Σφαιρούλα μου μην μου στενοχωριέσαι.
Με το ζόρι γλύτωσα το ματς χθες ..............
Έβαλα τα δυνατά μου γιατί προχθές φάγαμε τα μουστάκια μας
Και αμέσως μετά αγκαλίτσες πολλές
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο...
Ελισσαβετακι δεν στενοχωριεμαι αλλα θυμωσα αφ'ενος....και εκνευριστηκα αφ'εταίρου.....γκρρρρρρρρρρρρ
Παιδια ειναι τρομερό.
Εχω περασει εφηβειες και μαλιστα του Παναγιωτη δυσκολη αλλα μωρε τουτο ειναι το σιχτιρ πιλαφ...
Ολα μου τα ερριξε στο τραπεζι το παιδι μου.ΟΛΑ.
Η Πανίτσα μας Δωρούλα πάει μια χαρά! Μιλήσαμε χτες, υποχώρησε η φλεγμονή και σηκώνεται όλο και περισσότερο. Πολύ σύντομα θα είναι κοντά μας κι έχετε όλοι την αγάπη της και πολλές ευχαριστίες!
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
σφαιρούλα μου μην ξεχνάς...και ο θυμός εμπεριέχεται στην συναισθηματική μας αντίληψη...
Τα όρια του σεβασμού ειναι μια δύσκολη ισορροπία, ακόμα και για τον εαυτό μας...
Ο θυμός δεν χρειάζεται να είναι εκρηκτικός. Αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος, γίνεται το μέσον μιας δήλωσης...
Η δήλωση είναι απλή, ο τρόπος που το δηλώνουμε διαφέρει...
"όσο την ευθύνη για τις πράξεις σου τις έχω εγώ, θα λειτουργουμε ενιαία...΄Οταν την ευθύνη για τις πράξεις σου τις έχεις εσύ, τότε θα λειτουργούμε διαφορετικά"
Αυτή ήταν η δική μου δήλωση, όταν τα παιδιά μου περνούσαν τις φάσεις της εφηβείας...Και ήταν τα όρια που έμπαιναν στην αντίδραση και στο "ανεξέλεγκτο"...
Η συζήτηση γινόταν έντονη μερικές φορές, αλλά είχα τα "αυτιά" μου ανοιχτά για να δω τον εαυτό μου μέσα στην "αντίδρασή" τους...
Καλημέρα αγάπημενοι μου.
Γαλάζια εχεις την αμέριστη συμπαράσταση μου.. ....που θα πάει , θα περάσει.....αν δεν περάσει θα ερθετε να συγκατοικήσετε μαζί μας....
σσσσσ μη το πεις σε κανενα αλλα μπορει να μου αρεσει να παραμενω παιδιι
Ξανθούλα !!!!!!!!!! τι ιδιότητες δίνεις στα παιδιά η τι προνόμια ?
Καλημερα σας! Αρχιζει να πεφτει η θερμοκρασια και να χαλαει ο καιρος (οπως προεβλεψε και η ΕΜΥ). Μου αρεσει παρα πολυ...... Καλη ξεκουραση στους εργαζομενους.