''Οταν το παθος βιωνεται και γινει επιγνωση, φτανουμε λιγο πιο κοντα στο Θεο(Εαυτο)"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Madraoulas την 26 Νοέμ 2008 4:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλησπερα Αμαλιτσα, καλησπερα gilda Mαρια μου θαθελα να μου κανεις μια μεγαλη χαρη. ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ πως θελεις να ειναι ο υπολοιπος χρονος που θα εισαι στη ζωη. Θα ειναι μία μερα? ενας μηνας? ενας χρονος ? δεκα χρονια? εικοσι? περισσοτερα?
Πως θελεις να τα ζήσεις? Οπως τώρα? ή.........μηπως........
Δεν θέλω πια .......να θέλω
Η επιθυμία της καρδιάς μου είναι ότι όλα όσα οραματίζομαι,όλα όσα
με κάνουν να αντιλαμβάνομαι τις αληθινές ποιότητες του Εαυτού,και να δημιουργώ την δική μου πραγματικότητα άλλοτε με χαρά άλλοτε με δάκρυ να είναι το σήμερα το ΤΩΡΑ και όχι κάποιο μακρινό μέλλον.
Ας αλλάξουμε λοιπόν αυτό το μικρό ρήμα Θέλω με το ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ
γιατί όλα συμβαίνουν σε ένα χρόνο και όχι σε ένα γραμμικό Παρελθόν -Παρόν -Μέλλον.
Ας κάνουμε μια αρχή και να εκφράσουμε όλα όσα πραγματικά έχουμε έστω και αν φαίνονται στην δική μας όραση μακρινά. Είναι ένας τρόπος για να νοιώσουμε πλήρεις και έτσι να υλοποιήσουμε ότι φανταζόμαστε και λαχταράμε!!!!!!