Μηπως σ ενοχλει εστω και η ελαχιστη καφε´ι´νη?...Υπαρχουν και ντεκαφεινε τσαγακια με υπεροχη γευση
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
και συ βρε πουλάκι μου κατευθείαν στα σκληρά... ξεκίνα με ένα τσάι πρώτα και μετά πάρε και τη φραπεδιά σου
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
ksan8oula έγραψε:gilda οταν και αν καταφερω να ερθω αθηνα θελω να καθησω στο πασαλιμανι και να πιω ενα φραπε γλυκο χωρις γαλααααααααα.
13 χρονια εχω να πιω καφε
Κατσε πρωτα να φας μερικες ξεγυρισμενες 'τηγανιες' και 'μπουνιες' και μετα χτυπας κι ενα φραπεδακι ολο δικο σου ;) .. ...θα εχει γλυκα πολλωωωωων χρονων με πολυυυ κρεμα ;)
...."...μετρο δεν εεεεεεεχει η αγαααααπη....''...οπως λειει και το γνωστο τραγουδι...η αγαπη ειναι ΜΙΑ...ουτε πολυ ουτε λιγο...ενα και το αυτο!!.....
αφεσου σ αυτην....εμπιστευσου τη..και τοτε θα γινει το ´θαυμα' σου..απλα θα ειναι απροσμενο
Για ΤΣΑ'Ι´ δεν μιλαμε εδω?
φυγαμεεεεεεεεεεεε γρηγοραααααααααα
Και βεβαια μπορει να μας "βλαψει" η αγαπη ξανθουλα.. αν δεν εχουμε αγαπη για τον εαυτο μας και λεμε οτι αγαπαμε μονο τους άλλος και...αν δεν βγαινει κατευθειαν από την καρδιά μας....ειναι μεγαλη η συζήτηση.... θα την κανουμε καποια φορα....η Βασω θα σου τα πει καλλιτερα....και σε άλλο τοπικ βεβαια...
Είπα να κουνήσω το τόπικ και να το μοιραστώ μαζί σας, πίνω ένα τέλειο τσάι, πικάντικο, με μήλο- καρότο- ευκάλυπτο- πορτοκάλι- μανταρίνι. Χωρίς τεΐνη, τέλειο!
Μετά θα φάω και τα κομματάκια... μιαμ,μιαμ....
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri