ΥΠΝΩΣΗ

Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Ισως λοιπον εγω δεν ΘΕΛΩ και οχι δεν ΜΠΟΡΩ, να ξεφυγω απο αυτην την κατασταση για καποιους λογους.

Έθεσες μόνη σου την αρχή για να θεραπευθείς!!!!!

Θα σου πω μια ιστορία από μια γυναίκα που ζήτησε θεραπεία επειδή βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι
Αφού έκανε κάποιες συνεδρίες και όλα πήγαιναν πολύ καλά ξαφνικά κύλησε πολύ χειρότερα από ότι ήταν..
Όταν την ρώτησε ο θεραπευτής τι συνέβη εκείνη δεν ήθελε στην αρχή να μιλήσει μετά όμως το εξομολογήθηκε....
Ο άνδρας μου είπε έχει σχέση με μια άλλη γυναίκα... Τώρα με φροντίζει αν γίνω καλά θα με αφήσει και θα φύγει.. Προτιμώ την αναπηρία μου για να είμαι μαζί του...
Φυσικά ο θεραπευτής δεν προχώρησε άλλο στην θεραπεία γιατί αυτή ήταν η ελεύθερη θέληση αυτής της γυναίκας....
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Vaso έγραψε:

Ελεος!!!! Την αλήθεια για την ζωή του κανείς δεν κάθισε να την αναλύσει, γιατί εκεί "πονάει"...
και έχει και μεγάλη ευθύνη να ξέρεις πως εσύ επιλέγεις και όχι η μοίρα, ή το κάρμα σου...
Καλύτερα λοιπόν ας κουκουλωθεί ο φόβος στο κάρμα και η ζωή συνεχίζεται με τρόμο, δυστυχώς...

Μαράκι, κανείς απο την προηγούμενη ή από την επόμενη ζωή δεν πρόκειται να σε βλάψει...Θα σε βλάψει μόνο ο εαυτος σου, που φοβάται να ζήσει...και φοβάται να "πεθάνει" συγχρόνως! >:d< >:d<
Ποσο αληθεια ειναι αυτο...μονο ο ευατος μας μπορει μας βλαψει....
Μαρακι διαβαζε τα κειμενα της Βασως...οταν τα νιωσεις σαν γροθεια
στο στομαχι... σαν τηγανια στο κεφαλι......
Τοτε θα αρχισεις να βρισκεις ολη την αληθεια χωρις υπνωση... χωρις ψυχολογους..... κανεις δεν μπορει να γιατρεψει την ψυχη μας αν δεν την αγκαλιασουμε πρωα εμεις.....

>:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

........

Δημοσίευση από ksan8oula »

απο την μερα που μπηκα αμαλλια μου ολο μπουνιες μου δινει η βασω.
βρε βασουλα ριξε και καμμια καρπαζια κουκλα μου ,με εχει τρελανει το στομαχι :)) :)) :))
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Που να την γνωρισεις και απο κοντα...
Εγω ξεκινησα μαζι της πριν 2 χρονια περιπου...
Ειναι η δασκαλα μου.... η μανα μου... η φιλη μου....
και πολλα περισσοτερα ... ευγνωμωνω την στιγμη που βρεθηκε στον δρομο μου...... και ολα τα παιδια εδω μεσα...
Οπως θα διαπιστωσεις με τον καιρο εδω ειμαστε μια αληθινη οικογενεια..... αυτοι που μας ελευθερωνει απο ολα τα δεσμα... μας αγκαλιαζει στοργικα .... χωρις να ζηταει τιποτα... χωρις ορια και χειρισμους....
Ειναι το σπιτι μας.........
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

ωχ!!! τωρα αρχισε και τις μπουνιες η Βασουλα? εγω ηξερα μονο για τις τηγανιες....

ΕικόναΕικόνα ΕικόναΕικόνα Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Εξελίσσεται Γιαννάκη μου...
Σε λίγο την βλέπω πρωταθλητή του σούμο... :-?
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

=)) :)) :))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

AMALIA έγραψε:Που να την γνωρισεις και απο κοντα...
Εγω ξεκινησα μαζι της πριν 2 χρονια περιπου...
Ειναι η δασκαλα μου.... η μανα μου... η φιλη μου....
και πολλα περισσοτερα ... ευγνωμωνω την στιγμη που βρεθηκε στον δρομο μου...... και ολα τα παιδια εδω μεσα...
Οπως θα διαπιστωσεις με τον καιρο εδω ειμαστε μια αληθινη οικογενεια..... αυτοι που μας ελευθερωνει απο ολα τα δεσμα... μας αγκαλιαζει στοργικα .... χωρις να ζηταει τιποτα... χωρις ορια και χειρισμους....
Ειναι το σπιτι μας.........
Μαράκι πόσο δίκαιο έχει η Αμαλίτσα!!! Ολοι μας έχουμε ανακαλύψει απίστευτα πράγματα για τον εαυτό μας... Και μαθαίνουμε ακόμα περισσότερα μέρα με τη μέρα...
Σ'αυτό το φόρουμ υπάρχει μόνο αγάπη...
Πάρε μια αγκαλιά και από μένα >:d<
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

ελα κι απο μενα μια μεγαληηηη >:d< .
ειναι νωρις ακομα να καταλαβω τα υπερ του φορουμ κουκλα μου αλλα
εως τωρα ,απο την μερα που γραφτηκα ,μονο ζεστασια αισθανομαι μαζι σας.
Χρειαζομαι χρονο μεχρι να μπορεσω και εγω να νιωθω οπως εσας κι αυτο θα το πετυχω μονο οταν καταφερω να αποβαλλω τον φοβο απο μεσα μου <ελπιζω στην βοηθεια σας>

ολοι μιλανε με τα καλυτερα λογια για την βασω και δε μπορει παρα να εχουν δικιο.Ισως δε μπορεσω ποτε να συναντησω καποιο απο εσας απο κοντα κι αυτο ειναι το παραπονο μου.
με πηραν τα ζουμια οποτε σταματαω.
:x :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Mαρακι..... οτι θελεις μεσα απο την καρδια σου...και με αληθεια... πιστεψε με γινεται...... το συμπαν συνωμοτει.... αν δεν γινει παλι... και αυτο για το ανωτερο καλο μας ειναι.... απλα την στιγμη που ειμαστε προσκολημενει στο αποτελεσμα δεν μπορουμε να το δουμε..
Οταν θα εισαι ετοιμη θα μας συναντησεις...... και θα βρεις μια αληθινη αγκαλια.................απο ολα τα παιδια...........

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

ΥΣ. θα ερθει μια μερα που θα νιωθεις εδω μεσα πιο σπιτι απο το σπιτι σου...... θυμισου το αυτο...... :x
Επισκέπτης

Μαρακι , γιατι να μην μας συναντησεις ποτε? Και αν δεν ερθεις εσυ εδω -που θα ερθεις καποια στιγμη- ολο και καποιος απο μας θα ερθει προς τα νοτια....
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

έχει δίκιο η Gilda!!!η ΑΧΙΑ είναι απο Κρήτη και μένει εκεί μόνιμα!!!ασε που τον λατρεύω αυτον τον τόπο, όταν θέλησα να φύγω απο Αθήνα παραλίγο θα βρισκόμουν Ρέθυμνο!!έψαχνα για σπίτι αλλά τελευταία στιγμή όλα ανατράπηκαν και βρέθηκα Θεσσαλονίκη!!!ο άμεσος προορισμός μου είναι Κρήτη!!θα τα πόυμε απο κοντά σίγουρα Μαράκι μου!!!! >:d< @};-

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Τρελλαίνομαι για το Ρέθυμνο Δωράκι αλλά η Θεσσαλονίκη είναι ακόμα για μένα αξεπέραστος έρωτας ^:)^
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Κοριτσακι μου σε περιμένω!!!ανέβα να παμε βόλτα στην Αριστοτέλους!!! >:d< @};-

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Επισκέπτης

Μαράκι από ποιό μέρος της Κρήτης είσαι?
Σε ρωτάω διότι κατεβαίνω πολύ συχνά. Οι γονείς μου μένουν μόνιμα στο Ρέθυμνο.

Επιστροφή στο “ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ”