ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
-
Επισκέπτης
- Madraoulas
Καλησπερες ομορφες, και γλυκες απο τα Βορεια......
Σημερα θα δω δυο τρελλα μωρα.....που αυριο φευγουν για Κωνσταντινουπολη!!!!!!!!!!!!!!!!

Σημερα θα δω δυο τρελλα μωρα.....που αυριο φευγουν για Κωνσταντινουπολη!!!!!!!!!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Αααααχχχχχ....ωραια ηταν......!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Ευχαριστώ Ευθυμία μου!!ελπίζω κάποια στιγμή να σε γνωρίσω απο κοντά!!!Καλο ταξιδι Δωρα μου.
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ευθυμία μου, όποτε κανονίσεις να κατέβεις για να μιλήσουμε, να μου πεις...
΄Οσο για το άλλο που μου είπες, η ερχόμενη εβδομάδα είναι για μένα πολυ σημαντική για τις αποφάσεις μου...

΄Οσο για το άλλο που μου είπες, η ερχόμενη εβδομάδα είναι για μένα πολυ σημαντική για τις αποφάσεις μου...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό