ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
κουκλα μου οσο κι αν προσπαθω να σκεφτω λογικα σημερα ,δε μου βγαινει,ακομα κι αυτοι που εχουν τρελλα με τις μηχανες ηρθαν και τον βρηκαν για να του πουν οτι η βροχη θα τον σκοτωσει αλλα εχει πισματωσει σαν την μανα τουυ
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
- Madraoulas
ΩχχχVaso έγραψε:θα σας περιλάβω εσάς τους άντρες του φόρουμ σε σεμινάριο 1ου κέντρου για να δειτε που πονάει...

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
μμμ...Μαράκι, μάλλον ο γυιός σου έχει αποφασίσει να ζήσει...
Εσύ μόνο το ξεχνάς! Το σύμπαν συνεργάστηκε για να στο θυμίσει...
όχι σε εκείνον, αλλά σε εσένα!
και επίσης να σου θυμίσει ότι η ζωή μας είναι ευθύνη του καθενός μας και όχι κάποιου άλλου...
Εσύ μόνο το ξεχνάς! Το σύμπαν συνεργάστηκε για να στο θυμίσει...

όχι σε εκείνον, αλλά σε εσένα!
και επίσης να σου θυμίσει ότι η ζωή μας είναι ευθύνη του καθενός μας και όχι κάποιου άλλου...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

ο μικρος μου γιος ομως κανει παιχνιδια παντα με τον θανατο και το δηλωνει.(τον προκαλω για να του αποδειξω οτι θα φυγω οταν το θελω εγω) εμ δεν ειναι σκεψεις αυτες βρε παιδια που μπορει μια μανα να τις ακουει χωρις να αναστατωνετε.
και στην τελικη ΗΘΕΛΑ να τον εμποδισω να το κανει .του θυμωσα ,του φωναξα τον προσβαλα .Ολα τα χρησημοποιησα εκτος απο το να του πω (κανε παιδι μου αυτο που θεωρεις σωστο ) δε μπορεσα να συμβιβαστω με αυτην συμβουλη.
ο μικρος μου γιος ομως κανει παιχνιδια παντα με τον θανατο και το δηλωνει.(τον προκαλω για να του αποδειξω οτι θα φυγω οταν το θελω εγω) εμ δεν ειναι σκεψεις αυτες βρε παιδια που μπορει μια μανα να τις ακουει χωρις να αναστατωνετε.
και στην τελικη ΗΘΕΛΑ να τον εμποδισω να το κανει .του θυμωσα ,του φωναξα τον προσβαλα .Ολα τα χρησημοποιησα εκτος απο το να του πω (κανε παιδι μου αυτο που θεωρεις σωστο ) δε μπορεσα να συμβιβαστω με αυτην συμβουλη.
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
να περάσετε τέλεια!
και να του δώσεις πολλά πολλά φιλάκια

και να του δώσεις πολλά πολλά φιλάκια

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό