Καλησπέρα ομορφιές!!!Φωτεινούλα???Μυτηλίνη ή Κέρκυρα??παμε βρε πρώτα στα κορίτσια για διακοπές και μετα αν είναι μετακομίζουμε!!!όπως κατάλαβες με χρεώνεσαι και μενα!!!!χι χι!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Καλησπέρα από μένα και την Αμαλία!!!
Στον καναπέ δίπλα-δίπλα !! ;)
Χαιρετισμούς από την Πανίτσα μας!!!
Αναρρώνει πολύ γρήγορα!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
ANGELS ON EARTH έγραψε:Καλησπέρα ομορφιές!!!Φωτεινούλα???Μυτηλίνη ή Κέρκυρα??παμε βρε πρώτα στα κορίτσια για διακοπές και μετα αν είναι μετακομίζουμε!!!όπως κατάλαβες με χρεώνεσαι και μενα!!!!χι χι!!
Κ-Ε-Ρ-Κ-Υ-Ρ-Α !!!!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Κι εγω θελω να χωθω στις αγκαλιες σας....αλλα εισαστε οι πιο πολλες μακρυα γμτ!
Λοιπον.....μετάθεση στη Κερκυρα η στην Μυτιλήνη .....τι ομόρφιά θεέμου!!!!!!!!!!!
Ντανιελι και Αμαλιτσα, τωρα μουρθε φλασια....οταν ηρθα το Πάσχα στην Κερκυρα, νοικιασα αυτοκινητο από το αεροδρομιο....οχι Χερτζ η άλλη γνωστη....μια ξανθεια (!) θυμαμαι....θα πρεπει να ησουν εσυ Αμαλιτσα! θα βρω τον λογαριασμο της καρτας και θα το επιβεβαιώσω! ετσι, για την ιστορια....
gilda μου καθολου δυσκολο....
Γιατι ξανθες ειμουν μονο εγω και η συναδελφος μου......
Οι αλλες εταιρειες παιζουν με αλλα χρωματα...
Καλα δεν σου θυμησα κατι οταν με ειδες τον Οκτωβρη...
Ψαξε ψαξε ετσι για το γαμωτο.....
Τζιλντα, στείλε μου πμ το επίθετο σου να σου πω αν το πήρες από εμας !!
Λιάνα , από ποιό μέρος της Κρήτης είσαι??