Ήρθαμε για να ζήσουμε Τα συμβόλαια που υπογράψαμε με την ψυχή μας είχαν έναν όρο μόνο «Εγώ είμαι το πνεύμα σε ενσάρκωση, μην με ξεχάσεις και εγώ θα ζω κάθε στιγμή μαζί σου »
Μα ξεχάσαμε, και η ψυχή «βολεύτηκε» στην λήθη και άρχισε να φοβάται μην χάσει και χαθεί όσο γνωρίζεις την ενέργεια, τόσο περισσότέρο γνωρίζεις την ζωή!!!
΄Ολοι μπορούμε να το βιώσουμε...Απλά να ακούμε τους ήχους που κάνει η ενέργεια όταν έρχεται από το σύμπαν...
ΘΕΛΩ...ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ/ΒΙΩΣΩ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ/ΒΙΩΣΩ ΤΗ ΖΩΗ
Mε κάτι τέτοια.....σκεφτομαι οτι ο Θεος ΄πράγματι μου στέλνει δώρα...
ΘΕΛΩ να πω το εξης..επειτα απο χθεσινη επιγνωση απο σημερα σταματαω το 'τρεξιμο' και αρχιζω το 'περπατημα' της ψυχης μου στη ζωη αυτη
συνειδητοποιησα οτι μεχρι τωρα 'κολυμπουσα' πιο γρηγορα απο τη ροη του ποταμου....τωρα θα αφεθω στη ροη (θα πηγαινω και πιο γρηγορα καπου-καπου αλλα οχι συνεχεια)...και ειναι καιρος πλεον ν απολαυσω τη διαδρομη με την ησυχια μου ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Ρε παιδια αμαν!..γιατι το βλεπετε ως 'τηγανια' ενω μπορειτε να το δειτε ως ανακουφιση/λυση στο προβλημα σας αυτο που διαβαζετε?....το νομισμα εχει 2 οψεις ;)
το λεω εξ ιδιων..το ξερω..απλα το αναφερω ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Mandry moy....
Δεν με ξερεις καλα ..... λατρευω τις τηγανιεςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!
Λατρευω αυτο το αισθημα που σου αφηνουν μετα .....
Τρελενομαι ειδικα αυτες τις Βασως .... ολα τα λεφτα!!!!!!!!