Αμάν κορίτσια...ξέχασε ο "σκηνοθέτης" τα επεισόδια του χειμώνα και τώρα????
Ας τα γράψουμε μόνοι μας και θα τα παίξουμε μόνοι μας...
Τους συμπρωταγωνιστές εμείς...τους κομπάρσους εμείς...ε, τι να κάνουμε, ας πρόσεχε ο "σκηνοθέτης"....Δεν μπορούμε να περιμένουμε τελευταία στιγμή!!! Εεεεεεεεεε?????
δειλά, δειλά ο ήλιος αρχίζει να σκάει μύτη από έναν "καπνισμένο" ουρανό!!!
Τα σύννεφα σήμερα (και εχτές) δεν είναι τα σύννεφα της Φύσης, αλλά τα σύννεφα των ανθρώπων!!!
Που δεν φέρνουν βροχή, αλλά θάνατο!
Προσευχήσου Satya στον έναν και μοναδικό θεό, που μας κοιτάει και κουνάει το κεφάλι του...και λέει:
"Τέκνα μου, με απαρνηθήκατε, με διαχωρίσατε, με βάλατε σε έναν θρόνο που δεν ήθελα, με κάνατε βιβλία, με κάνατε εικόνα, μου δώσατε επίθετα που δεν τα αποδέχθηκα και τώρα...με καίτε!!! Ας είναι και αυτή η θυσία μου προς όφελός σας. Μήπως και καταλάβετε πόσο ίδιοι είμαστε και σταματήσετε να μισείτε τον εαυτό σας και την ζωή. Σας αγαπώ, όπως και αν είστε, εσείς με αγαπάτε όπως κι αν είμαι??"
Ομολογώ πως είναι ασύληπτο αυτό που νοιώθω μέσα από την αποκρουστική εικόνα των όσων συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες με τις φωτιές στην Ελλαδίτσα μας. Νοιώθω τον πόνο των ανθρώπων αυτών ... σαν να τον κουβαλάω μέσα μου.......
Εύχομαι ολόψυχα να ανατείλει ένας όμορφος ήλιος για όλους αυτούς τους ανθρώπους αυτούς..........είναι το μόνο που μπορώ να κάνω για εκείνους.....και να τους στείλω την αγάπη μου.....ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
Μόλις σβήσουν οι φωτιές.............
Θέλετε οι του φόρουμ να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνουμε μια ωραία ομάδα και να μας στείλουμε σε εθελοντική αναδάσωση όταν βγει η σχετική ανακοίνωση? Θα φυτέψουμε δενδράκια, θα μιλήσουμε στην γη και θα κάνουμε μια εκδρομή η οποία θα είναι αφιερωμένη στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ μέσα απο τις στάχτες.