου ειπα εγω οτι τον εχω κανει μαμουχαλο.
Για τηνηλικία του ειναι πολύ προχωρημενος στην εσωτερικη του δυναμη.Το θεμα ειναι να μπορει ν ατην χρησιμοποιησει ώστε να ειναι καλα κι εκεινος κι εγω μαζι του κι ολοι οι αλλοι.
Ψεματα δεν εχει λογο να μου πει,ΤΩΡΑ.
Εχει να κανει με παλια μου συμπεριφορα,οταν ηταν μικρος που τοτε τον καταπιεζα!Οτανειμασταν με τον μπαμπα του και γινοταν εδω τσι....πόπης ΑΥτο θελω να πιασω κι αυτο εχει να κάνει και μενα μενα (χανω τον ελεγχο=φοβος) και με κεινον(φοβος οτι η μαμα μου θα με μαλωσει αν ..)χοντρα χοντρα τωρα τα λεμε γιατι τα βαθη ειναι απατα.
Παω!Φιλακαι
Galazia:νομιζω ψιλοαπαντησες μονη σου στο τελευταιο ποστ...
λοιπον με λιγα λογια..
αυτο που 'αισθανθηκα΄ειναι οτι..ο Ταξιαρχης θελει να εχει καπου -καπου την πληρη 'ευθυνη' των πραξεων του(εστω και αν δεν το καταλαβαινει αμεσα)..και να μην ζηταει την αποδοχη σου για οτιδηποτε..(και προσεξε....το κανει για πραγματα που ΞΕΡΕΙ οτι θα του εδινες το οκ...τον εχεις διαπαιδαγωγησει καλα )..αλλα την 'τροφη΄του την εχεις δωσει..απλα δεν την 'θελει' μασημενη....
'Ξεκολλα' λιγο απο καθε πραξη του...μην τον 'πνιξεις' απο αγαπη
Φιλακιααααα
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
τσακω μια αγκαλια κι ενα φιλακι ολα δικα σου παλιο Κερκυραια
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "