ΥΠΝΩΣΗ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γιαννάκη, όταν ήμουν μικρή η περιέργεια με έκανε και ατρόμητη.
Πάντα πειραματιζόμουν με τον εαυτό μου και τον κίνδυνο του άγνωστου...Τώρα ξέρω, ότι δεν ήταν περιέργεια, αλλά ανάγκη για αποκάλυψη...
΄Ηθελα να γνωρίσω, να μάθω, να πειραματιστώ, αλλά το έκανα άγαρμπα και το πλήρωσα με φόβο!

Οι προηγούμενες ζωές δεν είναι ένα παραμύθι, αλλά το ταξίδι της ψυχής μας μέσα στην αιωνιότητα. Αν μπορέσεις να ανακαλύψεις την γνώση και την σοφία της, τότε μόνο έχει νόημα και να σου αποκαλυφτεί.
Αλλιώς εντείνει την αγωνία της ζωής σου...και μάλιστα χωρίς λόγο!

Γι' αυτό και είναι ένα μέρος της ψυχής σου, που κρατιέται μυστικό από την συνειδηση, που θέλει να κορέσει την απλή περιέργεια, μην γνωρίζοντας τι να κάνει τα ευρήματα...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Vaso έγραψε:
Οι προηγούμενες ζωές δεν είναι ένα παραμύθι, αλλά το ταξίδι της ψυχής μας μέσα στην αιωνιότητα. Αν μπορέσεις να ανακαλύψεις την γνώση και την σοφία της, τότε μόνο έχει νόημα και να σου αποκαλυφτεί.

Γι' αυτό και είναι ένα μέρος της ψυχής σου, που κρατιέται μυστικό από την συνειδηση, που θέλει να κορέσει την απλή περιέργεια, μην γνωρίζοντας τι να κάνει τα ευρήματα...
Αχ ρε Βασουλα μας....... @};-
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Οι προηγούμενες ζωές δεν είναι ένα παραμύθι, αλλά το ταξίδι της ψυχής μας μέσα στην αιωνιότητα
αυτο θελω ομως να διαπιστωσω... ξερεις οτι ειμαι απιστος Θωμας! :-D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

να το κάνεις Γιαννάκη!! :x

Αν έχει σημασία για σένα, με αυτήν την συνείδηση που έχεις την συγκεκριμένη στιγμή, να ανακαλύψεις (αν, λέω αν...) ότι ήσουν ινδιάνος, ή γαλλίδα χορεύτρια...να το κάνεις ή τουλάχιστον να προσπαθήσεις...

Πρόσεξε όμως τον κίνδυνο της ύπνωσης...

Αν σου πουν ότι ήσουν ανάπηρος, ασυνείδητα θα μεταφράσεις την αναπηρία σε ανημποριά, αφού δεν θα ξέρεις πως να την επεξεργαστείς συναισθηματικά...

Προσοχή σε κάθε εγχείρημα χρειάζεται...κατά τα άλλα, καλά κάνεις και είσαι άπιστος Θωμάς...
Τι θα έκανε ο Ιησούς χωρίς αυτόν τον αγαπημένο μαθητή του?
΄Ισως δεν χρειαζόταν καν να δειξει τις παλάμες του!!! :*

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Vaso έγραψε:
Προσοχή σε κάθε εγχείρημα χρειάζεται...κατά τα άλλα, καλά κάνεις και είσαι άπιστος Θωμάς...
Τι θα έκανε ο Ιησούς χωρίς αυτόν τον αγαπημένο μαθητή του?
΄Ισως δεν χρειαζόταν καν να δειξει τις παλάμες του!!! :*
@};- @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Θα ήθελα να προσθέσω ότι η ελλειπής γνώση προηγούμενων ζωών σε παρασύρει σε διάφορες υποθέσεις, ανώφελες οι οποίες σε αποπροσανατολίζουν.

Είναι προτιμώτερο να αφήνουμε τον χρόνο να αποφασίζει μέσα από τις επιγνώσεις.
Όταν θα είμαστε έτοιμοι θα έρθουν και τα μηνύματα.
Εξάλλου αρκετό φόβο κουβαλάμε δεν μας χρειάζεται κι άλλος. >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι Ελισσαβετάκι μου! >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Αυτο ακριβως πιστευω και εγω....
εχουμε τοση δουλλεια με τους φοβους αυτης της ζωης...
φανταζεστε να εχουμε να δουλλεψουμε και απο προηγουμενες.....
Αλλα στην αρχη την πατας... πριν 2 χρονια που ειχαμε παει στο φεστιβαλ και φωτογραφησαμε την αυρα μας ελεγα θελω να κανω και το ενα και το αλλο...... ευτυχως γνωρισα την Βασω και τον δρομο αυτον και ξερω τι μπορει να με ωφελησει και τι να με μπερδεψει χειροτερα......... Αλλιως η παλια Αμαλια ΠΒ εποχης θα γυρναγε απο υπνωτιστη σε δεν ξερω και εγω .......
Για να βρει τι? την δυναμη εξω απο αυτη......
Ολα ειναι μεσα μας τελικα!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Φωτογραφισατε την αυρα σας ??

περιεγραψε μου λιγο Αμαλια μου τι ακριβως ειδες!!

το διαβαζουμα απλα σε βιβλια αλλα δεν εχω μιλησει ποτε με καποιο-α που το εχει δει
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Ακουμπας τα χερια σου πανω σε ενα μηχανημα και φωτογραφιζεται η αυρα σου.... αναλογα με το χρωμα σου δινονται και επεξηγεισεις..
Αλλα πιστεψε με το μονο που μετραει ειναι η προσωπικη δουλλεια στο καθε μερα και οι επιγνωσεις της καθε μερας.....
Μονο αυτες μας βοηθαν και μας λυτρωνουν ... και μας δινουν αληθινη δυναμη.....
Εδω μεσα γινεται πολυ δουλλεια ....
:x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Σε ευχαριστω Αμαλιτσα μου ,μου λυθηκε κι αυτη η απορια

:x :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
empneustns

Δημοσίευση από empneustns »

διαβασα με ενδιαφερον το ολο θεμα,τελικα αν καποια πραγματα δεν τα "νοιωσεις" δεν μπορεις να εκφερεις γνωμη.σχετικα με την υπνωση και τισ προηγουμενες ζωες ποτε δεν θα ξερουμε αν ειναι αληθεια η οχι,τουλαχιστον οχι σε αυτη τη ζωη,οχι με αυτα που ξερουμε μεχρι τωρα.η γνωση ερχεται σταδιακα καθως αναπτυσεται η ψυχη μας,αν και υπαρχει οριο οσο ειμαστε σε αυτη τη ζωη.προσωπικα δεν πιστευω σε προηγουμενες ζωες αλλα δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια....απαντηση με ενα ναι η ενα οχι δεν νομιζω πως ειναι ευικτη,μονο απο τα "συμφραζομενα" μπορουμε να βγαλουμε συμπερασμα τελικα.καλημερα σας
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

υπάρχει και η δική σου αλήθεια, αγαπητέ εμπνευστή...

ποιός θα μπορούσε να την αγνοήσει?

όμως υπάρχουν και οι βιωματικές καταστάσεις στον καθένα μας, που δεν μπορούν να αμφισβητηθούν από τον καθένα μας, που τις βιώνει...

Οπότε μένει ο καθένας στην δική του αλήθεια, μέχρι να νιώσει ότι η αλήθεια του έχει ακόμα μερικούς δρόμους για να εξελιχτεί σε ΑΛΗΘΕΙΑ...

Μετά, δεν αμφισβητεί, γιατι ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ... @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από zefira »

Βάσω μου..... >:d< @};-
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ακουμπας τα χερια σου πανω σε ενα μηχανημα και φωτογραφιζεται η αυρα σου.... αναλογα με το χρωμα σου δινονται και επεξηγεισεις..
πάντα αναρωτιόμουν για αυτή τη διαδικσία και ενα ερωτηματικό τριγυρίζει στο μυαλό μου, η φωτογράφιση δεν αφορά την κατάσταση της αύρας τη δεδομένη στιγμή??? :-? απόσο κατανοώ η αύρα μας περα απο κάποια βασικά χαρακτηριστικά δεν χρωματίζεται ανάλογα με τα συναισθήματα της στιγμής??πως είναι δυνατόν λοιπόν να βγούνε γενικότερα συμπεράσματα για εμας??? :-?
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”